esine herseyi anlat derim.merak etme bu kayinvalidelerin cogu boyleee.ben hamileyim suan evde dinlenmem gerekiyor.kendi kendine mirildaniyor dolap silinecek camlarin haline bakkk .yok onun elbise dolabini toplamam gerekiyormus falan filan..;; yani bu kv cogu boyle..gelinsen ev temizlicen yemek yapacan ona hizmet edicen senin okudugun hayatini verdign yillarin cahil bir ki insanin elinde oyuncak oluyor,,sen zaten isten yoruluyorsun evde yemek yapsa nolacak sanki.benim kv 60 yasinda ama allahtan bari yemekleri yapar..sagligi yerinde insan niye baskasindan umutlanir anlamis degilim armut pis agzima duss.. esin biran once tapu konusunu halletsin derim ve herseyi esine anlat..sen sustukca esin herseyin iyi oldugunu dusunecek.bu konu uzerinde durmayacak ikinizde calisiyorsunuz akli basinda insanlarsiniz kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin allah kolaylik versin
ay olaya bak ya hem anasi yuzunden sen o kadar uzul o kadar laf isit, sonra bi kayit muhabbetiyle esin boyle yapsin! cok uzuldum gercekten
esiniz size tavir almakta hatali ama bir sey soracagim siz kayinvalidenizin hangi konusmasini kaydetmistiniz? kayitta ne diyordu kayinvalideniz anlatir misiniz?
Hakliyken haksiz duruma düsmek bu olsa gerek.Esiniz simdi olaylarin ani gelismesinden dolayi hakliliginizin farkinda degil gibi kafasi karisik soguk olmasi normal kimbilir siz annenizdeyken öbür tarafta neler konusuldu bilemeyizki.Yalniz sizi annenizle birakip öbür tarafta kalmasina anlam veremedim gerekirse hepiniz toplanir konusursunuz.Peki kendi esyalarinida getirmismi yoksa sadece sizinkilerimi getirmis???umarim hayirlisiyla atlatirsiniz bu olayi ...
hiç üzülme canım bak hastasın moralini düzgün tut. hem eşinde herşeyi yoluna koyunca tekrar gelecek. bencede bu tartışmalar olurken onunda orda olması gerekiyor. sonuçta seni savunacak kişi o. bu arada seni annene bırakmakla akılılılık etmiş.çünkü o karışık ortamda sende üzülürdün, hemde dayanamayıp 1-2 bişey söylerdin olay daha büyürdü. bak eşine şimdiye kadar hep kızıyodum ama son yaptıklarından ne kadar olgun birisi olduğunu anladım. sana soğuk davranmasına gelince ayrılan adam hiç seninle bu konuşmayı yapmazdı, o sadece şokta. e tabi çoğu zaman sizin yanınızda olmadığı için işlerin bu raddeye geldiğini bilmiyordur. tipik gelin kaynana çatışması zannediyodur. hem erkekleri anlamak zor. belkide şu an senin yanında ya, belki şımarmayasın bu durumdan sonra herşeyde üste çıkmayasın diye yapmıştır. çünkü genelde erkekler böyle düşünüyor malesef. sen yeterki moralini düzgün tut.
hem işler bu raddeye gelmeseydi eşinde hayatta annesinden ayrılamazdı benden söylemesi. böylesi daha iyi oldu. hem bundan sonrada çok gerekmedikçe muhatap olmazsın.