ben artık dayanamıyorum. gidip kalacağımı bile bilmiyorum. allahım yardım et.

Offf of haftada 3 gün ancak 6 saat uyanık görüyorum adamı. 100 bin borcumuz var aptalligi yüzünden. Öyle 1 yılda bitecek değil. Ikimiz de çalışıyoruz üstelik.

Benim Ona bakınca içim titrer ama aşktan değil ne zaman mutlu olcam ben diye.

Bence sen bana yardım et kardeş...

Her zaman heyecan olacak diye birşey yok ki.Zamanla rutinleşir herşey.Yeni bir telefon aldığında bile,ilk önce kıyamazsın çizilir diye,zamanla önemsemezsin.Hayat her gün düz zemin değildirçİniş çıkış vardır.
Bazen şüketmekte gerek.Geçim derdin yoksa,evladın varsa,sağlık sorunu yoksa,aldatma şiddet şu bu yoksa gerisi çözülür.

Fakir ve borçluyken mutluymuşsunuz, şimdi zengin ama mutsuzsunuz
Zenginler hep mutsuz kişilerden ibaret değil midir zaten?

Bende hep bu borclari oderken oyle olacagini zannediyordum. Esimden emindim yani biz bu borcun altindan kalkariz cok cok mutlu oluruz diyordum. Su an borc yok ama mutluluk da yok. Zengin demeyelim onu sevmiyorum ama etrafimizda da bir suru durumu iyi insan var onlar hep gamsiz ne bileyim kadin kocasiyla kavga ediyor kosa kosa alisverise gidiyor bu bana sacma geliyor iste ben boyle mutlu olamiyorum esim yanimda olunca mutlu oluyorum para olmasa da olur bile diyebilirim artik.

Esim de durumu duzeltince tamamen patron havasina girdi dunyanin en rahat insani oldu o yuzden artik bagirip cagirmadan halimi hatrimi bile sormuyor. Mutsuzlugum bu yuzden.

Sizin cook acil bi profosyonel destege ihtiyaciniz var
sanirim durumunuz psikolojik olarak ciddi
kolay degil oyle 1milyonluk borcu kapatmak
adamda sende yipranmissiniz
Yapmayin lutfen esinizde hic bi sorun yok
Adamda parada var gecer gider valla kimse cekmez sevgide biter yuvada
diger bi secenekte nazarlara gelmissiniz

Peki esinize bunu sakince anlattinizmu
esiniz ne is yapiyor

senın baslıklarını takıp edıyorum. evliliğinde hiç bir sorun yok. ben eşimi günde 4 saat görebiliyorum. onda da tv falan ızlıyor elınde telefon taklıyor ama ben dıkkatını dagıtmaya calısıyorum hep. yorgun oldugu ıcın eylemsız kalmak ıstıyor, dınlenmek ıstıyor ben anlıyorum onu. aklını basına al yuvana eşine sarıl ve acılen bır psıkologa gorun. hafıf bır ılac versın kı rahatlayabılesın. boyle mutsuz olur mutsuz edersın. ne var ortada aglanacak!

bence simariklik soz konusu. buldum bunuyorum ama yetmiyor dert ariyorum durumu...

Öyle görünüyor dışarıdan anlıyorum. Ama gerçekten elde ettiklerime her zaman şükrederim. Maddi anlamda eksiğim yok binlerce kez şükürler olsun ama manevi eksiklik beni bitiriyor.

Bence esinden ilgiyi tam almiyorsun
hani dogal olarak rahatlama geldi esine...gunluk gorusme sureniz de az olunca...tatminsizlik kacinilmaZ

Eşim aynen öyle oldu önceden eve gelince dibimden ayrılmayan adam artık evin içinde "naptın gelen giden oldu mu" haricinde ben konuşmasam konuşmuyor. Bir şey söyleyecek olsam sakince konuştuğumda "off benim sırtımda dünyanın yükü var bak kaç tane adam çalıştırıyorum hepsinin derdi ayrı bir de sen çıkma başıma" gibi şeyler söylüyor. Yani eşimin benimle ilgilenmesi için illa kavga gürültü gerekiyor.

Benim her zaman hayalimdi aslında butik bir kafe açmak. Sanırım bunu gerçekleştirebilirim şu tatil dönemini atlattıktan sonra. Mesai saati olan bir işte bilmiyorum kızıma haksızlık edecekmişim gibi geliyor.

Can sıkacak bir durum göremiyorum ben. Ya depresyondasiniz ya fazla rahatlıktan böyle oldunuz.

Ya fazla rahatlık değil de büyük beklenti olabilir. İnsanın neyi eksikse o olunca sanki tamamlanacakmış gibi hissediyor. Paramız eksikti,şu an şükürler olsun iyiyiz ama beklediklerim olmuyor işte. Eşim değişiyor falan yani böyle olmamalıydı diyorum.

Yazdiklarina maasallah diyorum,

Her gece seks, 1 yilda 1 milyondan fazla kazanmak, tamamen saglikli kizin ,her aksam evindeolan kocan

Ne gecim derdi var ne dayak ne baska bisey

Allahim bana da boyle dert ver ne olur aminnnnn

Hanfendi öyle söylemeyin lütfen. Allah herkese versin,biz yattığımız yerden kazanmadık. Benim eşim patron görünüyordu ama kabzımal olduğu dönemde kamyonlarla meyve çektiğini bilirim sırtında,müteahhit ama elleri yara bere içinde geldiğini de biliyorum. Benim söylediğim ben sandım ki hayalini kurduğumuz şey gerçekleştiğinde tamamen mutlu oluruz. Olmuyormuş.

Bilmiyorum kızım daha çok küçük bana ihtiyacı olduğunu hissediyorum onu hemen bırakmamalıyım diyorum ama günde 2-3 saat uzak kalmak da gerekiyor haklısınız.

Başından beri eşime söylediğim şeydi ama dinletemedim. Kesinlikle bambaşka bir uzman bulmalıyım.

Teşekkür ederim,şu an için aklımda sadece iyi bir uzman bulup çözüm yolları aramak var.

Reglim de yaklaşıyor evet ama sanırım o rutinden değil hayalim gerçekleşti ama ben hala mutlu değilim onun için ağlıyorum.

Lohusalık döneminde çok çok çok kötüydüm. Yanıma annem ya da ablam gelemedi. Kayınvalide vardı o da kızımın adı yüzünden şeytan,iblis gibi laflar söyledi. Hiç kendime gelemedim o günleri düşündükçe bile böyle içime bir şey oluyor. Depresyon gibi evet,bunu anlamak için de psikologa gitmem lazım.

20 bin miiii şu komisyoncular mı oluyor kabzımal dediğiniz şey ? Eşim de çalışsa işi bırakır kendimi spora tatile veririm var mı bizimde tanıdıklar acaba

Evet meyve sebze hallerindeki komisyoncular.

Geliriniz sabitse bir şey diyemem Allah yardımcınız olsun ama sabit değilse söylediklerimi düşünün derim aslında büyük bir kumar gibi görünüyor yani biz kazançlı çıktık. Allah herkesin gönlündekine göre versin inşallah.

Söylediğiniz gibi,devamlı kendimi telkin ediyorum. "İyi durumdasın,senden kötüler de var bak büyük bir sorunun yok" diyorum. Şükrettiğimi de düşünüyorum ama eksiğin nerede olduğunu bir türlü anlayamıyorum.

Eşim gün içinde bambaşka insanlarla uğraşıyor,inşaat tepelerinde geziyor ben onu anlıyorum. Ama ne bileyim eskiden dinlenmek istese beraber zaman geçirirdik,şimdi boş bakışlarla televizyon izliyor. Yaşımız daha 28 ama eşim çok yıprandı e haliyle ben de yıprandım yaptığımız şey kolay değildi hiç. Psikologa gideceğim sırf eşim ve kızım için. Teşekkür ederim.

Hayalin para kazanıp rahat etmek miydi yani? Şimdi o yüzden mi tatminsizsin? Yanıldığın bir şey var. Para amaç değil araçtır. İnsanın hayatta hedefleri yapmak istedikleri vardır bu yüzden para kazanmak ister. Evet çok paranız olmuş ama bir gününüz nasıl geçiyor çok merak ettim. Sürekli bunları mı düşünüyosunuz? Ben emekli olduğumda kendime kocaman bir sera kurmak istiyorum. Şu an balkonum minyatür bir sera. Yurtdışına tatile gidiyor musunuz? Birgün vaktm olursa kendime 2 3 ayırıp afrikayı gezmek istiyorum mesela. Sizin vaktiniz bol paranız da var ama yapacak bie şey mi bulamıyorsunuz. İki gün evde otursam gün yetmiyor bana aklımda yapacaklarımla ilgili.

Ben sana kıyamam ama ya :)

Balkonda sera mı ? En büyük hayalim ama hayatımda bir çiçek alıp bakmış büyütmüşlüğüm yok. Artı üç canavar kedim var ama çok özeniyoum balkonda minik bile olsa bir serası olanlara. Ayrıca Afrika benim de hayalim aslanlar ve dev kediler en çok görmek istediğim.

Hayalim borçlardan kurtulmaktı. Fazlasını da istemedim yani borcumuz çok fazlaydı onlar bitse yeter dedim ama Allah daha fazlasını verdi. Şu an için bir günüm öğlene kadar kızımla evde zaman geçiriyoruz,daha sonra havuza giriyoruz. Sonra sitede tur atıyoruz benim arkadaşlarımla buluşuyoruz genelde kahve içip konuşuyoruz. Sonra tekrar eve dönüyoruz yemek yapıyorum daha sonra eşim geliyor. 2 saat durup tekrar işe gidiyor biz de o zaman tekrar çıkıyoruz kızımla bazen alışveriş merkezi oluyor bazen parklar oluyor öyle geziyoruz.

Yurtdışı tatiline özel günlerde gidiyoruz diyebilirim mesela 14 Şubat'ta Berlin'e gitmiştik. İlk evlilik yıl dönümümüzde Roma'daydık bunun gibi. Şu sıra bir de Mykonos düşünüyoruz. İstesem kendim gidebilirim ama ben eşimle gitmek istiyorum,o da pek müsait olmuyor. Tatil bulabildiğimiz az kaçmaya çalışıyoruz.

Bebeğim biraz daha büyüse sanırım ben de yapmak istediklerimi gerçekleştirebileceğim ama şu an için sadece Ankara'nın içinde kızımı kangurusuna koyup gezebiliyorum.

"hem çekilmezim hem vazgeçilmezim allah başka dert vermesin"diye haykırıyor yazdıkların.bacım sen daha derdinin ne oldugunu bilmiyorsun ki.

Amourum bak aşık oldum şu an. gel bana taşın O kadar komplike bişey değil daha önceden bilgin olmasına gerek yok canım. Küçük bişeylerle başla bir iki taneyle. Halledersin. Ama kediciklere bişey diyemem. Ben de kesi hastasıyım da en son eve aldığımda her gün öksürmeye başlayınca bahçeye saldım. Hala sitenin bahçesinde besliyorum. Hatta şu an 7 8 tane falan var yürüyüş bahanesiyle çıkıp her akşam mama koyduğum :) maaŞımı mamalara akvaryum malzemelerne bahçe malzemelerne harcıyorum. :)

En güzeli işte :) maaş daha başka nereye harcanır :)) Minik bir teraryum mu alsam acaba ? Ya da ikea da küçük seralar satılıyor. Skulentlerle başlarım diyorum. Bizim sıpalar kaktüs hastası bir minik top kaktüsümü indirmişler geçen gece evin her santimetrekaresi topraktı :)))) böyle de yaramazlar.

Konu sahibesi konunuzu dağıttık kusura bakmayın ama ortak mevzular çıktı :)

Bu sana ozel bir sorun degil emin ol gunumuzde seninle benzer sorunlr yasayan cok insan var..bir soz vardir bulbulu altin kafese koymuslar illede vatanim demis..insanda boyledir ne kadar sartlarin iyde olsa mutlu oldugunu sanirsan bile yaradilis fitratina uygun yasamadigimiz icin icimizde hep huzursuzluk tatmin edemedigimiz duygular oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…