Ben bu işten hiçbir şey anlamadım

Ailesinin bu kadar isin icinde olmasi beni de sogutmaya basladi. Cok yakin birisine sordum adam ozgur ruhlu birisiymis ailesinin zoruyla asla bir sey yapmazmis kendisi de bizim evde herkes ozgurdur seklinde biseyler demisti
O zaman cocukta baska biri var ama aklında ama gönlünde ama hayatında
Bu kadar özgür ruha aramaması sormaması anasını aracı tutması veya anası oglunu ikna etmeye calısırken seni kaybetmemeye calısması uyusmuyor

Ailesinin bu kadar isin icinde olmasi beni de sogutmaya basladi. Cok yakin birisine sordum adam ozgur ruhlu birisiymis ailesinin zoruyla asla bir sey yapmazmis kendisi de bizim evde herkes ozgurdur seklinde biseyler demisti
Çok yakın neyiniz oluyor onların sözünede inanmayın derim eğer arkadaşı yada akraba gibi birşeyse bu tür durumlarda evlilik olaylarında insanlar bazı gerçekleri saklıyabilirler bizim arkadaşlığımız dostluğumuz bozulmasın kötü bir alışkanlığı var isede söylemeyebilirler.

Bence uzak dur.

İlk görşmede anne ve kız kardeşle tanışmışsın. Onlar icazet verirse olacak bu iş belliki.

Önceden resmini görmüştür ailesini yollamıştır o başka. Ama ilk günlerden böyleyse nanay.

yillar once, belki 25 sene falan,
halam talibi ile gorusecek, tabi koydeyiz biz de ayip tek gorusemezler,
ama kimse de yaninda gitmek istemiyor, benim ablami gonderiyorlar,
ahahahahaha,
hala anlatir sunu sunu demisti enistem diye, oluruz gulmekten.

bilemedim ya,
kaldi mi boyle isler,
ki ben koyde buyudum yani,
oralarda bile kalmadi sanki bu tarz.

Muhafazakar tanidiklar mesela daha cok sosyal medya veya telefon uzerinden tanimaya calisiyorlar,

kiz kardes gozetiminde bulusma cok komik degil mi sizce de.

Acele etmeyin yaahu zamana bırakın
Birde gorumceye dikkat.
Sinsi bı tip, herşeye nane olur.
Damatla degilde onunla evleniyormussun gibi bı hal alır durum.

Anlattıklarında takıldığım iki nokta var. Birincisi cocuğun anne ve ablasini lafinı bu denli dinlemesi. Bu ileri de sorun olabilir, çok dahil oluyorlar anne ve abla. İlişkinize yansır ve sorun olur. Bir dahaki buluşmanizda yalnız olun.
İkincisi neden özür dilediniz numarayı sildiginiz için , siz haklısınız. Bir daha bu kadar alttan alıp özür dilemeyin hemen yumusamayin.

Bence bu defteri kapatin.
Numara siler misiniz yeniden ekler misiniz bilemem ama hiç aramayin asla temas kurmayin.
Evlilik niyetiyle bir araya getirilen insanlar ne kadar yogun çalışırsa çalışsın illa ki görüşmeye vakit ayirirlar,ayiramiyorlarsa o is olmayacaktir belli ki.

Bu işte bir anormallik var. Sizden etkilenmememiş ancak ailesinin isteğiyle bir kez daha görüşmeye zorlanmış olabilir. Yani çocuk gibi sessizliğe bürünüp dört günün sonunda da annesinin iletişime geçmesi enteresan. İş yoğunluğu zaten apaçık bahane. Temkinli davranın bence.

Benim bildigim kiz evi naz evidir sizinkinde erkek evi bu gorevi ustlenmis. Valla ben hoslansam bile bu sekilde yapan birini kabul etmez yoluma bakardim. Eğer gorusme de senden hoslanmis olsaydi numarani oyle böyle alirdi.

Sanki sizi görümceye istiyorlar. Ona ne oluyor yahu?

Burdan okuyunca damat konuk sanatçı gibi duruyor. Sizinle iletişime geçme çabası bile olmamış.

Olur da olumlu cevap verirseniz nasıl bir eşiniz olacak bilmem ama nur topu gibi görümce dertleriniz olacak.

Görümce de kendine eş adayı baksın bence sizin ilişkinize böyle maydanoz olacaksa o iş yaş. Ayrıca bence zaten pek olacağı da yok gibi ama görümceden kaynaklı değil bu olmaması durumu...

X