sen de bendensin mrs. panic:) yazmadım mı ilk mesajımda 1) ŞARJI BİTMİŞTİR DİYE? ama yok biz hatunlar önce en kötüyü kurucazzzzzz
şimdi
1) eşinin sen o eve döneceksin diye beklemesi güzel. demek ki seni ve oğluşunuzu gözden çıkardığı falan yok. önce bunu bir sil kafandan.
2) annesine senin evi terkettiğini vs yi söylememesi de güzel böylece kadının bır bır dır dır yapmasını engelliyor. bunu da sevdim.
3) annelerimiz gerçekten çok iyiler hoşlar, kesinlikle bizim iyiliğimizi isterler ama unutma herkesin ilişkisi kendine. benim ailem aynı senin ailen gibi. maddi olarak eşime bir getirileri yok(çok şükür eşimin de geliri iyi) ama kızıma yağdırırlar. hani borç/alacak durumunu geç aynıyız diyebiliriz. buna rağmen yeri gelir benim kızımla ilişkim konusunda bile anlaşamayız. onlara göre bizim kızın dokunulmazlığı var. ses bile yükseltmicen. (biz sevgi çiçeği gibi büyüdük sanki hiç dayak yemedik ceza almadık. torunda günah mı çıkartıyorlar ne)
neyse konyu dağıttım. annenin babanın senin arkanda olması evet senin için çok büyük bir artı. maddi olarak hiç korkun olmayacak. ama ya manevi olarak? valla adım gibi biliyorum ki her şeye rağmen eşini ilk günkü gibi seviyorsun. (beni kandıramazsın ben de geçtim o yollardan hem de çok yeniii diyorummmm)
şimdi eşinle güzel bir yemek ayarla dışarıda. konuş onunla. orta yolu bulmak istediğini. eşinden evinden vazgeçemediğini ama bu duruma da daha fazla katlanamayacağını, bunun herkese zarar verdiğini anlat... gözünün içine baka baka anlat....
4-5 mesaj önceye gidelim. eşin kimbilir belki de güzel bir gözdağı ile rest çekebilir annesine....
İiyiki seni tanıdım canımm
Ben sendne özür diliyorum konunu katlettim..
Nere yazim kimden yardım isteyim kime ne anlatayım derken kendimi senin tocip de buldum..
Senin konuyu dağıttım ama senin mutlu olman bile teselli verdi beni mutlu ettim belki sihirli değneyin banada değer bende mutlu olurum..
Evet gözden felan çıkarmamış bizi buraya gelmeye çekinmiş annem ve babam habure bişiler söylicek ve ortam gerilcekti dedi bende kırıcı bişe söylicektim iyi değilim dedi..
Ben oğlumu babasız büyütmem dedi..
Annesiz mi büyüteceksin yani dedim..
Anne değilim anne olsam annesizde büyütmem dedi..
Ben yetim büyüdüm oğlum parçalanmış ailede büyümicek dedi..
Ozaman annem gelmesin sende gitme annenle görüşme onlarda gelmesinler gitmesinler olur mu hiç böyle bişi dedi..
Mantıklı düşün..
Gezmene, annene gitmene (hergün annemdeyim normalde de) yemene içmene, arkadaşlarına, aldığına, giysine, neyine karıştım şimsiye kadar dedi..
Hiç bir zaman kısıtlmadım ne istersen yaptın dedi..
Evine gel dedi..
Orası annenin evi ya vuruyodu duvarlara benim evim diye dedim.. bırak annemi şimdi o desin konuşuyoo boş boş
Orası bizim evimiz dedi..
Evde duramıyorum dedi..
1 hafta özlemiş baya belli
Biraz daha süründürcem..
Ben artık hakaret dinlemek istemiyorum dedim..
Kadın beni köpek yaptı dedim oda pişman dedi..
Boş boş konuşuyo işte görmedinmi ağzıma geleni saydım ona dedi (evet bağırmıştı annesine bela dahi okudu yanımda)
Napim atimi satimi öldirimi 65 yaşındaki kadını değiştirimi napim dedi..
Benle konuşmasın yüzünü görmek istemiyorum dedim..
Görme durma evde dedi..
Gelmicem ben o eve dedimm (blöf e devamm yılmak yok)
Bakalım biraz daha zaman beklicem