Ben bu hale nasıl geldim?

vallahi bana şu durumda bile bu kadar içten kahkaha attırdığınız için çok çok tşk ediyorum.
evet kesinlikle oscar lık bir hatun. mutasyonun sözlük anlamını açar bakarsak valide hanımın ismini yazdığına eminim.
bende onunkinin yarısı kadar naz, bir yarısı kadar da tol kabliyeti olsa idi sanırım benden iyisi olmayacaktı. ama yapımda yok politikacılık ve yağcılık. (onların diliyle söyleyeyim KILOŞALIK YAPAMIYORUM) ne ettiysem kendime ettim işte. ama sanırım yutacak tek bir noktam kalmadı...

insallah en kisa zaman da hem hastaliktan hem de kaynana probleminden kurtulursunuz ve kendi yuvanizda huzurlu yasama baslarsiniz....

arkadaşlar ben çıkıyorum şimdi eve gitmek üzere. eşim de feribottaymış geliyormuş.
bana dua edin nolur.
yarın inşallah size güzel haberlerle gelirim
hepinizi çok çok öpüyorum....

bol şans diliyorum,umarım istediğinizi alırsınız

arkadaşlar ben çıkıyorum şimdi eve gitmek üzere. eşim de feribottaymış geliyormuş.
bana dua edin nolur.
yarın inşallah size güzel haberlerle gelirim
hepinizi çok çok öpüyorum....

inşallah yarına iyi haberlerle gelirsiniz.
çokkkkk seneler önce bende aynı evi paylaşmıştım,aynen benimkilerde oskarlıktı.keşke o zamanlarda böyle kayıt cihazları olsaydı da bende seslerini
kayıt edip dinletseydim eşime.
siz doğru yoldasınız eşinize dinletin akşam,Allah kolaylık versin.

Ağzım açık okudum konunuzu çook şaşırdım sabrınıza.
Ama anlamadığım kendini bu kadar güzel ifade edebilen bir insan nasıl olurda münasip bir dille bunu bunca sene eşine anlatmaz.:26:
Allah aşkına geçin sevgiyi felan siz önemlisiniz bu hayatta siz ve evladınız sizin sevdiğinizin yarısa kadar seviyorsa eşiniz sizi zaten anlayacak ve sizi o kabustan kurataracaktır:92:.
İnşallah güzel ve müjdeli haberler verirsiniz bize

evi boşver canım maddiyat önemli ama sağlık ve huzur daha önemli
eşine sıkıntını anlat ve bir an önce evini ayır canım
azıcık aşım kaygısız başım de bundan iyi
bu şekilde 10 sene iyi dayanmışsın :26:

Ya bu nasıl bir konudur resmen okurken kangren oldum. Arkadaşımız zannedir bu saatlerde olayı birşeylere bağlıyordur inşaallah yuvasında huzur olacak şekilde sonuçlanır herşey

bence esimi sIkmayayim falanlari birak.. git direk ac mevzuyu ve resti cek! acilen ordan tasinin kaynananinda ne hali varsa görsün.. nefret ediyorum böyle insanlardan yüzüz kaynana pis kaynana

ayy benim de okurken icime fenalik geldi :84:
kesinlikle evinizi degistirmeniz lazim boyle hayat gecmez vallahi hastalik ustune hastalik sahibi olursunuz.
evi ustunuze alamadiysaniz da birakin ne hali varsa gorsun ne yaparsa yapsin.
evini satsaydi nerede kalacakti bu muhterem sahsiyet acaba merak ettim?

sizi gerçekten kutluyorum bunca şeye hasta olmanıza rağmen hala katlanıyorsunuz....gerçekten biz sizin adınıza size daha çok üzüldük diyebilirim...başkaları için gelmediniz bu hayata anneniz sizi başkalarına köle olun kahrını ağzını çekin diye büyütmedi herhalde bu ne yaa kendinize neden bu kadar işkence ediyorsunuz...evinide başına çalın sizin olan bir şeyi sizden aldı nasılsa çıkar ondan bir şekilde merak etmeyin...kazancınızda iyi ise yine bir ev alabilirsiniz...

alacım kaynanan elıme bır düşsede bir silkelesem onu utanmıyomusun sen ogluna kadınlık yapan aılesının sana emanet ettıgı bır kıza ustelık hasta bır kıza boyle davranmaya dıye bı i... g.... soksam cıkarsam laflarımla kaynanan pendige gelırse lütfen haber ver karşilim ben onu:) VE lutfen gelısmelerden haberdar et.

Eşinde sana karsı senın hıssettıgın kadar yogun duygular hıssedıyorsa kaydı dınlettıkten sonra arkanda olacaktır dıye dusunuyorum.Allah yardımcın olsun.İnsallah sana soylenendende tez zamanda mucizevi bir şekilde sağlığına kavuşursun.

herkeslere merhabalar can dostlarım oldunuz siz.
dün sizden de aldığım gazla akşam eve gittim. tam da tahmin ettiğim üzere evden yemek kokuları geliyordu. (e günlerden cuma oğlu geliyor) bi de bana demesin mi * nerde beraber gelmediniz mi diye ? (tüh hevesi kursağında kaldı oysa ki oğlu geldiğinde evde yemek görecekti püüüü)
neyse girdim eve. baktım sadece dolma yapmış. hemen yanına ilave bir makarna bir çorba koyarkene kapı çaldı eşim geldi.
güzelce karşıladım. sonra annesinin odasına geçtik beraber işte nasılsın vs gibi sorular. sonra hadi üstünü değiştir hayatım dedim (maksat odaya çekmek ) girdik odaya. dedi senin gözler niye kıpkırmızı "yok bişey dedim hele bir üstünü falan değiştir konuşuruz".
sonra güzelce yemeğimizi yedik. masayı kaldırdım. hadi dedim ben de akşam ilacımı almayayım bugün iki kadeh atalım sonra gülerek gülerek açtım konuyu. çok detaya girmedim. (böyle çocuğunu veliye öğrencisini şikayet eden öğretmen gibi olmayayım diye)
kısa bir özetlemek gerekirse size. dedim ki : hayatım sana ne kadar düşkün olduğumu biliyorsun. bu evde niye olduğumu da biliyorsun. zaten haftanın 5 günü senden ayrı kalmak yeterince üzüyor beni, bir de valide sultanın gerekli gereksiz memnuniyetsizliklerine hakikaten dayanacak gücüm kalmadı. "olay ne" diye sordu. dedim ki. spesifik bir örnek vermem gerekmiyor. bu konuşmayı birikim olarak algıla ve şunu bil ki ben elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. elbet ki hatalarım vardır. ancak dayanma sınırımı çoktan geçtim. her an gemileri yakabilirim. bilgin olsun diye söylüyorum.
sarıldı bana. (benim musluklar o anda açıldı yine). "sen kültürlü ve aklı başında bir insansın. kimsenin seni korumasına ihtiyacın yok. biliyorum ki sen sorunları terbiye sınırlarını aşmadan çözebilecek kadar akıllısın. bana bu konuyu açıyorsan mutlaka önemli bir sebebi vardır ancak söylemen için seni zorlamıcam. sen annemi 13 senedir tanıyor olabilirsin ama 6 aydır onunla yaşıyorsun. ben annemi 36 senedir tanıyorum ve 26 sene beraber yaşadım. senin yaşadıklarını tahmin edebiliyorum çünkü senden önce bu evde 2 yengem daha vardı. onların sonu iyi olmadı çünkü onlar çözümü farklı aradılar. bu hafta izin kullanıcam ve yanında olucam. ocak ayındaki ülke toplantısında da istanbula geçişimi isticem dedi (büyük ve kurumsal bir firmada bölge müdürü). sonra gülerek dedi ki "seni ancak ben ağlatabilirim başka kimse ne seni üzebilir ne de ağlatabilir". allahım diyorum iyi bişey mi dedi kötü bişey mi:)

velhasıl. şimdi 1 hafta kocişle doping toplıcam.. sonra ocak ayı için sizlerle beraber dua edicem. bu arada eşim tapuyu üstüne çevirecek (inat ettik bi kere. hakkımızsa alıcaz. o kadar) ve ondan sonra da ben ne istiyorsam onu yapıcakmışız.

son durum bu arkadaşlar.
burdan da öğrendik ki. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış.
hepinizi çok çok öpüyorum.
şimdi dışarıya çıkıyoruz. pazartesi iş yerimden bütün detayları anlatırım size....

canım. biz de tuzladayız. ilk minibüsle gönderiyorum yanına

Aman nazarlar değmesin eşinizin tavrı çok hoşuma gitti maşallah bu kadar anlayışlı olabilmiş.

allah gönlünüze göre versin allah kimsenin huzurunu kaçırmasın en iyi kaynanyla bile bir hafta gecmiyor ki sen iyi dayanmışsın eşinide kutlarım ne kadar olgun ki buda senin olgunluğun sayesinde sen sabrettin ve patlama noktasına bile gelsen altatn alarak güzelce anlatmışsın ne güzel her kadında böyle olamaz tüm çektiklerinin mükafatını alırsın inş

Masallah ne güzel çözmüşsünüz, cok mutlu oldum adına, zaten senin gibi aklı basında bir insan hakketten bunu hakediyordu..bundan sonra cok daha mutlu bir hayatın olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…