Ben bu hale nasıl geldim?

aslında konuştuğunuzda bahsetmeniz gerekiyodu bu kayıttan,her duruma karşı annesinin yaptıklarından haberi olması lazım çünkü eşinizin,
ve gerçekten tanıyosa annesini,üstüne düşeni yapacaktır eşiniz
karşınızda böyle bir kadın varken;sizde tüm kozlarınızı kullanın;artık eşim ne der demeyin,bakın annesi diyomu oğlum ne der diye
umarım korktuğunuz gibi bi durumla karşılaşmazsınız

esine herseyi anlat derim.merak etme bu kayinvalidelerin cogu boyleee.ben hamileyim suan evde dinlenmem gerekiyor.kendi kendine mirildaniyor dolap silinecek camlarin haline bakkk .yok onun elbise dolabini toplamam gerekiyormus falan filan..;; yani bu kv cogu boyle..gelinsen ev temizlicen yemek yapacan ona hizmet edicen senin okudugun hayatini verdign yillarin cahil bir ki insanin elinde oyuncak oluyor,,sen zaten isten yoruluyorsun evde yemek yapsa nolacak sanki.benim kv 60 yasinda ama allahtan bari yemekleri yapar..sagligi yerinde insan niye baskasindan umutlanir anlamis degilim armut pis agzima duss.. esin biran once tapu konusunu halletsin derim ve herseyi esine anlat..sen sustukca esin herseyin iyi oldugunu dusunecek.bu konu uzerinde durmayacak ikinizde calisiyorsunuz akli basinda insanlarsiniz kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin allah kolaylik versin

esine herseyi anlat derim.merak etme bu kayinvalidelerin cogu boyleee.ben hamileyim suan evde dinlenmem gerekiyor.kendi kendine mirildaniyor dolap silinecek camlarin haline bakkk .yok onun elbise dolabini toplamam gerekiyormus falan filan..;; yani bu kv cogu boyle..gelinsen ev temizlicen yemek yapacan ona hizmet edicen senin okudugun hayatini verdign yillarin cahil bir ki insanin elinde oyuncak oluyor,,sen zaten isten yoruluyorsun evde yemek yapsa nolacak sanki.benim kv 60 yasinda ama allahtan bari yemekleri yapar..sagligi yerinde insan niye baskasindan umutlanir anlamis degilim armut pis agzima duss.. esin biran once tapu konusunu halletsin derim ve herseyi esine anlat..sen sustukca esin herseyin iyi oldugunu dusunecek.bu konu uzerinde durmayacak ikinizde calisiyorsunuz akli basinda insanlarsiniz kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin allah kolaylik versin

ahh cnm bnm son yazıları okumadn galıba ıpler koptu bır ıkı sayfa onceyı oku sen..

hakkında hayırlısı olsun..eşin az cok annesınıde senıde tanıyor....dılerım bu mesele tatlıya baglanır..

cok uzuldum canim...
ama boyle cadi bir kaynanayla bir seylerin normal gitmeyecegi belliydi o yuzden cok uzulme canim.
yani bu kayit olayi olmasaydi baska yerden bir sey bulur yine yapacagini yapardi.
esinin senin yaninda olacagindan eminim.
uzulme canim.

Ya inanmıyorum inan şok oldum canım yaaa. Sakin ol lütfen. Bu saatten sonra ne kadar kontrollü olursan o kadar iyi olur senin için. Olanda hayır vardır. Belki bu kriz kayınvalidenden kurtulmanı sağlayacak. Zaten eşin sırf böyle birşeyden sana sırt dönecek bir adam değil anladığım kadarıyla. Bizi habersiz bırakma. Dualarımız seninle...

arkadaşlar hepinize tekrar tekrar çok teşekkürler.
son durum gerçekten karmakarışık. şu andan sonra ne yapacağımı nasıl davranacağımı ne düşüneceğimi gerçekten bilmiyorum. sizlerin fikirlerine her zamankinden çok daha fazla ihtiyacım var.
saat 5,30 gibi geldi eşim. baktım sadece iki valiz var. alla alla dedim. bana işaret etti balkona geçelim gibisinden. geçtik. dedi ki "ben şimdi oraya dönüyorum. bu hafta anneme ev tutcam* le ikisi oraya geçecekler (kkaynımdan bahsediyor). peki dedim ne zaman gideceksin. dedi birazdan. dedim "niye? yani ordamı kalacaksın? anlayamıyorum dedim" dedi ki evet. o sırada kızımız bir iki ödevle ilgili bişey sordu onunla ilgilendi falan(benim gözümü açmaya mecalim yok. ağlamktan hem şişler hem de migrenim tuttu". neyse sonra annem bişeyler hazırladı onu yedi. çıktık terrar balkona. "dedim ki anlayamıyorum. madem herşey iyi olacak ben niye mutsuzum? sen niye gidiyorsun? burdan çıkarken ne demiştin şimdi niye fikrini değiştirdin?" "sesi kaydetme sebebini anlayabilmiş değilim. inan şoktayım. ben her şey güllük gülistanlık zannederken bir sabah tepetaklak olduk. sen de beni anla." dedi. gene sustum. biraz önce garaja inerken "ben de geliyorum" dedim. bindim arabaya. "madem herşey dediğn gibi güzel olacak ben niye kendimi cezalandırılmış, suçlanmış ve terkedilmiş hissediyorum" dedim. "benim kafamda birşeyleri bitirmek gibi bir düşüncem yok. akşam abim geldiğinde ona da yapmam gereken açıklamalar var. sonuçta ne olursa olsun hoş bir durum değil bu ve bunlar konuşulurken benim de orada olmam gerekiyr. ben bu olaydan en azz hasarla nasıl kurtuluruz diye savaşıyorum, olayı kurtarmaya çalışıyorum" dedi.
ama buzzzz gibiydi. inerken"öpücük??" dedim yanağını uzattı gene buzzzz gibi ve gitti.
kızlar gerçekten çok kötüyüm bu ne demek sizce şmdi????

Son düzenleme:
ay olaya bak ya hem anasi yuzunden sen o kadar uzul o kadar laf isit, sonra bi kayit muhabbetiyle esin boyle yapsin! cok uzuldum gercekten :KK25:
esiniz size tavir almakta hatali ama bir sey soracagim siz kayinvalidenizin hangi konusmasini kaydetmistiniz? kayitta ne diyordu kayinvalideniz anlatir misiniz?

ay olaya bak ya hem anasi yuzunden sen o kadar uzul o kadar laf isit, sonra bi kayit muhabbetiyle esin boyle yapsin! cok uzuldum gercekten :KK25:
esiniz size tavir almakta hatali ama bir sey soracagim siz kayinvalidenizin hangi konusmasini kaydetmistiniz? kayitta ne diyordu kayinvalideniz anlatir misiniz?

perşembe günkü tartışmamızda eşme olayı anlatırken belki ihtiyacım olur diye kaydetmiştim. ama eşm anlayışlı yaklaştığından dinletme ihtiyacı duymamıştım. kayıtta her zamanki incilerini döktürüyodu. benden memnuniyetsizliğini bildiriyordu. güzel cümlelerle (anlamışınızdır) edşim annesini savunmuyor da benim kaydetmeme takılmış durumda...

en acı olan da ne biliyormusunuz? çok mutluyduk bu hafta sonu. gerçekten çok mutluyduk. her bakımdan. ve şimdi ben burda tek başıma. o orada. gerçkten bilemiyorum

Hakliyken haksiz duruma düsmek bu olsa gerek.Esiniz simdi olaylarin ani gelismesinden dolayi hakliliginizin farkinda degil gibi kafasi karisik soguk olmasi normal kimbilir siz annenizdeyken öbür tarafta neler konusuldu bilemeyizki.Yalniz sizi annenizle birakip öbür tarafta kalmasina anlam veremedim gerekirse hepiniz toplanir konusursunuz.Peki kendi esyalarinida getirmismi yoksa sadece sizinkilerimi getirmis???umarim hayirlisiyla atlatirsiniz bu olayi ...

hrsey yoluna girrier uzme canini bak eisn oyluna sokucam diyor konuscam diyor

ay cnm ya tawır almasını beklemıyodum ama orda ne konusulduysa bellı kı etkılnmıs we zaten onunda yasadıgı zor bı durum senınkı de cok zor allh yardım etsın :KK43:

Hakliyken haksiz duruma düsmek bu olsa gerek.Esiniz simdi olaylarin ani gelismesinden dolayi hakliliginizin farkinda degil gibi kafasi karisik soguk olmasi normal kimbilir siz annenizdeyken öbür tarafta neler konusuldu bilemeyizki.Yalniz sizi annenizle birakip öbür tarafta kalmasina anlam veremedim gerekirse hepiniz toplanir konusursunuz.Peki kendi esyalarinida getirmismi yoksa sadece sizinkilerimi getirmis???umarim hayirlisiyla atlatirsiniz bu olayi ...

bütün eşyaları annemin yatağının üstüne yığmıştım. şimdi farkettim. 2. gelişinde (toplam 3 tur yaptı ya) kendisininkileri de sıpdığı kadar getirmiş. hatta sabah üstünden çıkardıklarını da getirmiş. işte ne olduysa o sn gidişinde oldu ki şimdi orda. eşyalarının az da olsa bir kısmı burada. hatta şu anda sabah üstünden çıkardığı tşörtü koydum kucaıma. anneme "anne anlamıyorum ben" dedim. "anlama kızım. dur bakalım bu hafta ne olacak az sabır dedi" karşılıklı ağlaşıyoruz:KK5:

hiç üzülme canım bak hastasın moralini düzgün tut. hem eşinde herşeyi yoluna koyunca tekrar gelecek. bencede bu tartışmalar olurken onunda orda olması gerekiyor. sonuçta seni savunacak kişi o. bu arada seni annene bırakmakla akılılılık etmiş.çünkü o karışık ortamda sende üzülürdün, hemde dayanamayıp 1-2 bişey söylerdin olay daha büyürdü. bak eşine şimdiye kadar hep kızıyodum ama son yaptıklarından ne kadar olgun birisi olduğunu anladım. sana soğuk davranmasına gelince ayrılan adam hiç seninle bu konuşmayı yapmazdı, o sadece şokta. e tabi çoğu zaman sizin yanınızda olmadığı için işlerin bu raddeye geldiğini bilmiyordur. tipik gelin kaynana çatışması zannediyodur. hem erkekleri anlamak zor. belkide şu an senin yanında ya, belki şımarmayasın bu durumdan sonra herşeyde üste çıkmayasın diye yapmıştır. çünkü genelde erkekler böyle düşünüyor malesef. sen yeterki moralini düzgün tut.
hem işler bu raddeye gelmeseydi eşinde hayatta annesinden ayrılamazdı benden söylemesi. böylesi daha iyi oldu. hem bundan sonrada çok gerekmedikçe muhatap olmazsın. :KK68:

hiç üzülme canım bak hastasın moralini düzgün tut. hem eşinde herşeyi yoluna koyunca tekrar gelecek. bencede bu tartışmalar olurken onunda orda olması gerekiyor. sonuçta seni savunacak kişi o. bu arada seni annene bırakmakla akılılılık etmiş.çünkü o karışık ortamda sende üzülürdün, hemde dayanamayıp 1-2 bişey söylerdin olay daha büyürdü. bak eşine şimdiye kadar hep kızıyodum ama son yaptıklarından ne kadar olgun birisi olduğunu anladım. sana soğuk davranmasına gelince ayrılan adam hiç seninle bu konuşmayı yapmazdı, o sadece şokta. e tabi çoğu zaman sizin yanınızda olmadığı için işlerin bu raddeye geldiğini bilmiyordur. tipik gelin kaynana çatışması zannediyodur. hem erkekleri anlamak zor. belkide şu an senin yanında ya, belki şımarmayasın bu durumdan sonra herşeyde üste çıkmayasın diye yapmıştır. çünkü genelde erkekler böyle düşünüyor malesef. sen yeterki moralini düzgün tut.
hem işler bu raddeye gelmeseydi eşinde hayatta annesinden ayrılamazdı benden söylemesi. böylesi daha iyi oldu. hem bundan sonrada çok gerekmedikçe muhatap olmazsın. :KK68:

canım az da olsa içime su serptin tşk ederim. Ama peki neden orada kalmayı tercih etti? yani konuşup gelebilirdi dimi? he bi de dedik ki balkonda konuşurken "farzet ben şehir dışına çıkıyorum yarın" dedi. " tmm da dedm ben sen yokken seni durmadan arıyordum".gene ara" dedi.
dediğim gibi kafamı karıştıran 3 şey var
1-en son gidişinden sonra orada kalmaya karar vermesi
2-buz gibi tavrı
3- o evde oldukça orda onu işlerlermi? onun korkusu

Son düzenleme:
ay son yazdıklarına içim parçalandı. annende şimdi dağılmıştır. canım bak işte eşin kendi kıyafetinide getirmiş ne güzel. sabır biraz.yarın senin için herşey yeni ve hayırlısıyla en güzel şekilde başlayacak.

Üzülmeyin dualarimiz sizinle insallah mutluluk haberlerinizi duyucaz yakinda annenizin dedigi gibi biraz sabir...Esiniz anlattiginiz kadariyla sizi zor durumda birakacak birine benzemiyor o da simdi arada kaldi olaylari anlamaya calisiyor.Belkide bu olay kaynananizdan kurtulusunuzla sonuclanacak.

neden orda kalmayı tercih etti demişsiniz belki evi terkederek onlara bırakmak istemedi ne de olsa orası sizin eviniz hep beraber çıkar giderseniz olur mu?

X