Ben bir hata yaptım, bana yol gösterin..

Sakın ha. Biriyle birlikte oldun diye evlenmek zorunda değilsin. Birlikte mutlu olacağına inandığın kişiyle evlenmelisin. Kararını buna göre ver. okulunu oku bitir çevren genişledikçe göreceksin ki kızlar ve erkekler, etrafındaki insanlar, evli olmasa da cinsel ilişki yaşıyorlar. Gizlenecek de bir şey yok. Ailen bilmesin tabi evde huzurun kaçmasın ama gönlün de rahat olsun sıkıldığına değmediğini göreceksin yaşın ilerledikçe.

Bak bitanem o adamla evlenilmez, piskopat bu ayol.

Biseyler yasamissiniz o hiyarda tehdit ediyormus anlatirim diye, eger böyle bir nane yerde anlatirsa yasadiklarinizi, o zaman "A aaa üstüme saglik kuru iftira" der cikarsin. Yalanin önünde yilanmi yatiyor canim, yalan söyleyiver..

Zaten klasiklesmis bir seydir bu türk erkeginin elinden kacirdigi kiza iftira atmasi, rahat ol.

Ha bide dini konu yasak olsada söylemeden edemeyecegim. Isledigin günahlar SADECE seni ilgilendirir, baskada kimseyi degil, bunu unutma. Evlenecegin kisiye bile söyleydi böyleydi diye aciklamana gerek yok, bakire degilim dersin bukadar, kabul edermi etmezmi kendi bilecegi is.
K
ula kulluk etmek olur bu, kimse seni yargilayamaz. Hesab sadece Allaha verilir.

Hakkinda hayirlisi olsun daha genceciksin, hemen kurtul bu seref yoksunu igrenc adamdan hemen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz baştan aynı evde kalarak hata etmişsiniz. Ayrıca arkadaşlarımla gorusturmuyodu. Annemle carsiya gitmeme kiziyodu falan. Böyle bi kısıtlamaya nasıl izin verebilirsiniz?? Daha siz sevgiliyken bu triplere giren biri evlenince neler yapar. Kaçın kurtulun.

Hanımlar yazdım mesajı.. Dedim ben artık yokum ben calısıcam okuycam ailemin yanında onlara destek olucam dedim yalvarı etti lütfen beni bırakma ben seni bırakamıyorum herseyden cok seviyorum bilmemne bende kararım böyle dedim sevgi bu degil böyle seveceksen sevme beni bırak beni dedim yalvardı falan filan tamam annenle cık sadece tamam okulada gideriz falan yok dedim annemlere hakaret eden insanı silerim ben dedim yalvardı özür diledim ben bilmemne sinirle dedim dedi şimdi uzun mesaj yazmış ben düşündüm ettim bu şekilde mutlu olamam gel önceki gibi olsun evinde de kal 3 gün gel benle kal işte ben seni öyle sevdim birlikte olan hayatımızda sevdim bu halini degil düşün taşın yeni şeyler cıkarma bir hafta sonra kararını ver seni cok seviyorum bilmemne dedi.

Sen inanıyor musun ki bu hasta ruhlu senden boşanır.
Zararın neresinden dönsen kar. Daha çok küçüksün, karşına daha iyi insanlar çıkar. baştan dürüst başlarsa ilişki sorun yaşamazsın.

Sakın geri adım atma en ufak bi yumuşama olursa ışık görür baskısı artar. Sakın acaba doğru mı söylüyor diye düşünme barışırsan acı acı çıkarır senden bunu. Kapa bütün yolları

BANA ŞU MESAJLARI YOLLADI BİRAZ ÖNCE.

Bak şimdi obsesif madam ben sakin kafayla düşündüm. Ben seni severken kurduğumuz hayallerle sevdim. Onlar gerçek olacağı için sevdim. Bizim seninle ne kadar güzel bir ilişkimiz olduğunu düşün ta ki sen dışardan başka şeyler sokana kadar. Ben seninle birlikte bir dakika bile ayrı kalamıyor olmamızı sevdim, seninle istediğimiz hayatın tamamen ortak olmasını sevdim. Seninle aynı yatakta uyanmayı sevdim. Sen bu şekilde tanıttın kendini, hep bu şekilde alıştırdın kendini. Ben seni bırakamıyorsam bunları geri istediğim için bırakamıyorum. Ben, benim sözümü dinlemeyen, benim istediğim şekilde yaşayamayan bu kızı sevmedim. Okul dedin, her zaman bunun hayalini kuruyordun, tamam birlikte okuyalım dedim, kabul ettim. Ben seni hiç bir zaman bırakmam ama sen benim tanıdığım, sevdiğim, aşık olduğum kız değilsin artık. O yüzden ne söz verdiysen, ne dediysen onları tutucaksan devam etsin. Sana yalan söylemeyeceğim. Çünkü bu şekilde daha çok üzücem seni. Ben seninle yaşayarak bu ilişkiye devam edebilirim, illa annemlerde kalacağım diyor isen, gidersin kalırsın iki üç gün sonra gelirsin yine evine. Onun dışında hayallerimiz neyse, bunca zamandır ne kurduysak o şekilde devam eder. Yoksa bu şekilde ben hep kendimi üzüceğim, senide üzüceğim. Okul diyorsan dediğim gibi bu seneyi benimle birlikte geçirirsin, benim güvenimi kazanırsın. Sonra seneye çalışır gireriz. Ben güvenemediğim insan için elimi taşın altına koyamam şu anda. Ben kız arkadaşına ne demiştim,sen olmasan çok güzel bir ilişkimiz olur onunla küstün ve oldu. Şimdide annenler için diyorum; onlar olmasa bu kızın çok güzel bir evliliği olurdu. Ne zamanki onlar bu ilişkiye karışmaya başladı her şey kötüye gitti. Her şey başından beri nasıl kurulduysa o şekilde devam etmeli bana göre, yoksa bu ilişkide mutluluk olmayacağını düşünüyorum. Gel istiyorsan istediğin desteği alalım konuşalım. Ben yanımda beni hiç bırakmayacak, güvenildiğim ve güvendiğim seni istiyorum. Senin nasıl başından beri hayalin okumaktı kabul ettim. Sende başından beri hayallerimiz neyse onu kabul et. Şimdi bir hafta düşün taşın, şimdi tek kelime etme. Annenlere de hiç bir şekilde danışma. Kendin ne istiyorsan onu yap. Beni seviyor musun onu düşün. Bensiz yaşamak nasıl hissettiriyor onu düşün. Beni özler misin onu düşün. Şimdi cevap verme, bir hafta boyunca bunları düşün. Ben sensiz yaşamak istemiyorum. Seni herşeyden çok seviyorum ama sana gelipte tutamayacağım söz veremem. Burada yazdığım gibi bir ilişkiye devam edebilirim. Senide kendimide o şekilde mutlu edebilirim. Sende bir hafta düşün taşın. Sonra bana ya tamam de ya da senin ne şekilde hem kendini hem de beni mutlu edebileceğini söyle, bende yapabilirsem kabul edeyim. İnat etmenin, dediğim dedik olmanın, gurur yapmanın hiç bir anlamı yok. Ayrılarak ikimizinde mutlu olacağını düşünmüyorum. Ben sadece başından beri hayalini kurduğumuz ilişkiyi istiyorum, yeni şeyler istemiyorum. Çünkü seni bu şekilde mutlu edebilirim. Şimdi hiç bir cevap verme bir hafta sonra veya bir kaç gün sonra yine konuşalım. Ani kararlar almanın bir anlamı yok. Ne olacaksa mantıklı bir şekilde olsun. Seni herşeyden çok seviyorum. İyi geceler...
Bu ilişki gerçek olamayacak kadar güzel bir ilişkiydi. Ben hala birbirimiz için yaratıldığımızı ve birbirimizin olduğumuzu düşünüyorum. Bu ilişkiye bencilce bir şekilde veya aileler yüzünden bitirirsek, ikimizde hayatımızın sonuna kadar üzülüceğiz. Benim için her şey de sen varsın, senin içinde ben varım. Ben sen olmadığında olacak boşluğu düşünüyorsam, sende bunları düşün. Sonra kafamızı duvarlara vurmayalım. O yüzden iyi düşün taşın. Geçmişimizi düşün, ve hayalini kurduğumuz geleceği düşün. Senden tek ricam bu. Biz birbirimiziniz. Biz el ele dimdik durduğumuz sürece biz olacağız. Kimseyi dinleme sadece benim bu dediklerimi düşün ve kendini dinle. Sen olsanda olmasanda ben sana sadığım ve seni seveceğim.

Ne ben sen olmadan mutlu olabilirim ne de sen ben olmadan. Her şeyi çok iyi düşün

İyi geceler en kıymetlim, en sevdiğim, ömrüm ve ömrümün geri kalanı, hayat eşim, arkadaşım, sırdaşım, herşeyim. İyi geceler mutluluğum. Seni herşeyden çok seviyorum...

CEVAP VERMEDİM.

Korkunç bir zihniyet, karakter . Bu adamla evlenecegine bütün dünya her gün sana küfür etsin daha iyi.
..

Akıllı bir kıza benziyorsun. Mantıklı cümlelerin var. 18 yaşından daha olgunsun. Yaptığın hatandan da hemen dönmussun.

Ancak bu kişi başına bela olacak gibi.
Önce herseyi anlat annene ve bir an önce kurtul o pislikten .
Sakın sakın evlenme.

Korkulur böyle adamlardan. 1 sene benle kal güvenimi kazan sonra okursun nedir ya? Tepesi attımı kıtır kıtır adam doğrayacak bir tip gibi geldi bana.
Bence kendinden soğut. İğrensin senden bıraksın seni. Yanında burnunu felan karıştır üstüne sür. Pis pis ter kok at gibi.:KK45: ciddiyim.

Korkulur böyle adamlardan. 1 sene benle kal güvenimi kazan sonra okursun nedir ya? Telo edi attımı kıtır kıtır adam doğrayacak bir tip gibi geldi bana.
Bence kendinden soğut. İğrensin senden bıraksın seni. Yanında burnunu felan karıştır üstüne sür. Pis pis ter kok at gibi.:KK45: ciddiyim.
şu halimle güldürdünüz beni ya teşekkür ederim :KK9: güvenini ben kazanacakmışım ya lafa bak ben yaptım ettim sanki.

X