- Konu Sahibi destinaninannesi
-
Önce uzman desteği almalısınız bence.
Varsa ilacı, terapisi.
Sonuçta fikir değişmeden nereye giderseniz gidin bakış açısı aynı kalır.
Aile terapistiniz sizin bu durumunuza yorum yapmadı mı?
Sorunun ne olduğunu bir tek ben mi göremedim?
İyi işte yabancı birine gidin.Anlatmadım ona çünkü ailece görüşüyoruz ve eşine anlattığını biliyorum.
Senin her konunu okuyorum. Dün yazdım tekrar yazayım; eşini hayatının merkezinden çıkar ve kendine sen olduğun bir hayat kur.
Ortadaki sorunu anlayamadım ben..
Eğer ki mesele bunalmışlıksa, heyecan ihtiyacıysa yeni birşeyler bulmak lazım kafayı dağıtmak için. Şuan çalışıyor musunuz, ne kadar vaktiniz var bilmiyorum ama ilginizi çekebilecek herhangi birşeyle uğraşmak,hobi edinmek bile yeterli gelicektir bu bunalmışlıktan kurtulmaya.
Bence pozitif düşünün, borçlar kapanmış, sizi seven bi eşiniz var, çocuğunuz var. Hayatı negatif düşünerek geçirmemek lazım :)
*hiç tanımadığınız bir uzmandan psikolojik destek alın
*Eşinizle farklı aktivitelerde bulunun
(Bir pazar günü yorulana ayaklarınız sisene kadar gezin ama bu gezme kendi aracınızla değil gerekirse (İstanbulsa seçtiğiniz yer misal vapurla otobüsle) ki gittiğiniz yerlerde salaş yerlerde yemekler yiyin örneğin kokoreç veya köfte ekmek tarzi.
*Kendinize yeni uğraşılar bulun örneğin ahşap takı kutusu yapın boyayin susleyin
*bi sahil kafe'sinde nargile cila olacaktır bir akşam
* biraz tasavvufla ilgilenebilirsiniz veyahut şöyle diyeyim dininiz her ne ise yaradana sukurlerde bulunun
Vallahi bravo 20 yıllık evliyiz borç hala bitmedi bitmiyor birazcık yol gösterin hangi işi yapıyorsunuz anlatın bir çok dua alır çooooook mutlu olursunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?