• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben artık dayanamıyorum. gidip kalacağımı bile bilmiyorum. allahım yardım et.

İnsan yapacağı herşeyi yaptıktan sonra herşeyi elde ettikten sonra bir amacı kalmıyor.Sanırım sizde de ileriye dair bir amaç olmadığı için bulunduğunuz durumdan şikayetçi olmaya başlamışsınız.Saçınızı başınızı yolmak yerine eşinize,çocuğunuza ve yuvanıza sahip çıkıp şükretmesini bilin.Yoksa ileride yine üzülen siz olursunuz bu günleri ararsınız..

Canim benim bunun adı rahatlik batmasi;)ki bana da cok batar.genelde sıkıntılı bir dönem sona erdiginde oluyor.ergenken depresyon gecirmistim,bu benim huyum sanırım kendimi hep depresyonun kıyısında yakaliyorum.
Birde bise sorucam adetlerin duzenlimi hormonsal sorunun varmi

Ya yanlis hatirlamiyosam senin esindi dimi pokemon battlemi derlerdi, gece yarisi orya kosan es?

Canim benim bunun adı rahatlik batmasi:KK66:ki bana da cok batar.genelde sıkıntılı bir dönem sona erdiginde oluyor.ergenken depresyon gecirmistim,bu benim huyum sanırım kendimi hep depresyonun kıyısında yakaliyorum.
Birde bise sorucam adetlerin duzenlimi hormonsal sorunun varmi

Duzenli adetlerim o konuda sorun yok

Duzenli adetlerim o konuda sorun yok
O zaman bir psikoloğa gitmelisin en kısa zamanda.cok zor bir durum anliyorum.
Sorun olsa sorunu gostersen çözülecek ama net bir sorun da yok.psikolog sorunu bulur buldugun andada uzerinden buyuk bir yük kalkıyor.psikolog ve tatil iyi gelir insallah

valla canisi psikolog dedikleri 3 tane haptan ibaret bi halta yaradiklari yok. sen al pokemoncu esini al biricik kizini yanina 1 hafta boyunca kimsenin olmadigi bi yere kac hic bisey de dusunme otur esinle ilk gunki gibi bir tabaktan yemek ye televizyon falan da olmasin cekirdek cay sohbet edin valla lux yasami birakip eski turk gelenegine donmek iyidir (eski konularini bilmiyorum bu arada)

Kendinize meşgale bulun derim.
Boşluktasınız hedefiniz kalmamış,sarmaya yer arıyorsunuz.
İmkanınız varmış kendinize küçük bir iş kurun,yanınıza güvenebileceğiniz birini alın siz yokken işi yürütebilecek,hem kızınızla ilgilenin,hemde işinizi yapın. Biraz bedenen ve zihnen yorulursanız inanın bunlara kafa yormazsınız,dertsiz başınıza dert aramazsınız. İhtiyacınız yokmuş maddi anlamda ama manen ihtiyacınız var bence işe.

inanın bunu nasıl yapacağımı bile bilmiyorum. çalışmaya başlamak istiyorum ama ihtiyacımız yok ve kızımın büyümesini kaçırmak istemiyorum benimle büyüsün istiyorum. taşınmayı düşünüyoruz belki orada farklı bir ortamım olabilir. dün de yazmıştım ya arkadaşlarım hep eşimin arkadaşlarının eşi.
Çalışmak zorunda değilsiniz, kursa gidin yardım kuruluşlarına gidin, sadece kendiniz için bir şey yapın.
Çocuğunuzun her anını görünce mükemmel mutlu anne olmuyorsunuz, çocuğunuza mutlu olursanız faydanız olur, günde bir kaç saat ayrı kalarak çocuğunuzun bir şeyini kaçırmazsınız.
Sürekli çocuklarımla dip dibeyim nefes almak istiyorum mesela hem kendim için hem çocuklarım için.

Anlatmadım ona çünkü ailece görüşüyoruz ve eşine anlattığını biliyorum.
Etik olarak bir psikolog tanıdığı insanlara terapi yapamaz.
Eşine hele hiç anlatamaz, danışan gizliliğini bu şekilde ihlal edemez.

Her halükarda psikologunuzun yaptığı yanlış.
Düzgün bir psikolog bulmanızı öneririm.

Iyi de herkes esjni o kadar görüyor ki. Ben ise baslayınca evlendigimde bazı günler esimi görmiycem bile meslegimden dolayı.

Bence siz bir kisisel destek alın. Kızınızn sesi bile rahatsz ediyorsa zaman zaman, sizinle alakalı bitakım problemler olabilir. Depresyon demesek bile depresif bir periyod diyebiliriz.

Maddi durumunuz da iyi anladigim kadaryla, gidip bir terapi alın iyi bir uzmandan. Daha fazla geciktirmeden onleminizi alın muhakkak

Problem ne anlamadım. İlk günkü heyecanı istiyorsan yeni insanlarla görüşüceksin. Evlenmiceksn. Evlilik böyle bir şey. Hayat bir rutine biniyor. Akşam işten gelince bireysel vakit de geçirmek istiyosun. Bunu kafaya takıp sorun yapmak hastalıklı bir düşünce. Regl mi olacaksın ondan mı ağlıyosum diyesim geldi artık.

Ne zaman başladı bu tatminsizlik tam olarak? Doğumdan sonra depresyon geçirmiş olabilir misiniz. Lohusa evresi iyi geçmezse uzun yıllar devam edebilir. Maddi bir sorununuz da yok herkesin hayal ettiği bir yaşamınız var depresyondan başka bir şey gelmedi aklıma.

Esimin kabzimal bir arkadasi vardi,onun yanina gitti kendisi de basladi. Inanilmaz bir getirisi var ayda hic yoksa 20bin. Ayni zamanda insaat isini hizlandirdik ayni anda farkli yerlerde butik sitelere basladik elimiz sifirdi hem de neyimize guvendik bilmiyorum Allah yardim etti. Onun haricinde benim ailemin uzerime yaptigi bir ev vardi yaklasik 400bine de onu sattik ankarada. Allah kolayligini veriyor. Umarim siz de kapatabilirsiniz borcunuzu.
20 bin miiii şu komisyoncular mı oluyor kabzımal dediğiniz şey ? Eşim de çalışsa işi bırakır kendimi spora tatile veririm:KK37: var mı bizimde tanıdıklar acaba:rolleyes:

Back