aaa ne eziyet bu be,hastasın bir de..çekilir mi bu deli kadın kardeşim?alt tarafı bir ev senin sağlığından sinirlerinden daha mı değerli?on tane evim tehlikede olsa böyle huzursuz kadınla bir dakika oturmam. benim babam da azeri babamın ablası çok benzer bir şey yaptı babama,babam ağzını açamadı vallahi.o yüzden sen de eşinden annesine bu konularda bir tepki vs. vermesini bekleme boşuna.deneyimle sabittir.özellikle azeri erkeklerinin yüzü çok yumuşaktır.hele ki ailelerindeki kadınlara ağızlarını açamazlar.kadınlarıysa çok baskındırlar.sen iyisi mi başka bir ev tut,eşine de yürü taşınıyoruz diye emrivaki yap,oldu bittiye getir.eşine çok fazla düşünme şansı verme.sana tek tavsiyem kaç canını kurtar bu kadından.
hemşehri çıktık desene dolaylı da olsak. şimdi hemen çekip gidememein sebebini de söyleyeyim. ben 7 sene annemlerle aynı sitede oturdum (kızım doğduğundan beri resmen annem büyüttü diyebilirim. 1,5 yaşından beri de çalışıyorum) tabii damadın kız annesi yakınında oturması ne kadar güzel karşılandı onu tahmin edersin :) (bir ara iki eltim de aynı siteye taşınmıştı ama otıramadılar fazla maddi sebeplerden) şimdi ben 6 ayda çekip gidersem başka eve eşimin ya da ailesinin "7 sene kendi ailesinin yanında durdu 6 ay benimkine dayanamadı" demesini istemiyorum. yani biraz inat üstüne geldim bu eve ama deli inadıymış anladım. zararı da kendime. gerçekten azerilik olayını süper çözmüşsün gık diyemiyorlar değil mi