Ben bu hale nasıl geldim?

Ayy Yaprak sesi :) gune melankoli havalarda baslayacagim sayesinde
Ala Allah iyiligini versin senin susam sokagi hee
arada kaldim arada
sanki kutuda bir sardalya :)
bunun ustune
yakin olmak icin uzak dur
sucun anahtari sariin elinde bu arada ayin sesi gibi hirst hirst yaprak sesleri
cok hos ya :)

:21::KK24:

valla canım artık olayı şarkılara vurdum işin içinden çıkamayınca:21::KK24:

:21::KK24:

valla canım artık olayı şarkılara vurdum işin içinden çıkamayınca:21::KK24:

Canim rahmetli kayinpederin icin herhalde bir tartisma yada abes bir laf atma olayi olmaz diye dusunuyorum.. Tabii ne olur ne olmaz fakat gorunmen iyi olur ama yine sana kalmis bir sey..
benim cekinecek bir seyim yok saygimdan burdayim edasiyla gidebilirsin herhalde

Canim rahmetli kayinpederin icin herhalde bir tartisma yada abes bir laf atma olayi olmaz diye dusunuyorum.. Tabii ne olur ne olmaz fakat gorunmen iyi olur ama yine sana kalmis bir sey..
benim cekinecek bir seyim yok saygimdan burdayim edasiyla gidebilirsin herhalde

canım en sevmediğim huyum ne biliyormusun? en çok neden kaybettim ben? KİNCİ DEĞİLİM VE HAYATIMIN HİÇ BİR DÖNEMİNDE KİNCİ OLAMADIM.

Bir yanım gerçekten gitmek istiyor. Ancak kv ve saz arkadaşları (şu anda onu yere göğe koyamayan sevgili eltilerim) mutlaka bir şekilde bir şey dyecekler. Benim yapımı az çok çözmüşündür, benim cvp vermeyeceğimden emin olabilirsin. Ama gereksiz gerginlik çıkmasın istiyorum. (cvp vermem de benim musluklar bir durmaz ki hemen dökerim yaşları)

Eşim benim kararıma saygılı. Gelme dedi en son. Bişey derlerse ben getirmedim derim dedi. Olur ya vay efendim bençağırdım o niye gelmedi mevzusu olabilir diye.

Sanırım hayatımda ilk defa spontone davranıcam. İş çıkışı ya eşime dicem hadi al beni, ya da canım sen git benim evde işlerim var dicem. Henüz bilemiyorum:KK19:

Yine ben..
Çok kötüyüm..
Sinirlendim ve eşimi aradım..
Telf kapattı açmayı bırakın olduğu gibi kapadı telf..
Ben bu adam a 7 senemi verdim bunumu hak ettim..
Bana yaptığına bakın nolur yhaaa ağlamakdan helak oldum..
Telf olduğu gibi kapatmışş..
Allahımmm ben napıcammm yaaa..
Bitti artık herşey bende bittim

canım en sevmediğim huyum ne biliyormusun? en çok neden kaybettim ben? KİNCİ DEĞİLİM VE HAYATIMIN HİÇ BİR DÖNEMİNDE KİNCİ OLAMADIM.

Bir yanım gerçekten gitmek istiyor. Ancak kv ve saz arkadaşları (şu anda onu yere göğe koyamayan sevgili eltilerim) mutlaka bir şekilde bir şey dyecekler. Benim yapımı az çok çözmüşündür, benim cvp vermeyeceğimden emin olabilirsin. Ama gereksiz gerginlik çıkmasın istiyorum. (cvp vermem de benim musluklar bir durmaz ki hemen dökerim yaşları)

Eşim benim kararıma saygılı. Gelme dedi en son. Bişey derlerse ben getirmedim derim dedi. Olur ya vay efendim bençağırdım o niye gelmedi mevzusu olabilir diye.

Sanırım hayatımda ilk defa spontone davranıcam. İş çıkışı ya eşime dicem hadi al beni, ya da canım sen git benim evde işlerim var dicem. Henüz bilemiyorum:KK19:

Anliyorum bende aksine kinciyim ve laf soylemeden duramam
bu kotu bir huy haline geldiysede kimi zaman bir avantaj olarak goruyorum
ama herkesin huyu ayri tabiiki..
hicte kendini kasma gideceksen git gitmeyeceksende esin zaten
her ihtimale karsi cikacak laflara verecegi bir cevabi var yani no panic no problem

ehe:)) hakkaten susam sokağından sonra şairin eline geçiş biraz komik olmuş..
ama öyle ya, uzak dur, yakın ol.

mevlüt meselesine gelince. perşembe gündüzmüş mevlüt. o saatte mesaide olmayacak mısın a_l_a?
bu hem hakikatli hem kabul edilir bi gerekçe diil mi?

Yine ben..
Çok kötüyüm..

oy canim belki kasten kapatmamistir
aglama inanki yazik gozyasina
bir kac esyani almayi bahane edip babanla gidebilirsin
aksam olmazmi? hem durum nedir gorursun

Yine ben..
Çok kötüyüm..

haydaaaaa....
şimdi iki seçenek var
1) şarjı bitti
2) annesi olacak şahsiyet adamı çok güzel doldurdu ve şu anda gözü hiç bir şey görmüyor.

bak canım şu anda çok çok çok kendimce konuşuyorum. sana yap/yapma demem. herkesin ilişkisi farklıdır.

ama bana bu mu yapıldı?
en güzel en bakımlı halimle önce eşim olacak kişinin yanına uğrarım... senden daha medeni olmanı beklerdim. belki oğlumuza (allah korusun) bişey oldu telefonu kapatmak ne demek? diye bir güzel haşlarım (sesimi yükseltmeden, gözyaşlarımı dökmeden.belki ufak bir sakinleştirici alıp)

ordan direk evime yönlenirim. anahtarımla kapıyı açıp anne olacak şahsiyetle hiç muhattap olmadan oğlumun ve kendimin gerekli eşyalarını alıp. (hatta düğün fotoğrafı, oğlumun fotoğrafı falan gibi eşimin ilk gözüne çarpacak şeyler olabilir) direk annemin evine geri gelirdim.

Son düzenleme:
haydaaaaa....
şimdi iki seçenek var
1) şarjı bitti
2) annesi olacak şahsiyet adamı çok güzel doldurdu ve şu anda gözü hiç bir şey görmüyor.

bak canım şu anda çok çok çok kendimce konuşuyorum. sana yap/yapma demem. herkesin ilişkisi farklıdır.

ama bana bu mu yapıldı?
en güzel en bakımlı halimle önce eşim olacak kişinin yanına uğrarım... senden daha medeni olmanı beklerdim. belki oğlumuza (allah korusun) bişey oldu telefonu kapatmak ne demek? diye bir güzel haşlarım (sesimi yükseltmeden, gözyaşlarımı dökmeden.belki ufak bir sakinleştirici alıp)

ordan direk evime yönlenirim. anahtarımla kapıyı açıp anne olacak şahsiyetle hiç muhattap olmadan oğlumun ve kendimin gerekli eşyalarını alıp. (hatta düğün fotoğrafı, oğlumun fotoğrafı falan gibi eşimin ilk gözüne çarpacak şeyler olabilir) direk annemin evine geri gelirdim.

Ne eksin ne fazla. Yapılması gerekn tam da bu

ehe:)) hakkaten susam sokağından sonra şairin eline geçiş biraz komik olmuş..
ama öyle ya, uzak dur, yakın ol.

mevlüt meselesine gelince. perşembe gündüzmüş mevlüt. o saatte mesaide olmayacak mısın a_l_a?
bu hem hakikatli hem kabul edilir bi gerekçe diil mi?

evet mevlüt için gerekçeli bir sebebim var da akşam eşimle gitmemek için nasıl bir sebep bulsak :)

Bende bunu diyorum ya oldu ya oğluma bişe oldu..
Bişey lazım oldu..
insan bunu yapar mı ki hassas olduğumu biliyor beni bukadar iyi tanıyor ya bana ceza veriyor
En son burnunu sürtsen çocukluğu bıraksan yazmıştı faceden..
Direk meşgule verip olduğu gibi kapattı..
Buralardada duyulmaya başladı benim annemde olduğum
Sorunlar yaşadığım..
Ağlamakdan başka bişe yapamıyorum..
Annem işte gördün kocam dediğin adamın kocalığını diyor..
Ona ayrı ağlıyorum..
Oğluma bakıp ayrı ağlıyorum..
Telefona bakıp 7 yılımı verdiğim adam bumu diye ayrı ağlıyorum..

Niye kapatır ki konuşmak istemedi işte alenen ortada..

Bişey lazım oldu..
insan bunu yapar mı ki hassas olduğumu biliyor beni bukadar iyi tanıyor ya bana ceza veriyor
Sorunlar yaşadığım..
Ona ayrı ağlıyorum..

kıyamammm. ağla bitanem sana ağlama demicem. ağla dök içini. kalmasın içinde. allah korusun sağlığına gelir. ama 1 saat veriyorum sana ağlamak için daha fazla değil....

dediğimi bir düşün istersen. akşama doğru biraz toparlan ve önce eşine sonra evine uğra. gerekirse annene babana kimseye söyleme. dışarı çıkıyormuş gibi çık ve geri gel...

ay kızlar var mı aklına başka bişey gelen? ben çok kötü oldum ya....:18:

Bişey lazım oldu..
Sorunlar yaşadığım..
Ona ayrı ağlıyorum..

herşey olabilir. eşini en iyi tnaıdığın için en iyi sen bilirsin ama sen de şu an duygu yoğunluğuyla çok objektif bakamazsın..
şu an konuşma ortamı uygun olmadığı için kapatmış olabilir mi?
ya da "burnunun sürtüldüğünü" eve dönmek istediğini anladığı için sert adam, gururlu eş imajı çizmek istiyor da olabilir.

herşey olabilir. eşini en iyi tnaıdığın için en iyi sen bilirsin ama sen de şu an duygu yoğunluğuyla çok objektif bakamazsın..
şu an konuşma ortamı uygun olmadığı için kapatmış olabilir mi?
ya da "burnunun sürtüldüğünü" eve dönmek istediğini anladığı için sert adam, gururlu eş imajı çizmek istiyor da olabilir.

mesela benimki de 2.gün ben onu arabayla ilgili bişey için aradığında "rahat bırak beni" diyip teli kapatmıştı. geçmiş sayfalarda var. ölp ölüp dirilmiştim burada. sonra da okkalı bi mail atmıştım. o da var kayıtlardaEn Büyük KK

sonradan anlaşılmıştı ki o sırada çok büyük bir kavganın ve çözüm arayışının içinde imiş. erkekler nedense açıklayıcı olmak yerine kestirip atmayı daha çok seviyorlar...

Bilmiyorum dışardan baktığınızda sert gibi görünen ama içi merhametli bir insandı..
Çocuğunada bukadar düşkün olan bu adamı ben tanıyamıyorum..

Sırf annesiyle anlaşamadığım için bana bu yapılıyorsa lanet olsun..

Sanki o değil..

Aramıyor sormuyor gördüğünüz üzre telf çıkmıyor..

Bir yuva bukadar basit yıkılabiliyormuşş bunu öğrendim..

Kocama güvenmemeyi öğrendim..

Ondaki yerimi değerimi öğrendim..

Beni nasıl cezalandırdığını öğrendim..

Kalpsiz , vicdansız, sevgisiz, düşüncesiz, bencil, vurdumduymaz, geniş, ve bizi hiç aile olarak görmemiş bunu öğrendim..

Bu ayrılık bana bunları öğretti..

Yinede ben yanılıyor olim.. :KK58:

Bilmiyorum dışardan baktığınızda sert gibi görünen ama içi merhametli bir insandı..

Sanki o değil..

Kalpsiz , vicdansız, sevgisiz, düşüncesiz, bencil, vurdumduymaz, geniş, ve bizi hiç aile olarak görmemiş bunu öğrendim..

tekrar ediyorum geçmiş sayfada benim neler öğrendiğimi sandığımı bir okurmusun????

Son düzenleme:

Sanki o değil..

"öğrendim" dediklerini şu anki ruh halinle söylüyorsun. bunlar öğrenilmiş şeyler diil, hislerinin kavramlara dökülmüş hali. umuyorum ki geçecek.

telefonu neden kapadığını bilmiyoruz. bence beklemelisin. bişi söylemek için erken..

Beklicem
Ulaşmayı denedim istemedi..
Üzerine gitmicem elbet bir gün karşıma geçip açıklayacak..
Oğlum okul a gidemiyor..
Anasınıfına gidiyordu okul evime yakındı..
Buraya annemlere uzak..
Sürekli öğretmeni sınıfımızdaki veliler arayıp duruyorlar..
Ben napıcam kime ne dicemm..
Yürüyerek götürüp getiremem uzak..
Servis e versem bişiler olmadanda erken davranmak istemiyorum..

Offff ben bukadar şey düşünürken o oğlumuzun okul a gidemediğini bildiği halde bukadar düşüncesiz davranması zoruma gidiyor..

Bu kadar mı düşünmüyor bizi..

X