bu asermek nasil bir sey bende bilmiyorum ama
hamilelik psikolojisiyle herseyi kendine hak gormek gibi bir sey herhalde :)
gecen hafta gece on birde hazir manti vardi yaptim yedim
sonrasinda pismanlik :)
Yok ya psikolojik değil. Teyzem hamileyken aşerdiğinde eğer yiyemezse derisi pul pul kabarıp dökülürdü, ellerinde kırmızı kırmızı kocaman lekeler olurdu. Üstelik saçma sapan şeylere aşeriyordu. Mesela silgi, toprak, çimen, iplik... "Yemezsem acıdan ölcem" diye ağlardı bir de...
ben vücutta hangi vitamin eksikse o yönde bişeyler istiyosun diye duymuştum nekadar doğru bilmem tabi
Yok ya psikolojik değil. Teyzem hamileyken aşerdiğinde eğer yiyemezse derisi pul pul kabarıp dökülürdü, ellerinde kırmızı kırmızı kocaman lekeler olurdu. Üstelik saçma sapan şeylere aşeriyordu. Mesela silgi, toprak, çimen, iplik... "Yemezsem acıdan ölcem" diye ağlardı bir de...
silgi toprak cimen? yeme babindami istiyordu onlari yoksa ayagim topraga bassin
silginin kokusu cimenin yesilligi falanmi?
silgi toprak cimen? yeme babindami istiyordu onlari yoksa ayagim topraga bassin
silginin kokusu cimenin yesilligi falanmi?
yalnış hatırlamıyorsam demir eksikliği üst düzeyde olan hamileler toprak v.s şeyler yemek istiyorlar. bu psikolojik bir sorunla alakalı değil tamamen vucuttaki eksiklerden kaynaklı. hamilelikte demir hapı genelde verilir. yengeniz almamış bu sorunun farkında değildi demekki... ben çok duydum gebeyken toprak yiyen..
anammmmm nolmuş burda beni giydirmiş süslemiş adamın koynunada bırakıvermişler abowwww
KIslar takı bittiydide kardeşim pc deydi malum burası kardeşimin odası gece saatlerine kadar giremiyorum pc ye.. uyuyoo..
Bakamadım ondan..
Kızlarrr etmeyin eylemeyin şunu demek bukadar mı zor..
Benim karım bu sizin kızınız ama ben karımızı sizden çok düşünüyorum, çocuğumun annesi, herşeyim, sizi anlıyorum kızınızı düşünüyorsunuz ama benide düşünün anlayın annem cahil kadın idare edin işte ben napimm arada kaldım demesi bukadar mı zor istediğim sadece bu gelsin burda bunları desin..
dedirticemmmmmmmmm
dedirticem efendim dedirtcemmm yaptım olacak..
Trlellicim sen güne böyle başlarsan nasıl halletcez meseleyi söyler misin? Alacım bin kere söylemiş, diğer arkadaşlar da söylemişler e hiç mi dinlemeyeceksin bizi? İlla sakal mı bırakalım ki lafımız geçsin? Ara bakim kocayı. Emreder bi sesle ama birazda işveli cilveli "akşam için rezervasyon yaptır başbaşa yemeğe çıkıyoruz" de
anammmmm nolmuş burda beni giydirmiş süslemiş adamın koynunada bırakıvermişler abowwww
KIslar takı bittiydide kardeşim pc deydi malum burası kardeşimin odası gece saatlerine kadar giremiyorum pc ye.. uyuyoo..
Bakamadım ondan..
Kızlarrr etmeyin eylemeyin şunu demek bukadar mı zor..
Benim karım bu sizin kızınız ama ben karımızı sizden çok düşünüyorum, çocuğumun annesi, herşeyim, sizi anlıyorum kızınızı düşünüyorsunuz ama benide düşünün anlayın annem cahil kadın idare edin işte ben napimm arada kaldım demesi bukadar mı zor istediğim sadece bu gelsin burda bunları desin..
dedirticemmmmmmmmm
dedirticem efendim dedirtcemmm yaptım olacak..
şimdi kalkar giderim eve sorun bu değil ev boş beni bekliyoo..
Garantim yok sigortam yok
bu kadın en fasla 1 ay durur orda gelecek tekrar..
Ve kaldığı yerden devam edicekk..
Eşimde bir defa döndürmüş oldu nasıl olsa beni eve otur idare et dicek..
Ben yine susma modu..
Bu kadının evden gidiş sebebi suçunu anlamış olması, benim inadımı bilmesi, eve dönmeyeceğimden korkması, boşanırsam KAYNANAM YUVAMI YIKTI etrafın bunu bileceğinden korkması..
Yuva yıkan kaynana modeli çizmek istememsi yapıp edip elini eteğini çekmesi zaten istediği bu..
Ev boş olursa gelir ben varım diye gelmiyoo gidimde 1 ay bırakim bunları gelsin evine barışsınlar herşey kaldığı yerden devam etsin
düşüncesi bu
Sizde beni iteliyosunuz hiç mi beni düşünmüyosunuz:96:
Bu kıızcağız bunları yaşamayı mı hak ediyor..
Eşim burnunu sürtmicekmisin hiç diyoo burnumu sürtmemi bekliyoo
Hakarete uğrayan birde burnumu sürtcekmişim..
Ben bukadar mı zavallıyım..
O burnunu sürtecek.. zaten laz koca burnu var sürtsün belki küçülür
Tr lelli ben de uzun zamandır yazdıklarını okuyorum..Bencede hemen pes etme.Madem başladın bi işe bari olay senin lehine olana kadar sabret..Aramaman gerekiyo ama, yani ne olursa olsun..Çünkü sen aradıkça o nasıl olsa bi bahane bulup arıyo diyo..Kendine bi süre belirle, en azından 1 ay falan olabilir..Biliorum çok uzun bi süre ama sen aramazsan o kesinlikle arayacak ben eminim..
Eger ikinizinde face i varsa yılbaşı gecesi güzel güzel resimler çekil ve face e koy ..Çatlasın..