- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
hayat senin hayatın, evlilik senin evliliğin, aile senin ailen, karar senin kararın.
özgür düşünce hakkını kullanmak senin en doğal hakkın tabii ki.
benim/bizim tek anlamadığımız ne biliyormusun?
ilgi/sevgi istiyorum diyorsun ki bu zaten evliliğin ikinci şartıdır. (1.şartı bence saygı)
senin evden ayrılma nedeninin ilgisizlik/sevgisizlik olmadığını düşünüyorduk.
sen kayınvalidenin fesatlıklarına, çirkinliklerine katlanamadığın için çıktın KENDİ evinden diye düşünüyorduk.
eşim hep arkamda, hala arkamda, annesi olmadığı zaman çok iyi bir eş ve baba diye onu savunduğunu gördük, okuduk.
bu sebepten sana dön evine dedik.
"kayınvaliden anlamış hatasını, öyle böyle gitmiş o evden ne zaman gelir bilemeyiz ama geldiğinde sen zaten 1-0 önde olacaksın, çünkü onu bir şekilde evden gönderdin"i görmeni istedik.
ama sen bu gidişini eşini değiştirmek onu daha ilgili daha sevgili daha anlayışlı, daha az annesine düşkün, daha mülayim, daha romantik biri yapmak için kullanmak istiyorsan bu kararına saygı duyarız.
bir inat uğruna bir evlilik bitmesin tek temennimiz bu.
hatunlar bi gittik döndük gene ortalık kaynamış
1. buradaki herkesin şunu kavraması gerekiyor bizler bize doğru gelen tavsiye taktik ne ise onu paylaşıyoruz kimseye sen bunu yap sen şunu yap diye direktif vermiyoruz..
2. baktık bir fikir sunamıyoruz allah sabır versin deyip geçiyoruz
3. ben kendi adıma yorumunu beğenmediğim arkadaşın yorumu yokmuş gibi geçiyorum çünkü beni yorumlar değil mevzu ilgilendiriyor
yorumları değerlendirecek bunların doğruluğunu yanlışlığını yapılabilirliğini yapılamazlığını konuyu yaşayan kişi karar verecektir..
,
tutupta sizin burada başka yorumları baz alarak siz şöyle yapıyorsunuz siz böyle yapıyorsunuz demeye hakkınız yok
herkes gibi bizimde fikrimizi yanlış dahi olsa söyleme hakkımız var
buradan bir arkadaş tutupta tr_lelli bu işte tamamen sen suçlusun dese bizlere laf düşmez
söylediği şeyi tartıp değerlendirecek haklısın yada haksızsın kardeşim deme işi bence sadece tr_lellinindir
her ne kadar biz tr_lellinin anlattıklarından herşeyi biliyor olsakta onun yaşadıklarını yaşama yada hissetme olasılığımız yok
dün başka arkadaşlarada kızdım yine bugün kızacağım
arkadaşım fikrimi beğenmiyorsanız benim fikrimi baz almayınız ve değerlendirmeyiniz bkadar bast
biz dün akşam okadar ( geyiğinede olsa) süslen püslen dedik
tr_lelli bir kez bile tamam demediyse demekki kendi hükmünü verip hayır bu yanlış bunu yapmayacağım ben demesi benim yorumumun değerlendirmesidir..
benim yorumumun yanlışlığı doğruluğu başkasına kalmamıştır
tr_lelli çok şık bir kırmızı elbise mevzusunda ısrarcıyım kızsiyah saten eldivenler
birde pırlanta yüssük lasım sana:94:
Sorununa çözüm arayan arkadaşımıza saygımızdan dolayı konuyu sen şunu dedin ben bunu dedim olaylarına getirmesek daha iyi olacak :)
Zira buradaki herkesin yorumunun bana uyup uymadığı önemli değil,önemli olan sorunun çözülmesinde ne kadar yardımcı olabilirimdir.
oyy kuzum yerim seniii ned eyakışır bana valla bu havada
forumun akıllı ablaları sevgili A_L_A ve Punchshe başta olmak üzere burada samimice, yardım etmeyi canı gönülden isteyerek kendi fikrini tecrübesini paylaşan herkesi çok seviyorum.
lütfen başka sözlere takılmayın, sizi kırmasına izin vermeyin. maksat burda bir olmak ve akıl akıldan üstündür hesabı tr_lelli'ciğimin derdine çare aramak.
hiçbirimizin artniyetli, egolarını tatmin etmeye çalışan insanlar olduğumuza inanmıyorum. böyle düşünen kendi fesatlığından düşünüyordur. bir_kadin bir gün foruma uğramadı nasıl telaşlandık, bizim niyetimiz de bu yönde işte:)
burda tr_lelli'ye yardımcı olabilmek, olmaya çalışmak, bir nebze de olsa onu rahatlatmak amacımız bence. kızkardeşler bunun için var, öyle değil mi?
gerisini takmayın, konu komşu ne derse desin.. bugün mutlu olun bakiiim :)
forumun akıllı ablaları sevgili A_L_A ve Punchshe başta olmak üzere burada samimice, yardım etmeyi canı gönülden isteyerek kendi fikrini tecrübesini paylaşan herkesi çok seviyorum.
lütfen başka sözlere takılmayın, sizi kırmasına izin vermeyin. maksat burda bir olmak ve akıl akıldan üstündür hesabı tr_lelli'ciğimin derdine çare aramak.
hiçbirimizin artniyetli, egolarını tatmin etmeye çalışan insanlar olduğumuza inanmıyorum. böyle düşünen kendi fesatlığından düşünüyordur. bir_kadin bir gün foruma uğramadı nasıl telaşlandık, bizim niyetimiz de bu yönde işte:)
burda tr_lelli'ye yardımcı olabilmek, olmaya çalışmak, bir nebze de olsa onu rahatlatmak amacımız bence. kızkardeşler bunun için var, öyle değil mi?
gerisini takmayın, konu komşu ne derse desin.. bugün mutlu olun bakiiim :)
biz burda çok yanlış anlaşılıyoruz galiba ne dersiniz kızlar
dün eğitim durumumuz bügün yaptığımız yorumlar eleştiri alıyo
biz kaç gündür aramızda oluşan samimiyete dayanarak kimi zaman esprili kimi zaman kızgın yorumlar yaptık
kimse ye fikrimizi zorla kabul ettirmeye çalışmadık
zorla kabul ettirebilsek trlelli bizim dediklerimizi yapmış olurdu
şiiiiii kız bilmiyonmu ben zırcahilim ilkokulum bile zor okudum nolacak ki okusam çalışsam nolcakannnooooooow
demekki artık diplomayı yanımızda taşıyacazyaw takılmayın derim ben takmayın
ben hiç öyle şeyleri okuyamıyorum nedense
öyle yazıları görünce benim göz seçmiyor :82::82:
sağol bebekyalnız son durumları görüyorsun ki burdaki ablalar benide yoldan çıkardılar ben pek mütevazi bir şekilde bunların atışmalarını okuyordum sadecem
kocamda diyor siz iyi kaynatıyosunuz forumda ne konuşuyosunuz
ne olcak kıs kocan ısıtır seni üşümezsin merak etme
valla seni öyle görüpte gelip sarılmazsa saten sen açmassan davayı ben gelip açarımboşanın siz diye :94::94:
sabah sabah saten dellendim hepten civatalarımı oynatmayın
dünden beri kocam beni ne kadar çok sevdiğni envayi çeşit şekilde söylüyo ama ben nuh deyip peygamber demeyip durup durup sevsen böyle yapmazdın sen beni sevmiyon deyip suratı aşşa çekiyom
oda senin suratın ascık gülse göslerin gülse ben ne kadar mutlu oluyorum bi bilsen diye dolanıp duruyo
oysaki ben burada taktik verebilmek için kocacımı püskürtüyorum:90:
şşşşiiiiiiiş bacııııı abla dedik bağrımıza bastık klavyenin tuşlarımı bozuldu ne kendini sadece sembollerle ifade ediyonbundan sonra bende öyle takılcam ne dediğimi siz çözersiniz artıkın
:94::94:
:82::82: :90::90:
Ya çok tatlısınız, ben de bi köşeye kıvrılayım mi