- 26 Temmuz 2010
- 1.629
- 986
Anladığım kadarıyla kendinizden çok başkalarını önemsiyorsunuz. Eşinizi önemsemeniz gayet anlaşılır elbette. Ama lütfen (hele ki böyle bir sağlık sorununuz varken) en çok kendinizin huzuru için çabalayın. Siz ne kadar iyi olursanız etrafınızdakilere de bunu yansıtırsınız. Ya da tam tersi. Şahsi fikrim eşinize uygun bir dille durumu izah etmek. Ki en uygun dili kullanacağınızdan hiç şüphem yok. Eşiniz tam da bu zamanlarda size iyi gelecek çözümler üretmeli. Size değer veriyorsa; üzüldüğünüzü ve evinizde son derece huzursuz yaşadığınızı anlamasından dolayı rahatsız olacaktır. Size inanmadığı noktada (ki inanmaması için bir sebep göremiyorum) kaydı dinletmenizi öneririm. Olanı biteni detaylı olarak anlatmalısınız. Kaydettiklerinizi dinletmeye belki ihtiyaç bile duymayacaksınız. Anlattığınız kadarıyla ilişkinize güven duydum ben. Sizi rahatlıkla anlayacaktır. Kendinizi lütfen biraz daha fazla önemseyin. Konuşmak için bu kadar beklemeniz bile doğru değil. İyi niyetinizi çok iyi anlıyorum. Ama öncelikli olarak mesul olduğunuz kişi önce kendinizsiniz. Bunu sakın gözardı etmeyin lütfen. En kısa zamanda sağlığınıza ve huzura kavuşmanızı dilerim yürekten...