• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben artık dayanamıyorum. gidip kalacağımı bile bilmiyorum. allahım yardım et.

Belki biraz siz de uğraş edinseniz iyi gelmez mi?
pokemon yüzünden tel firlatan kişinin siz old.nu sonradan bagdastirdim.
Haksizsinkz diyemem ama ofke kontrolunuz yok gibi.
Eşim çok yoğun diyorsunuz.
Sizin bir gununuzu nasil geçirdiğiniz i de okudum. Bu durumda esinize ister istemeniz sarmaniz belki evde onu da sikmaniz olabilir.bilemiyorum.
Cocugunuz kac yaşında belki onunla birlikte bir aktivite size iyi gelebilir.ne dersiniz

Belki biraz siz de uğraş edinseniz iyi gelmez mi?
pokemon yüzünden tel firlatan kişinin siz old.nu sonradan bagdastirdim.
Haksizsinkz diyemem ama ofke kontrolunuz yok gibi.
Eşim çok yoğun diyorsunuz.
Sizin bir gununuzu nasil geçirdiğiniz i de okudum. Bu durumda esinize ister istemeniz sarmaniz belki evde onu da sikmaniz olabilir.bilemiyorum.
Cocugunuz kac yaşında belki onunla birlikte bir aktivite size iyi gelebilir.ne dersiniz

Kızım daha 6 aylık. Bu yüzden yanımdan ayıramıyorum,işe başlamayı da erteliyorum.

Eşim kavgasız gürültüsüz ilgilenmiyor demişsiniz.

O kadar da şımarıklık veya rahat batması gibi gelmedi bu bana.

Yoruluyordur, kafasını dinlemek istiyordur da hadi 1 saat kendini toplasın sonra ilgilensin sizinle.

Eşim kavgasız gürültüsüz ilgilenmiyor demişsiniz.

O kadar da şımarıklık veya rahat batması gibi gelmedi bu bana.

Yoruluyordur, kafasını dinlemek istiyordur da hadi 1 saat kendini toplasın sonra ilgilensin sizinle.

Ben de bunu soylemek istiyorum. Aksam yemeklerinde eve bile gelmiyordu zor bela ikna ettim 19.00-21.00 arasi geliyor sonra tekrar gidiyor gece 2-3 gibi geliyor. Bari o yemege geldigi vakitte biseyler paylassin yani istegim bu. Ama yok bos bos oturuyor illa kavga edecegiz,ben artik isyan bayragini cekecegim o zaman beyefendi ideal koca oluyor.

Maddi sorunları aşmışsınız,cinsel hayatınız mükemmel,sağlıklı çocuğunuz var,seviyorsunuz seviliyorsunuz çoğu insanın hayal ettiklerine sahipsiniz ama manevi olarak boşluktasınız anladığım.

Çoğu evlilikte olan evliliğin monotonlaşması ve ilgi eksikliğinden bunalmışsınız .Kendinizi bu kadar derbeder hissettirecek ne yaşadınız anlamadım.
Eşinizin televizyona v.b şeylere bağımlılığı fazla ise terapiste gitmesi için teşvik edin.Birde insanlar sıkıntıdan kaçmak içinde bu tip şeylere yönebilebiliyorlar.Kafa dağıtıp rahatlamak için.Acaba çok mu sıkboğaz ediyorsunuz da adam kendini bunlara veriyor.Y a da bilmediğiniz dertleri mi var?

Maddi sorunları aşmışsınız,cinsel hayatınız mükemmel,sağlıklı çocuğunuz var,seviyorsunuz seviliyorsunuz çoğu insanın hayal ettiklerine sahipsiniz ama manevi olarak boşluktasınız anladığım.

Çoğu evlilikte olan evliliğin monotonlaşması ve ilgi eksikliğinden bunalmışsınız .Kendinizi bu kadar derbeder hissettirecek ne yaşadınız anlamadım.
Eşinizin televizyona v.b şeylere bağımlılığı fazla ise terapiste gitmesi için teşvik edin.Birde insanlar sıkıntıdan kaçmak içinde bu tip şeylere yönebilebiliyorlar.Kafa dağıtıp rahatlamak için.Acaba çok mu sıkboğaz ediyorsunuz da adam kendini bunlara veriyor.Y a da bilmediğiniz dertleri mi var?

Aramızdaki sorunun şu olduğunu düşünüyorum,eşim çok fazla meşgul. Uyku ihtiyacını bile gün içinde 2'şer saat olarak karşılıyor bazen. Sabah 7 gibi çıkıyor akşam 19.00'da geliyor,21.00'da tekrar gidiyor. Gece 2-3 gibi geliyor. Yani hayatı düzensiz ama bunu yapmak zorunda yoksa böyle yaşayamayız. Biraz daha birikim yapıp işi küçültmeyi düşünüyor artık çünkü çok yoruluyor biliyorum. Bende de tam tersi şu an. İşi bıraktım,tek uğraşım kızım. Ye,iç,gez modundayım artık bu da beni sıkmaya başladı. Ben eşimle bir şeyler paylaşalım istiyorum onun buna imkanı yok. Eskisi gibi olalım diyorum ama bu istediğim saçmalığın dibi. Açıkçası çözümün ne olduğunu bilmiyorum.

Eşim gün içinde bambaşka insanlarla uğraşıyor,inşaat tepelerinde geziyor ben onu anlıyorum. Ama ne bileyim eskiden dinlenmek istese beraber zaman geçirirdik,şimdi boş bakışlarla televizyon izliyor. Yaşımız daha 28 ama eşim çok yıprandı e haliyle ben de yıprandım yaptığımız şey kolay değildi hiç. Psikologa gideceğim sırf eşim ve kızım için. Teşekkür ederim.

Para kazanmak cidden zor. Ev geçindirmek, borç ödemek... ama eski randımanı bekleyemezsin hepimizin enerjisi düşüyor bir müddet sonra. sen büyütüyorsun ama yapma.

Hayalim borçlardan kurtulmaktı. Fazlasını da istemedim yani borcumuz çok fazlaydı onlar bitse yeter dedim ama Allah daha fazlasını verdi. Şu an için bir günüm öğlene kadar kızımla evde zaman geçiriyoruz,daha sonra havuza giriyoruz. Sonra sitede tur atıyoruz benim arkadaşlarımla buluşuyoruz genelde kahve içip konuşuyoruz. Sonra tekrar eve dönüyoruz yemek yapıyorum daha sonra eşim geliyor. 2 saat durup tekrar işe gidiyor biz de o zaman tekrar çıkıyoruz kızımla bazen alışveriş merkezi oluyor bazen parklar oluyor öyle geziyoruz.

Yurtdışı tatiline özel günlerde gidiyoruz diyebilirim mesela 14 Şubat'ta Berlin'e gitmiştik. İlk evlilik yıl dönümümüzde Roma'daydık bunun gibi. Şu sıra bir de Mykonos düşünüyoruz. İstesem kendim gidebilirim ama ben eşimle gitmek istiyorum,o da pek müsait olmuyor. Tatil bulabildiğimiz az kaçmaya çalışıyoruz.

Bebeğim biraz daha büyüse sanırım ben de yapmak istediklerimi gerçekleştirebileceğim ama şu an için sadece Ankara'nın içinde kızımı kangurusuna koyup gezebiliyorum.

Adamı sinir ediyorsunuz konu monu açmayın yaa şımarıklık hepsi.Hem pastam olsun hem karnım doysun derdiniz.Bu kadar lüks ve rahatlık içinde yaşıyorsunuz birde adam dizinin dibinde dursun istiyorsunuz herşeyin bir bedeli var.Mecbur işinin başında duracak adam.Bu kadar çok şikayet edip adamı bıktırmayın.

Ya da daha az kazanacağı bir formül düşünün daha çok vakti kalsın size.

Adamı sinir ediyorsunuz konu monu açmayın yaa şımarıklık hepsi.Hem pastam olsun hem karnım doysun derdiniz.Bu kadar lüks ve rahatlık içinde yaşıyorsunuz birde adam dizinin dibinde dursun istiyorsunuz herşeyin bir bedeli var.Mecbur işinin başında duracak adam.Bu kadar çok şikayet edip adamı bıktırırsanız üstüne aldatılırsanız hiç şaşırmam.

Siz ne diyorsunuz Allah aşkına? Siz benim yaşadıklarımın onda birini yaşadınız mı acaba? Ben bu parayı,lüksü elde edene kadar neler çektim ondan haberiniz var mı? Sizin sinir olmanızı gerektiren nedir rahatsız oluyorsanız okumazsınız,okuduğunuz zaman ayırdığınız için de teşekkür ederim ama böyle yükselmenize asla gerek yok. Sadece bir anlık sinir boşalmasıyla açılmış bir konu bu. Dünyanın en dertli insanı benim,benim derdim en büyük falan demiyorum ki. Sadece ruhsal olarak bunaldığımı söylüyorum.

Eşimin beni asla aldatmayacağına da adım gibi eminim.

Siz benim yaşadıklarımın onda birini mi yaşadınız mı diye sormuşsunuz?Yanlış kişiye sordunuz.Size hayat hikayemi anlatacak değilim ama benim yerimde olmadığınız için hergün günde 1ooo kere şükrederdiniz yine de onca sıkıntıya rağmen sizin gibi şımarık olmadığım için seviniyorum.Allah selamet versin.

Siz benim yaşadıklarımın onda birini mi yaşadınız mı diye sormuşsunuz?Yanlış kişiye sordunuz.Size hayat hikayemi anlatacak değilim ama benim yerimde olmadığınız için hergün günde 1ooo kere şükrederdiniz yine de onca sıkıntıya rağmen sizin gibi şımarık olmadığım için seviniyorum.Allah selamet versin.

Bakın sizin için derdim küçük gelmiştir veya size göre bu dert bile değildir ama karşınızda bir insan var. Beni ne kadar tanıyorsunuz bilmiyorum ama günahımı alıyorsunuz. Allah gönlünüze göre versin.

zaman ve hayat şartları değişiyor o borçlerı ödediğinizde yani ilk evlendiğiniz yıllarda internet cep tlf bukadar ilerimiydi bilemiyorum ama tlf oyunlar bile insanın hayatnı alı koyabiliyor , bagımlı hale getiriyor benim eşimde bazen bana kızıyor bırak şu tlf diye , çünkü zaten az konuşan eşin tam konuşacagı sıra elimde oyun varsa ona bakmam diye telaş yapıyor sanırım ( yazıkk )

oyuzden sen oldugun gune hayata şükret ve öküzün altında buzağı arama

Herkes ister kocasının ilgisini, beklemeyenler niçin evlendi acaba?

Ben eşim 8de 9da geliyor eve diye bunalımda hissediyorum kendimi ara ara.
Mutsuzlaşıyorum.
Bu mu şımarıklık yani?

Ama ilk mesajınız da çok net değil konu sahibi, bütün sorunu üzerinize çekmişsiniz.

Back