- 21 Haziran 2016
- 455
- 536
- 18
- 36
- Konu Sahibi destinaninannesi
-
Valla bacım 1 milyonluk borcu kapatabilrn bir kadınsan, bu adam seni bırakmasın. Aklını başına drvşirsin, seni üzmesin
Her şeyi başarırsın sen, sahi nasıl yaptın?
Gün aşırı eşinizle ilgili konu açıyorsunuz. Anne mevzusunu anlayabilirim kayınvalide büyük sıkıntı ama eşinizle tam olarak problemimiz ne ? Yanlış anlamayın ama terapiste de gittiniz yine mutsuzsunuz. Sizde de biraz geçimsizlik ve memnuniyetsizlik olabilir mi ?
Aile terapisine değil kişisel desteğe ihtiyacın var.bilmiyorum işte saçımı başımı yolasım geliyor lanet olsun diyorum eşimi de üzüyorum evet ama isteyerek değil ben onu her şeyden çok seviyorum. mutsuz olmam için hiçbir sebep yokken böyle hissediyorum. arkamda yavrum olmasa artık kendimi öldürmeyi bile düşündüm
bilmiyorum işte saçımı başımı yolasım geliyor lanet olsun diyorum eşimi de üzüyorum evet ama isteyerek değil ben onu her şeyden çok seviyorum. mutsuz olmam için hiçbir sebep yokken böyle hissediyorum. arkamda yavrum olmasa artık kendimi öldürmeyi bile düşündüm
İyi de evliliğinde bir sorun yok gibi.
Sen depresyondasın galiba.
Seviyor, seviliyorsun.
Günde 5 saat eşini görüyormuşsun. Ben de 7,8 saat görüyorum. Devlet memuru olması nedeniyle.
İyi de evliliğinde bir sorun yok gibi.
Sen depresyondasın galiba.
Seviyor, seviliyorsun.
Günde 5 saat eşini görüyormuşsun. Ben de 7,8 saat görüyorum. Devlet memuru olması nedeniyle.
Mesajımı editledim ve oraya yazdığımı bu yorumunuz üstüne yineliyorum ; şımarıklık ediyorsınuz. Çok üzgünüm tatminsiz ve huzursuzsunuz.
Psikoloğa git, gerekirse psikiyatri uzmanına git.sabaha kadar oturduğumuz için bu kadar görüyorum. doğru söylüyorsunuz bir sorun yok gibi yani bir evlilikte sevip sevilmekten önemli bir şey yok ama bilmiyorum bilsem düzeltmek için her şeyi yaparım
doğru söylüyorsunuz itiraz edemem şımarıklık ediyor muyum bilmiyorum çünkü evliliğimizin ilk yılı hayatımda yaşadığım en zor yıldı o kadar borcun içinden boğulmadan çıkabilmek için çok çok uğraştık. aramızda sevgi olmasa yapamazdık. içimde bir boşluk var dolduramıyorum dediğiniz gibi tatminsizlik bunun adı.
Bir uzmana görünün mutlaka. İhmal etmeyin.
İnsanlık hali, herkesin başına gelebilir.
Depresyon herkesin başında var maalesef.
Yeter ki ihmal etmeyin.
Önce uzman desteği almalısınız bence.Sanki Ankara üzerime geliyor gibi ben evlenince geldim buraya. Uzunca bir tatil işe yarar mı dersiniz? Ya da direkt olarak psikolog-psikiyatr işine mi girişeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?