- 2 Temmuz 2014
- 645
- 532
- 103
- Konu Sahibi destinaninannesi
-
Belki biraz siz de uğraş edinseniz iyi gelmez mi?
pokemon yüzünden tel firlatan kişinin siz old.nu sonradan bagdastirdim.
Haksizsinkz diyemem ama ofke kontrolunuz yok gibi.
Eşim çok yoğun diyorsunuz.
Sizin bir gununuzu nasil geçirdiğiniz i de okudum. Bu durumda esinize ister istemeniz sarmaniz belki evde onu da sikmaniz olabilir.bilemiyorum.
Cocugunuz kac yaşında belki onunla birlikte bir aktivite size iyi gelebilir.ne dersiniz
Eşim kavgasız gürültüsüz ilgilenmiyor demişsiniz.
O kadar da şımarıklık veya rahat batması gibi gelmedi bu bana.
Yoruluyordur, kafasını dinlemek istiyordur da hadi 1 saat kendini toplasın sonra ilgilensin sizinle.
Maddi sorunları aşmışsınız,cinsel hayatınız mükemmel,sağlıklı çocuğunuz var,seviyorsunuz seviliyorsunuz çoğu insanın hayal ettiklerine sahipsiniz ama manevi olarak boşluktasınız anladığım.
Çoğu evlilikte olan evliliğin monotonlaşması ve ilgi eksikliğinden bunalmışsınız .Kendinizi bu kadar derbeder hissettirecek ne yaşadınız anlamadım.
Eşinizin televizyona v.b şeylere bağımlılığı fazla ise terapiste gitmesi için teşvik edin.Birde insanlar sıkıntıdan kaçmak içinde bu tip şeylere yönebilebiliyorlar.Kafa dağıtıp rahatlamak için.Acaba çok mu sıkboğaz ediyorsunuz da adam kendini bunlara veriyor.Y a da bilmediğiniz dertleri mi var?
Eşim gün içinde bambaşka insanlarla uğraşıyor,inşaat tepelerinde geziyor ben onu anlıyorum. Ama ne bileyim eskiden dinlenmek istese beraber zaman geçirirdik,şimdi boş bakışlarla televizyon izliyor. Yaşımız daha 28 ama eşim çok yıprandı e haliyle ben de yıprandım yaptığımız şey kolay değildi hiç. Psikologa gideceğim sırf eşim ve kızım için. Teşekkür ederim.
Hayalim borçlardan kurtulmaktı. Fazlasını da istemedim yani borcumuz çok fazlaydı onlar bitse yeter dedim ama Allah daha fazlasını verdi. Şu an için bir günüm öğlene kadar kızımla evde zaman geçiriyoruz,daha sonra havuza giriyoruz. Sonra sitede tur atıyoruz benim arkadaşlarımla buluşuyoruz genelde kahve içip konuşuyoruz. Sonra tekrar eve dönüyoruz yemek yapıyorum daha sonra eşim geliyor. 2 saat durup tekrar işe gidiyor biz de o zaman tekrar çıkıyoruz kızımla bazen alışveriş merkezi oluyor bazen parklar oluyor öyle geziyoruz.
Yurtdışı tatiline özel günlerde gidiyoruz diyebilirim mesela 14 Şubat'ta Berlin'e gitmiştik. İlk evlilik yıl dönümümüzde Roma'daydık bunun gibi. Şu sıra bir de Mykonos düşünüyoruz. İstesem kendim gidebilirim ama ben eşimle gitmek istiyorum,o da pek müsait olmuyor. Tatil bulabildiğimiz az kaçmaya çalışıyoruz.
Bebeğim biraz daha büyüse sanırım ben de yapmak istediklerimi gerçekleştirebileceğim ama şu an için sadece Ankara'nın içinde kızımı kangurusuna koyup gezebiliyorum.
Adamı sinir ediyorsunuz konu monu açmayın yaa şımarıklık hepsi.Hem pastam olsun hem karnım doysun derdiniz.Bu kadar lüks ve rahatlık içinde yaşıyorsunuz birde adam dizinin dibinde dursun istiyorsunuz herşeyin bir bedeli var.Mecbur işinin başında duracak adam.Bu kadar çok şikayet edip adamı bıktırırsanız üstüne aldatılırsanız hiç şaşırmam.
Ya da daha az kazanacağı bir formül düşünün daha çok vakti kalsın size.
Siz benim yaşadıklarımın onda birini mi yaşadınız mı diye sormuşsunuz?Yanlış kişiye sordunuz.Size hayat hikayemi anlatacak değilim ama benim yerimde olmadığınız için hergün günde 1ooo kere şükrederdiniz yine de onca sıkıntıya rağmen sizin gibi şımarık olmadığım için seviniyorum.Allah selamet versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?