Yok hayatım sen sakin ol. Abla olarak ağırlığı koru. Eeee topic ablası olmak kolay değil. Çemkirme işlerini ben yaparım sen merak etmeBak hayatım sen Alacığımın şekerciğimin topicini niye istila ettin? Fikir danışmak, bu sorunları aşmak için. E hayatım madem öyle bak kamuoyu yoklaması sonucu belli: kocan adam olmuyorsa sen adam edeceksin! Ama nazla ama niyazla ama evi terkeder ama GERİ DÖNEREK! Tamam madem şu anda hemen eve gitmek istemiyorsun ara hemen şu dakika kocanı yarın öğle yemeği ayarla. Hadi tatlım bunu kendin için çocuğun için yuvan için yap. Bak ilk günlerde kuaför alışveriş dedim dinletemedim sonra bir gittin sen de mutlu döndün. Demek ki naçizane tavsiyelerimiz o kadar da kötü değil. Biz de (en azından ben) sevdik seni kardeşimiz gibi bağrımıza bastık, kendi derdimiz gibi üzüldük. Hadi ara bakim kocanı. Daha uyanıktır senin adam yanlış hatırlamıyorsam geç geliyordu. Hadi bakalım kadınsın sen kullan dişiliğini adamı bir daha aşık et kendine :78:
en son onu yapıcam zaten.
bana da yakınmış.
gidicem tutucam götürücem evine de
diyorum ya babasından korkuyorum
bunların karşılaştığı anı görmek isterim.......
anında birbirlerinin boynuna sarılıp ağlaşırlar heralde.........
sonrası allah kerim
Aynen katılıyorum. Birbirlerine sarılcaklar sıkı sıkı sonra da salya sümük ağlaşmalar ve barışacaklar ama ah bizim deli kız bir inadından vazgeçse
ben de adım gibi eminim de bir karşılaşsalar.
tr lellime kocn seni aldatıyor bir dost diye mesaj mı atsak
o sinirle gitse adamın dükkanı bassa
kız öğle yemeği olmaz akşam yemeği olsunYok hayatım sen sakin ol. Abla olarak ağırlığı koru. Eeee topic ablası olmak kolay değil. Çemkirme işlerini ben yaparım sen merak etmeBak hayatım sen Alacığımın şekerciğimin topicini niye istila ettin? Fikir danışmak, bu sorunları aşmak için. E hayatım madem öyle bak kamuoyu yoklaması sonucu belli: kocan adam olmuyorsa sen adam edeceksin! Ama nazla ama niyazla ama evi terkeder ama GERİ DÖNEREK! Tamam madem şu anda hemen eve gitmek istemiyorsun ara hemen şu dakika kocanı yarın öğle yemeği ayarla. Hadi tatlım bunu kendin için çocuğun için yuvan için yap. Bak ilk günlerde kuaför alışveriş dedim dinletemedim sonra bir gittin sen de mutlu döndün. Demek ki naçizane tavsiyelerimiz o kadar da kötü değil. Biz de (en azından ben) sevdik seni kardeşimiz gibi bağrımıza bastık, kendi derdimiz gibi üzüldük. Hadi ara bakim kocanı. Daha uyanıktır senin adam yanlış hatırlamıyorsam geç geliyordu. Hadi bakalım kadınsın sen kullan dişiliğini adamı bir daha aşık et kendine :78:
dip not: arıyamaz malum takılarla ilgileniyor şu anda:84::84::84::84:
bunların karşılaştığı anı görmek isterim.......
anında birbirlerinin boynuna sarılıp ağlaşırlar heralde.........
sonrası allah kerim
Aynen katılıyorum. Birbirlerine sarılcaklar sıkı sıkı sonra da salya sümük ağlaşmalar ve barışacaklar ama ah bizim deli kız bir inadından vazgeçse
bizde psikopata bağladık iyce ha
inatmı gençliğin verdiği cesaretmi valla bilemedim
ben bu mesajları okuyunca anladım bi arkadaşımın dediği gibi ''benim böcüğüm ölmüş''
teşbihte hata olmazmış
inatmı gençliğin verdiği cesaretmi valla bilemedim
ben bu mesajları okuyunca anladım bi arkadaşımın dediği gibi ''benim böcüğüm ölmüş''
teşbihte hata olmazmış
biz psikopata bağladık hatun takı derdinde...
vallahi zon avaz bağırıcam birazdan...
kaç gündür beyin jimnastiği yaptık geldimiz ortak nokta malum
bundan sonraki günleri düşünemiyorum bacılarrrrr
kaç gündür beyin jimnastiği yaptık geldimiz ortak nokta malum
bundan sonraki günleri düşünemiyorum bacılarrrrr
teşbihte hata elbet olmaz da
ben şu böcüklü deyimi anlayamadım