Ben bu hale nasıl geldim?

ben ondan bişey istemedim ki. ne dediyse tmm dedim. sen annende kal dedi. ben onlara ev ayarlıcam dedi. tmm dedim
ararsın beni istediğin zaman dedi
benim seni terketmek gibi bir kurgum yk dedi
bugün dönmüş bana
rahat bırak beni
kapa teli diyor
ben haketmedim bu kadarını yaaaaa
haketmedim(yeminle rezil oldum işyerimde gözyaşlarımı tutamıyorum)

Haklısın sonuna kadar haklısın. Eşine sorsan ama sende şöyle yaptın diyecek sana. Mutlaka annesinin yaptıklarını hafifletmek için sana ama diye söyleyeceği bişey olacak. Vakti gelince senin karşına geçip boynu bükük şekilde herşey de hep sen haklı imişsin diyecek. Şimdi duygusal davranmanın zamanı değil, taş gibi olup mantıklı davranmalısın. Kim kimi rahat bıraıyormuş. O ve saz arkadaşları seni rahat bıraksınlar, verdiğin yıllara saysınlar. Hadi sakinleş biraz, sana bişey olacak yoksa.

canım ya üzme kendini bu kadar.
eşin seni onlardan uzaklaştırarak rahatladı.
ama onlar hakkında yapacağı değişiklikler o kadar kolay olmayacak.
çok zor bir durumda belli ki.
mesajında şu anda neler hissettiğini anladı az çok.

biraz daha sabret canım.
vicdanında rahatsan Allah seni mutlaka bu çıkmazdan kurtaracaktır.
kamu da mı çalışıyorsun canım?

bencede bosanma karari cok ani ve ofkeyle alinmis bi karar..
biraz sakinlesin , sonra dusunun , konusun bence..

esinizin beni rahat birak demeside su an herkesin ona yuklendigi icindir..
iki tarafinda gonlunu hos tutmaya calisiyo ama arada kaliyo
ve bu onu cok yoruyo.. biraz nefes alma ihtiyaci var onunda..

Son düzenleme:

lütfen bu mesajlari bir kere daha oku...

gercekten sabirli olmaniz gerekiyor.. suan cok zor.. ama tek bir lafa takilmayin.. belki de sinirli oldugunuz icin esinizin size söyledigi aciklamalari bile unuttunuz...

öfkeyle kalkmayin.. o insanlarla muhatap olup onlara prim vermeyin....

esiniz suan babanizin arabasini mi kullaniyor? yani servisten bi arabayi alacak olsa digerini size getirmeli... yani sizin güvenli limanininzda konussaniz daha iyi olur belki ama o cadi kazanina girmeyin....

yok güzelm özelde

yok bugün annemin hastane işleri vardı o sebepten ben akşam gittim aldım arabayı.
hiç konuşmadık. aşağıya indi. arabayı açmıştı verdi anahtarı gidince msj at dedi (niye ara değil msj at. ne dedi bnu evdekilere ya. ben boşanıyorum mu dedi ne dedi)
ben bu akşam götürücektim arabayı.
o beni hem anneme bırakacaktı. hem de kızı görmüş olacaktı.
yarın pasaportunu da alacaktı (uzatmaya vermişti) arabayı alırken beni arayacaktı ki çift araba dönelim diye

bugünse gelen cvp bu

madem aksam esiniz kizini görmek icin gelecek, o zaman birlikte oturun ve konusun... önce o anlatsin, ne yapti 2 gün boyunca-hos erkeklerde ne anlatir ya- sonra siz ona neler yasadiginizi anlatin...

madem aksam esiniz kizini görmek icin gelecek, o zaman birlikte oturun ve konusun... önce o anlatsin, ne yapti 2 gün boyunca-hos erkeklerde ne anlatir ya- sonra siz ona neler yasadiginizi anlatin...

gelmeyecek ki işte. ben arabayı götürünce doğal olarak beni bırakacak o arada da kızını görecekti.
getirmene gerek yok ben halledicem bir şekilde dedi ya

hani rahat bırak kapa teli demeden 1 dak önce

Kesinlikle katılıyorum. Çatlasan bile sinirinden sakın belli etme, taş yerinde ağırdır. Hem sen gidip konuşacağım diye perişan olacağına sokaklarda o gelsin. Sana bişey olmasından korkuyor buradaki bütün arkadaşlar, lütfen kendine dikkat et. Bir sakinleşsen karnının acıktığını, gözlerinin ağlamakdan ve uykusuzlukdan acıdığını fark edeceksin. Hadi kalk bişeyler iç, su, çay, kahve. Hiç farketmez ama artık hayata dön, hayattan kopması gereken sen değilsin. Ve en önemlisi yalnız değilsin.

onun gelmesi konusunu bir önceki sayfada açıkladım canım.
çok tşkler gerçekten iyi ki varsınız.
ama inanın elimde değil

Şimdi biraz bencil olmanın zamanı. Biraz kendini düşün. Kendin için bişeyler yap. İster gelsin ister gelmesin. Sadece akşam olsun eve git yemeğini ye ılık bir duş al ve yat. Uyuyamasan bile yat, vücudun dayanamayacak artık yeter diye isyan edecek. Dinlen biraz. Uyuyunca sinirlerin güçlenecek, daha sakin olacaksın, daha mantıklı düşüneceksin. Unutma şimdi bencil olmanın zamanı

biz eşini tanımıyoruz ama sen nasıl bir insan olduğunu biliyorsun.
kafandaki olumsuz düşünceleri bir kenara bırakarak senin tanıdığın * eşin böyle bir olayda ne yapardı onu düşün.

durum ne olursa olsun senin yıllarını verdiğin güvendiğin insan,senin zanlarından çok farklı davranıyor olabilir.

ben de zaman zaman görüyorum ki benim sandıklarımla gerçek çok farklı.

çok uykusuz ve yorgunum ama sana yardımcı olmak için çırpınıyorum burda ve hepimiz......
bu olaydan zararlı çıkacak SEN DEĞİLSİN!!!

onun gelmesi konusunu bir önceki sayfada açıkladım canım.
çok tşkler gerçekten iyi ki varsınız.
ama inanın elimde değil

bence esiniz gelecek... gelmek zorunda, cunku sizi gözden cikarmis bile olsa- Ki ben buna KESINLIKLE INANMIYORUM- kizini özledi ve görmek icin gelecek...

belki de suan ona sürekli birileri akil veriyor, söyle yap böyle yap die ve bikti, o an siz karsindaydiniz ve size patladi...

zaten gayet bencilce davranıyor ve onu görmek istediğim ve açıklama bekledipim için gidiyorum ya.
inanın en kötü karar bile belirsizlikten iyi.
ben onun gözünden anlarım ne olduğunu.
tabii ki de gereksiz bir kavga çıkarmak değil amacım
konuuyu gene açmıcam (yukarı çıkmak zorunda kalmadığım sürece)
nasılsa o beni bırakmak zorunda kalıcak.
konuşup konuşmamk o ana kalır duruma göre
ama en kötü durum için B planım var

fedakarlıklarınız, olayı kendi probleminizmiş gibi sahiplenmenizin o kadar farkındayım ki dua ediyorum hep size.
Allahım hep yanınızda olsun diye

ben lafa takıldım. az buz laf değil ki
rahat bırak beni. kaparmısın teli
(çalan kapı zili ve şakkk diye kapatılan tel)

bu arada dün akşam da gidince msj at demesi (ara değil msj)

yani hakikaten bir bit yeniği yok mu bu işte

Allahım nasıl bu hale geldi işler yaaa. Akıl alır gibi değil. Bak canım istediğin gibi dök içini seni buna zorlarlarsa ama sakın boşanma dilekçenle gidip sevindirme onları. Zaten amaç bu anladığım kadarıyla. Madem onlar bu kadar üzdü seni sen de üz, inatlarına git. Boşanalım demek yerine burası benim evim beğenmeğen gitsin de. Ne yaparsan yap ama boşanmayı gündeme getirme hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…