• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben artık dayanamıyorum. gidip kalacağımı bile bilmiyorum. allahım yardım et.

Önce uzman desteği almalısınız bence.
Varsa ilacı, terapisi.
Sonuçta fikir değişmeden nereye giderseniz gidin bakış açısı aynı kalır.
Aile terapistiniz sizin bu durumunuza yorum yapmadı mı?

Anlatmadım ona çünkü ailece görüşüyoruz ve eşine anlattığını biliyorum.

Senin her konunu okuyorum. Dün yazdım tekrar yazayım; eşini hayatının merkezinden çıkar ve kendine sen olduğun bir hayat kur.

inanın bunu nasıl yapacağımı bile bilmiyorum. çalışmaya başlamak istiyorum ama ihtiyacımız yok ve kızımın büyümesini kaçırmak istemiyorum benimle büyüsün istiyorum. taşınmayı düşünüyoruz belki orada farklı bir ortamım olabilir. dün de yazmıştım ya arkadaşlarım hep eşimin arkadaşlarının eşi.

Ortadaki sorunu anlayamadım ben..
Eğer ki mesele bunalmışlıksa, heyecan ihtiyacıysa yeni birşeyler bulmak lazım kafayı dağıtmak için. Şuan çalışıyor musunuz, ne kadar vaktiniz var bilmiyorum ama ilginizi çekebilecek herhangi birşeyle uğraşmak,hobi edinmek bile yeterli gelicektir bu bunalmışlıktan kurtulmaya.
Bence pozitif düşünün, borçlar kapanmış, sizi seven bi eşiniz var, çocuğunuz var. Hayatı negatif düşünerek geçirmemek lazım :)

Ortadaki sorunu anlayamadım ben..
Eğer ki mesele bunalmışlıksa, heyecan ihtiyacıysa yeni birşeyler bulmak lazım kafayı dağıtmak için. Şuan çalışıyor musunuz, ne kadar vaktiniz var bilmiyorum ama ilginizi çekebilecek herhangi birşeyle uğraşmak,hobi edinmek bile yeterli gelicektir bu bunalmışlıktan kurtulmaya.
Bence pozitif düşünün, borçlar kapanmış, sizi seven bi eşiniz var, çocuğunuz var. Hayatı negatif düşünerek geçirmemek lazım :)

sorun yok gibi evet ben de çıkıp "işte sorun bu" diyemiyorum ama tamamen düzelmiyor da. çok karışığım anlayacağınız.

*hiç tanımadığınız bir uzmandan psikolojik destek alın
*Eşinizle farklı aktivitelerde bulunun
(Bir pazar günü yorulana ayaklarınız sisene kadar gezin ama bu gezme kendi aracınızla değil gerekirse (İstanbulsa seçtiğiniz yer misal vapurla otobüsle) ki gittiğiniz yerlerde salaş yerlerde yemekler yiyin örneğin kokoreç veya köfte ekmek tarzi.
*Kendinize yeni uğraşılar bulun örneğin ahşap takı kutusu yapın boyayin susleyin
*bi sahil kafe'sinde nargile cila olacaktır bir akşam
* biraz tasavvufla ilgilenebilirsiniz veyahut şöyle diyeyim dininiz her ne ise yaradana sukurlerde bulunun

Biraz yıpranmışsin sinirlerin bozulmuş.
Kimse yedi yirmi dört aşik gezmiyor.
Oluyor soguma küsme ne olduğunu bilememe.
Bu şımarıklık değil bana göre herşey üst üste gelince insan hangisiyle bas edeceğini şaşırıp kendisiyle baş edemez hale geliyor.
Sakşn ol canim biraz kendinle vakit geçir.
İçini dinle

*hiç tanımadığınız bir uzmandan psikolojik destek alın
*Eşinizle farklı aktivitelerde bulunun
(Bir pazar günü yorulana ayaklarınız sisene kadar gezin ama bu gezme kendi aracınızla değil gerekirse (İstanbulsa seçtiğiniz yer misal vapurla otobüsle) ki gittiğiniz yerlerde salaş yerlerde yemekler yiyin örneğin kokoreç veya köfte ekmek tarzi.
*Kendinize yeni uğraşılar bulun örneğin ahşap takı kutusu yapın boyayin susleyin
*bi sahil kafe'sinde nargile cila olacaktır bir akşam
* biraz tasavvufla ilgilenebilirsiniz veyahut şöyle diyeyim dininiz her ne ise yaradana sukurlerde bulunun

Allah razı olsun sizden ben çalışmayı istiyorum ama kızımı bırakamıyorum. Yakında tatile çıkma planımız var kafa dinlemek için buna ihtiyacımız var kendim sürekli mutsuzum eşimi de üzüyorum artık. Bunların hepsini değerlendiricem.

Canim benim elindekilerin kiymetini bil. Sen kocani seviyorsun o seni seviyor güzel saglıklı bir evladin var ekonomik durumun iyi daha ne istiyorsun. Kv seni bunaltmis psikolojin bozulmuş anladığım kadarıyla. Bak bir soz var(sanmaki sende dert var.sendeki dertleri nimet sayanlar var. Unutma

Vallahi bravo 20 yıllık evliyiz borç hala bitmedi bitmiyor birazcık yol gösterin hangi işi yapıyorsunuz anlatın bir çok dua alır çooooook mutlu olursunuz :)

Vallahi bravo 20 yıllık evliyiz borç hala bitmedi bitmiyor birazcık yol gösterin hangi işi yapıyorsunuz anlatın bir çok dua alır çooooook mutlu olursunuz :)

Esimin kabzimal bir arkadasi vardi,onun yanina gitti kendisi de basladi. Inanilmaz bir getirisi var ayda hic yoksa 20bin. Ayni zamanda insaat isini hizlandirdik ayni anda farkli yerlerde butik sitelere basladik elimiz sifirdi hem de neyimize guvendik bilmiyorum Allah yardim etti. Onun haricinde benim ailemin uzerime yaptigi bir ev vardi yaklasik 400bine de onu sattik ankarada. Allah kolayligini veriyor. Umarim siz de kapatabilirsiniz borcunuzu.

Ben bi sorun göremedim hayatınızda..sanırım psikolojik sorunlarıniz var... Size tsvsiyem ufacık sorunlari büyütüp büyük sorunlara davetiye cikarmayin... istediklerinizi elde ettikten sonra bi bosluga dusmussunuz sanirim.. huzuru eşinizde disarda orda burda aramayin içinizde arayin.. bu da en güzel Allaha yakinlasmakla olur..

Bence acilen psikoloğa gitmelisiniz eşinizde bir problem göremedim kusura bakmayın ama televizyon olayı tipik Türk erkeği işte :) o kadarına da takılmayın Bi zahmet bırakın izlesin benim eşim sabah 7 akşam 12 çalışıyor siz yine 5 saat görebiliyorsunuz mutlu olmayı öğrenmelisiniz bence depresyon bunalım falan da olabilir psikolojik destek şart

derdiniz neydi tam olarak? herşeyiniz sorunsuz oldugu için dert aranıyorsunuz sanki...
ya da psikolojik sorununz var gibi..

Back