- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.298
- 158
- Konu Sahibi destinaninannesi
-
Ya yanlis hatirlamiyosam senin esindi dimi pokemon battlemi derlerdi, gece yarisi orya kosan es?
Canim benim bunun adı rahatlik batmasiki bana da cok batar.genelde sıkıntılı bir dönem sona erdiginde oluyor.ergenken depresyon gecirmistim,bu benim huyum sanırım kendimi hep depresyonun kıyısında yakaliyorum.
Birde bise sorucam adetlerin duzenlimi hormonsal sorunun varmi
O zaman bir psikoloğa gitmelisin en kısa zamanda.cok zor bir durum anliyorum.Duzenli adetlerim o konuda sorun yok
Çalışmak zorunda değilsiniz, kursa gidin yardım kuruluşlarına gidin, sadece kendiniz için bir şey yapın.inanın bunu nasıl yapacağımı bile bilmiyorum. çalışmaya başlamak istiyorum ama ihtiyacımız yok ve kızımın büyümesini kaçırmak istemiyorum benimle büyüsün istiyorum. taşınmayı düşünüyoruz belki orada farklı bir ortamım olabilir. dün de yazmıştım ya arkadaşlarım hep eşimin arkadaşlarının eşi.
Etik olarak bir psikolog tanıdığı insanlara terapi yapamaz.Anlatmadım ona çünkü ailece görüşüyoruz ve eşine anlattığını biliyorum.
20 bin miiii şu komisyoncular mı oluyor kabzımal dediğiniz şey ? Eşim de çalışsa işi bırakır kendimi spora tatile veririmEsimin kabzimal bir arkadasi vardi,onun yanina gitti kendisi de basladi. Inanilmaz bir getirisi var ayda hic yoksa 20bin. Ayni zamanda insaat isini hizlandirdik ayni anda farkli yerlerde butik sitelere basladik elimiz sifirdi hem de neyimize guvendik bilmiyorum Allah yardim etti. Onun haricinde benim ailemin uzerime yaptigi bir ev vardi yaklasik 400bine de onu sattik ankarada. Allah kolayligini veriyor. Umarim siz de kapatabilirsiniz borcunuzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?