Ben bu hale nasıl geldim?

çok sevindim adınıza;eşinizde takdire değer tabiki;
ben demiştim ya hani,eşiniz annesini tabiki çok daha iyi tanıyodur,sizin yaşayabileceklerinizi az çok tahmin edebiliyodur diye;eşiniz de bunu söylemiş zaten size
ama o kaydı her ihtimale karşı saklayın derim.

Eşini tutumunu,senı kus gıbı hafıfleten ıgnelemeden alttan alarak tatlı dılle yaklasımından dolayı kutluyorum.Çok kalıtelı bır cıfte benzıyorsunuz.Allah nazarlardan saklasın...Arkanda boyle bır koca oldukca sırtın yere gelmez merak etme :-) sevgiler..

canım eşinin tavrı hoşuma gitti.ne güzel kıymetini biliyor.sen de tatlı dille çok iyi anlatmışşın.ocak ayını bekleyeceğiz demişsin.dua edicem, inşallah herşey dilediğin gibi olur. :KK54:

cok sevindim :86:
esinize bravo gercekten soylenmesi gereken herseyi soylemis :81:
insallah daha iyi gelismeler sizi bekliyordur :KK49:

kocanı bu kadar sevmenin sebebi belli oldu canım böyle kaliteli bi insan bırakılmaz kaynana bırakılır tabi ki tapuyu alana kadar sabır diliyorum size mutluluklar

arkadaşlarım öncelikle tüm iyi dileklerinize teşekkür ediyorum.
son durum gerçekten berbat.
eltimin ufak kızı 3,5 yaşında. sanırım o ben kaydı dinlerken duymuş babaannesine gitmiş "yengemin elefonunda senin sesin var demiş" bu eltime sormuş. yok öyle birşey demiş.neyse sabah biz yatarken küçük kaynıma telefonumu kurcalatmış ve kaydı bulmuşlar. tam kahvaltı masasında bu telimi cebinden çıkardı eşimin önüne attı ve kıyamet koptu. tabii ki ben suçlandım kendisi tarafından ne terbiyesizliğim kaldı ne güvenilmezliğim. ben nasıl bir yılanmışım ki böyle bir şey yapmışım. eşim olayı anlamaya çalışıyor (kayıttan haberi de yok ya adam dondu kaldı öyle) sadece dedi ki bana "varmı lyle bir şey. neden kaydettin" dedim ki "evet var. ve ebvet işte bundan kaydettim her dediğim yalanlandığı için sn varken farklı sen yoken farklı olduğu içinç sana birşeyleri anlatmadığım için kaydettim "dedim. sonra bu dedi ki "oğlum demişti zaen senin yılan ve yalancı olduğunu" "neeeee diye kendimeden geçmişim. alyanları fırlattım elimden eşimin tabağına "yazıklar olsun sana verdiğim emeklere ben gidiyorum" dedim. dur saçmalama vs derken iyice büyüdü olay. küçük kaynım geldi. eltim yukardan indi. bu deli gibi beni suçluyor gene bi sürü iftirayla. (detayları yzamıyorum hiç iyi değilim). eşim dedi ki "topla eşyalarını" dedim "ohh ne ala ben oldum suçlu" (anlayamadım o anda) dedi "ya toplasana eşyalarını annene gidiyoruz" ben girdim odaya valizlere dolduruyorum eşyaları. eşim geldi yanıma ben nasıl ağlıyorum. "açıklasam" dedim. dedi "tmm sonra konuşucaz sen şimdi toparlan. bu odadan çıkar ve tek kelime edersen külahları değişicez. ben neyin ne olduğunu biliyorum. hadi " dedi. neyse toparlandım. içeride kıyamet kopuyor tabi. annemlere getirdi beni. "valizleri boşat ver bana kendi eşyalarımı getiricem " dedi. boşalttım. aldı gitti. bilmiyorum gelir mi. bilmiyorum bana inandı mı. bilmiyorum o eve gidince neler olacak. annesi kendine çevirir mi çevirmez mi bilemiyorum. şu anda bekliyorum. annem şoklarda. eşim gitti eve. anneme de dedim. "beni seviyorsa bana inanıyorsa gelir. gelmezse de benim gücüm kalmadı" diye. bekliyorum:KK5::KK58:

Son düzenleme:
canım konunu takip ediyorum
son olay kötü olmuş Allah yardımcın olsun
eşininde suçu günahı yok umarım gelir,gönderirler

canım konunu takip ediyorum
son olay kötü olmuş Allah yardımcın olsun
eşininde suçu günahı yok umarım gelir,gönderirler

saol canım. inan ki şu anda burada içimi dökemten başka bişe yapamıyorum.. bilinmezlik ne kötü. bilmiyorum o evde neler konulşuluyor ne olacak bilmiyrum. dua edin ne olur

ayyy cnm yaaa sok oldm ınsallh esın gelır kı bana ole gelıyo gelıcek ınsallh yanılmyız :KK43:

arabada gelirken konuştuk biraz. "benm hatamdı" dedi "ateşle barutu yanyana koydum" dedi. anneme de aynısını dedi. yani kelimelerinde benim arkamda gibi duruyordu ya yüzü tavırları donuk. (belki de yaşadığı şoktandır bilmiyorum) en kötüsü şimdi evde ona konuşuluyor ve ben kendimi savunabilecek durumda değilim. offffffffffff

moralini bozma sağlığın daha önemli eşinde herşeyin farkındaymış aslında bu da sana yeter onlar düşünsün

arkadaşım işin çok zr
okumuş bir insanın eşinin annesinin dırdırını çekmesi çok zxor
sırf aile yüzünden depresif ilaçlara kullanan psikolojik sorunları başlayan çok k adın duydum
eşini boşama tabi ama kendini ezdirme

bizim b,r komşumuz şimdi, çocuklarına bakamıyorr bağırıp duruyor kadını delirtti
kaynanası

Son düzenleme:
çok üzüldüm arkadaşım Allah yardımcın olsun çok zor.Rabbim en kısa zamanda şifanızı versin

eşim bir kez daha geldi. gitti. henüz bir şey konuşmadık. sadece valiz taşıyor. ben de boşaltıp geri veriyorum. gelen tüm kıyafetler benimkiler şimdilik. yarım saat önce çıktı ve henüz gelmedi. bilmiyorum gelecek mi gelmeyecek mi. deminki gelişinde sormaya da korktum. dua edin ne olur.

Son düzenleme:
eşim bir kez daha geldi. gitti. henüz bir şey konuşmadık. sadece valiz taşıyor. ben de boşaltıp geri veriyorum. gelen tüm kıyafetler benimkiler şimdilik. yarım saat önce çıktı ve henüz gelmedi. bilmiyorum gelecek mi gelmeyecek mi. deminki gelişinde sormaya da korktum. dua edin ne olur.

sennle bırlıkte bızde beklıyoruz cnm uff bnde daraldım :KK43:

canım senin yaptığın bütün fedakarlığa karşı hala kıymetin bilinmiyorsa ve annesinin ağzının içine bakıyorsa zaten böyle bir adamla bir ömür boyu bu sorunları yaşar ve mutlu olamazsın. ha gelirse de anlarsınki eşin seni gerçekten seviyor ve bu durum kaynanana da kapak olur. hakkından hayırlısı olsun canım.inşallah eşin doğru yolu bulur.

ya eşin çokmu dominant. niye soru sormaktan bile bu kadar çekiniyosun. sadece bundan sonra ne yapmayı düşündüğünü sorabilirsin mesela. yani karı kocasınız. üstelik bu mevzuda siz suçlu değilsinizki. hakaret eden kendi annesi. ay bu erkekler niye böyle şartları zorlarlar anlamam.

inanmıyorum durum nerden nereye gelmiş..
eşiniz kesinlikle sizin yanınızda olacaktır.
sonu kötü bitmiş ama böylesi inşallah çok daha güzel olacak..
Allah kolaylıklar versin..

X