Ben bu hale nasıl geldim?

su acidan da bakilabilir, o an orada birileri telefondakinin siz oldugunu anlarsa ve bagirip cagirip sesini duyurmaya calisirsa siz yipranmaz miydiniz.. belki esiniz yine sizi korumak icin, o kavga ortaminda birsey duymamaniz icin böyle davrandi....

canım tabi ki hoş bir durum değil.
sen haksız görülmüşsün belli.
kayınvaliden kolay kolay bu işten karsız çıkmayacak gibi.
o yüzden eşin iknaya çalışıyor ve tahminim diğer aile fertleri de senin olumsuzluklarını dile getirip haksızlığını tescillemeye uğraşıyorlar.

onlar ne derse desin sen eşinden vazgeçmeyeceksin.
en azından sanmıyorum ama bunu o söylemeli.

akşam konuş,eminim sakin bir dille durumu anlatacaksın.

canım ben 16.30 da çıkıyorum.

ama senin güzel haberlerini bekliyorum canım.

inş canım. eve döner dönmez yazıcam zaten. çok öpüyorum. Allah razı olsun hepinizden bin kere

Bencilce davranma sırası sende, gitme hiçbir yere. Seni rahat, aldırmaz sansın. Sende bu arada biraz kendine gel, uyu, dinlen, yemek ye. Ama artık sakinleş. Şu anda planlara değil dinlenmeye ihtiyacın var

birde benim en çok hoşuma giden; mesela o kadar üzüntü sıkıntı yaşamışsınız yeri gelmiş annenizle ağlamışsınız ama snırım kızınıza yansıtmamışsınız bu benim çok hoşuma gitti sizi tebrik ediyorum

çok tşk ediyorum ama tebriğe gerek yok ki.
tabi ki de yansıtmadık. ne ben ne annemler ne de eşim.
kızıma dedim ki "hani sen hafta içi çok özlüyordun ya beni. ben de dayanamadım seninle vakit geçirmeye karar verdim. süresi ne kadar bilmiyorum ama şu an yanındayım" dedim.,
he kızın hiçbirşeyiyle ilgilenemiyorum o ayrı ama olsun en azından yanındayım...

Son düzenleme:
Of yarin ola hayrola diyoruz su yasananlara bak...Siz kalbinizi bozmayin yinede fevri davranmayin esiniz baya bi bunalmis belli ama dilekce isini simdilik uygulamaya koymayin .o sizin esiniz tabiki ariycaksiniz mesaj at ne demek ya tamam oda zordadir simdi ama sizinde destege ihtiyaciniz var.sakin düsünmeye calisin biliyorum düsündükce akliniza hic iyi seyler gelmiyo ama kac gündür mahvettiniz kendinizi bu cektikleriniz kimse icin degmez su belirsizlik bi ortadan kalksada hayirli haberlerinizi duysak...

Lütfen ama lütfen bu akşam sakin ol. Onlarla kendi arandaki farkı biliyorsun zaten, sadece sinirlerin bozulmuş durumda. Bırak eşide senin suskunluğun ile anlasın yaşadıklarını. Şimdi eşinin karşısına geçip konuşursan anası bana da böyle yapıyordu, ne büyüğünü ne eşini saymıyor diye eşini dolduracak. Sakin ol, asaletini görsün, yok gene de eşine fayda etmezse söz hep beraber halledeceğiz sülalesini. Sen iyi ol, bizim için ve ailen için öenmli olan bu. :90:

bgün çok sakin olamayacağımı düşündüğüm için buluşmadım kendisiyle. yarın öğlen buluşucam. öyle kararlaştırdık.

hepinizi çok seviyorum. gerçekten.

zaman ayıran. yorumlamasa da okuyan.
hepinize çok çok tşkler.
hakkınızı helal edin emeğiniz çok.
Allah hepinizden bin kere razı olsun....

bence sizin sorununuz varmış ta görmezden gelmişsin baksana herşey onların istediği gibi olunca eşin çok rahat sana canım cicim eeeeeee...... şimdi noldu sen büyük bi değişimmi yaşadın .....yoksa çok arsızdında bellimi etmiyodun.....değişen tek şey eşinin olaylarla yüzleşmek zorunda kalması.zaten herşeyi sen idare ediyormuşsun canım onunla veya onsuz kaybeden gerçekten o olacak öyle yada böyle eve gelse sana sahip çıksa bile sen eski ALA mı olacaksın .....ah bunu anlasa

tabii ki de olamıcam canım. şu iki gnde o kadar çok koptu gitti ki içmden. o kadar çok şeyin savaşını veriyorum ki aynı anda.
hem kalbimle hem mantığımla öyle mahkeme yapıyorum ki.
ama bu akşam gitseydim ya katil olurdum ya hastanelik herhalde.
çok sakin durabileceğimi sanmıyordum.
şu anda bile çok sakin değilm aslında da evde kızım olunca frenliyorum kendimi.
o kadar çok söylemek istediğim var ki oysa....

ALA nın bir A sı giderse ne kalır? AL

Son düzenleme:
bgün çok sakin olamayacağımı düşündüğüm için buluşmadım kendisiyle. yarın öğlen buluşucam. öyle kararlaştırdık.

Sinirle konuşulan hiçbir konu sonuca ulaşamıyor..Benim 3 senelik evliliğimde tecrübe ettiğim bir şey bu..Sen tabi ki bunu benden çok daha önce keşfetmişsindir :) O yüzden en mantıklısını yapmışsın,bu durumda kendine hakim olabildiğin için tebrik ederim,ben yapabilir miydim bilemiyorum..Yarın ola hayrola diyelim,dikkat et kendine,dinlenmeye kafanı toparlamaya çalış

maalesef kriz anında sakin durabilen bir yapım yok.
küs olmayı sevmem.
bişeylerin muallakta olmasını sevmem.
her şey net olmalıdır bende..
en büyük zaafım bu

Acilen baska bir eve tasinin imkaniniz varsa. Yoksa evliliginizi sonlandirmaya kadar gidersiniz, ki buda esinizle araniz iyiyken cok kötü olur. Sakin esinizden ayrilmaya kalkmayin. Koskoca kadin, biraz kendine ceki düzen versin. Esinizle konusun bu durumu, bu kadinin bu hallerine nereye kadar sabredeceksiniz? Sabretmek zorundada degilsiniz. Saygi ve sevgi karsIlIkli olur. Babamla annemin bir lafi vardir: "kimseyi kirma, kimseyi ezme herkese hosgörülü davran ama seni ezmeye kalkan olursa kendini savun, sakin ezdirme". Aynen böyle canim.

Allah huzur ve sifa versin.

çok tşkler yorumunuz için ama sanırım son durumları okumadınız. kadını çekme bölümü diye bişey kalmadı zatennn

çok tşkler yorumunuz için ama sanırım son durumları okumadınız. kadını çekme bölümü diye bişey kalmadı zatennn

Hizli hizli okudum bir kac mesajinizi. Ayrilmayin ya Bir anne nasil böyle bir kötülük yapabilir? Hadi gelini gec, insan oglunun huzuru icin ugrasir, yuvasini yikmak icin degil.. Cok üzüldüm.. Kesin kararlimisiniz ayrilacakmisiniz simdi??? Acele etmeyin bence.

oturdum en başından beri okudum..
eşiniz ne olursa olsun sizi böyle yalnız bırakmamalıydı
o evde ister istemez annesinin söyledikleriyle yıkanıyor beyni.
kimbilir hafta içi sen yokken gelin bana neler yapıyor bile demiştir.
oğlunun yüzüne baka baka, oğlum zaten senin ne yalancı olduğunu söylemişti diyen biri sen yokken neler yapmaz ki......

maalesef kriz anında sakin durabilen bir yapım yok.
küs olmayı sevmem.
bişeylerin muallakta olmasını sevmem.
her şey net olmalıdır bende..
en büyük zaafım bu

canım,bir bakayım dedim.
konuşmaman iyi olmuş.
ben de senin gibiyim belirsizlik öldürür.
belirsizlik olacağına ya hep,ya hiç derim.
siz bir ailesiniz ve bunu için sabrederek tekrar toparlanmaya çalışmalısın.

normal ilişki de olsa gemileri yakmak benim de yapacağım tek şey olabilirdi böyle bir durumda.
Allah baskıcı annelerin çocuklarına da yardımcı olsun.
hayır diyememek,sürekli ödün vermek,idare etmeye çalışmak çok zor.
hele arada kalmak.

şimdi kafanı yorma,sabah ola hayrola inşaALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…