İiyiki seni tanıdım canımm
Ben sendne özür diliyorum konunu katlettim..
Nere yazim kimden yardım isteyim kime ne anlatayım derken kendimi senin tocip de buldum..
Senin konuyu dağıttım ama senin mutlu olman bile teselli verdi beni mutlu ettim belki sihirli değneyin banada değer bende mutlu olurum..
Evet gözden felan çıkarmamış bizi buraya gelmeye çekinmiş annem ve babam habure bişiler söylicek ve ortam gerilcekti dedi bende kırıcı bişe söylicektim iyi değilim dedi..
Ben oğlumu babasız büyütmem dedi..
Annesiz mi büyüteceksin yani dedim..
Anne değilim anne olsam annesizde büyütmem dedi..
Ben yetim büyüdüm oğlum parçalanmış ailede büyümicek dedi..
Ozaman annem gelmesin sende gitme annenle görüşme onlarda gelmesinler gitmesinler olur mu hiç böyle bişi dedi..
Mantıklı düşün..
Gezmene, annene gitmene (hergün annemdeyim normalde de) yemene içmene, arkadaşlarına, aldığına, giysine, neyine karıştım şimsiye kadar dedi..
Hiç bir zaman kısıtlmadım ne istersen yaptın dedi..
Evine gel dedi..
Orası annenin evi ya vuruyodu duvarlara benim evim diye dedim.. bırak annemi şimdi o desin konuşuyoo boş boş
Orası bizim evimiz dedi..
Evde duramıyorum dedi..
1 hafta özlemiş baya belli
Biraz daha süründürcem..
Ben artık hakaret dinlemek istemiyorum dedim..
Kadın beni köpek yaptı dedim oda pişman dedi..
Boş boş konuşuyo işte görmedinmi ağzıma geleni saydım ona dedi (evet bağırmıştı annesine bela dahi okudu yanımda)
Napim atimi satimi öldirimi 65 yaşındaki kadını değiştirimi napim dedi..
Benle konuşmasın yüzünü görmek istemiyorum dedim..
Görme durma evde dedi..
Gelmicem ben o eve dedimm (blöf e devamm yılmak yok)
Bakalım biraz daha zaman beklicem
güzelim ne demek özür dilemek. ne demek konumu katletmek??? yok öyle bir şey.... ben çok sevindim bu topiği kendine yakın bulmana... burası hepimizin konunun katledildiği falan yok.
evet benim derdim mutlu sonla bitti ve inan seninki de öyle bitecek...
seviyorsun, seviliyorsun. eşin herşeyi görüyor, biliyor....
tmm süründür biraz daha. al hıncını ama sana söyleyebileceği herşeyi söylemiş işte daha ne istiyorsun???
fazla naz aşık usandırır aman diyim