• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben artık çok caresizim bana yardim edin

Arkadaşlar ben 17 yaşımdayım 7 ay sonra 18 olacam . Evden kaçmak istiyorum şimdi bunu çocukluk yada ergenlik olarak anlamayın inanin bana ölmek yada gitmekten baska bir seçeneğim yok bana kalip sabret demeyin. İnanın bu yaşta kaldirilamayack yükler yaşıyorum size biraz bahsetmek istiyorum 11 yil once yani 7 yaşındayken oz amcam tarafindan tecavüze ugruyorum babama anltıyorum bana inanmıyor abim yapmaz diyor beni ve annemi dövuyor hersey ortadayken şimdi herkes hayatina devam ediyor ama benim geleceğim karardi ve babam bana kızina inanmadi ve ben o adamla dipdibe oturuyoruz hergün yüzünü görüp sesini duymak zorunda kalıyorum . Cok zor durumdayım bana bir yardım edin artik uyuyamiyrm :KK43: Evden kacmak istiyorum sevdgim adama ama reşit olmadığım icin ceza alir diye gidemiyorum korkuyorum 7 ay daha sabretmekte cok zor. Daha bunlar gibi çok şeyler . Babam bana gelmiş namusunla evlen git diyor hangi namus diyemiyorum

Sevdiğin kişiye kaçmak yerine kadın ve çocuk sığınma evlerine başvur.. Yazdıkların doğruysa insan babasına amcasına güvenemiyorsa elin adamı yarın sana neler yapmaz.. O sığınma evlerinde iş sahibi olursun.

Polise gidip ne diyecek
11 yıl geçmiş bir tecavüz nasıl kanıtlanır
Bilmediğimden soruyorum ciddiyim yani
Böyle eski olayların tahkikatını yapabiliyorlar mı ??
İspatlı şahitli tecavüze rıza var denen memlekette, 11 yıl önce bu haltı işlemiş amcanın ceza alması olasılık dahilinde mi ?

tecavüzü kanıtlamak için değil. devlete sığınmak için.
evde duramıyorum sevdiğime kaçacağım diyor.
devlete sığınsa daha iyi reşit değil henüz.
kim bilir sevdiğim adam dediği kişi nasıl biri, denize düşüp yılana sarılmak var.

Konum pek inandırıcı gelmemiş bazılarına bir insan durduk yere neden boyle bir konu hakkinda yalan soyler ki . Kimseye inandirmak zorunda değilim allah biliyr caresizligimi sizden ffikir almak istedim sadece sizin gibi insanlara kendmi anlatmak icin geçirdim 11 yilimi ben ve sizin gibi insanlar yuzunden kendime olan güvenimj kaybettim

neden inandırıcı gelmediğini yazayım mı? daha önceden neden ortalığı ayağa kaldırmadınız... bu arada boşluk olduğunu düşündüm...

ama yinede öneride bulundum... ona uyabilirsin....

şikayet edemeyeceğinizi de belirtmem. ispat etmeniz zor... malum ispat lazım... psikolojinizin bu olay sonrası bozulduğunu ispat etmeniz lazım... ama zor..

dombik nasil kanitlayacak ?
en basta babasi karsi savunma yapar, inanmamis ya? bu gibi durumlarda polis cozum olsa keske ama olmuyor, sahiti kaniti yok.
Bu gibi şerefsizlerin tek olayı yoktur diye düşündüm. Kanıtlayamasa bile belki başka çocuklara ışık olur. En azından böyle bir durumun ortaya çıkması dahi bir yol olur o adama bakışlarda. Tabi ki en başta yapılmalıydı ama şimdi böyle susup kaçmak neyin çözümü olacak javiera?

tecavüzü kanıtlamak için değil. devlete sığınmak için.
evde duramıyorum sevdiğime kaçacağım diyor.
devlete sığınsa daha iyi reşit değil henüz.
kim bilir sevdiğim adam dediği kişi nasıl biri, denize düşüp yılana sarılmak var.

aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne gitmeli... ilçe kaymakamlığında da yardımcı olurlar... polise gitmeye gerek yok

Bu gibi şerefsizlerin tek olayı yoktur diye düşündüm. Kanıtlayamasa bile belki başka çocuklara ışık olur. En azından böyle bir durumun ortaya çıkması dahi bir yol olur o adama bakışlarda. Tabi ki en başta yapılmalıydı ama şimdi böyle susup kaçmak neyin çözümü olacak javiera?

canım adama yafta yapıştırılmıyor ki... olan kızlarımıza oluyor... şikayet ederse ailesi tarafından kötü muameleye uğrayabilir. öldürülebilir bile.

Konum pek inandırıcı gelmemiş bazılarına bir insan durduk yere neden boyle bir konu hakkinda yalan soyler ki . Kimseye inandirmak zorunda değilim allah biliyr caresizligimi sizden ffikir almak istedim sadece sizin gibi insanlara kendmi anlatmak icin geçirdim 11 yilimi ben ve sizin gibi insanlar yuzunden kendime olan güvenimj kaybettim

sizin gibi insanlar diyerek kimseyi zan altında bırakamazsınız bu bir.
ikincisi herkes yapılabilecekler için kafa yorum, zaman ayırıp yorum yapıyor, zorunda olmamalarına rağmen.
ve 3sü durup durup 17 de bunu dillendirmeniz ve dahi sevdiğim adama kaçmak demeniz elbette kafada acaba sorusu yaratır.

bir tek siz değilsiniz ki envai çeşit insan konu açıyor saçma sapan, bizler de temkinliyiz hepsi bu.

susup kacmasi lazim maaalesef evet.
okudun mu, amca tecavuz ettiginde, halasi babasini arayip "abine iftira atiyorlar inanma sakin" demis.
boyle bir aile, polise karsi da adami savunur, net.
anne desen zaten belliki silik bir tip.
evet kacmasi lazim ama evlenmek icin degil, siginma evlerine.
yada biraz disini sikip is bulmasi lazim, daha sonra kapiyi vurup cikacak o evden. gucu ve gidecek yeri oldugunda, amcayi dunya aleme rezil etsin, o ayri.

Insan kendini ifade edemiyor işte bazen neden ortalığı ayaga kaldirmadiniz demissin . Ben cok ağladım elimden hic birsey gelmedi o adama beddua etmek dışında ama onn oğlu yani abim iste kanser oldu akciğer kanseri ben ona gelsin istememistim bu olaydan kendimi sorumlu tuttum evwt yanlis ama inanin arkam da bana inannan bir ailem olsaydi hersey cok daha kolay olurdu ve ben bu dueumda olmazdim :( ne babam nede ailmden annem dışında kimse inanmadi bana neden annen doktora götürmedi derseniz annemin ailesi baska sehirde yaşıyor dayanacak bir dalim yok ve en cok bana koyan ilerde evlendiğmde kimsw inanmayacak ve arkamdan Namussuz diyecekler

okudun mu, amca tecavuz ettiginde, halasi babasini arayip "abine iftira atiyorlar inanma sakin" demis.
yada biraz disini sikip is bulmasi lazim, daha sonra kapiyi vurup cikacak o evden. gucu ve gidecek yeri oldugunda, amcayi dunya aleme rezil etsin, o ayri.

bir annenin silik olma hakkı var mı?
yıkarım ortalığı
amca kızıma tecavüz edecek ben de susup oturacağım mümkün mü?
sinir oluyorum arkadaş sahip çıkmayacağı çocuğu ne diye doğurdu bu kadın.
la havle...

Insan kendini ifade edemiyor işte bazen neden ortalığı ayaga kaldirmadiniz demissin . Ben cok ağladım elimden hic birsey gelmedi o adama beddua etmek dışında ama onn oğlu yani abim iste kanser oldu akciğer kanseri ben ona gelsin istememistim bu olaydan kendimi sorumlu tuttum evwt yanlis ama inanin arkam da bana inannan bir ailem olsaydi hersey cok daha kolay olurdu ve ben bu dueumda olmazdim :KK43: ne babam nede ailmden annem dışında kimse inanmadi bana neden annen doktora götürmedi derseniz annemin ailesi baska sehirde yaşıyor dayanacak bir dalim yok ve en cok bana koyan ilerde evlendiğmde kimsw inanmayacak ve arkamdan Namussuz diyecekler

sevdiğim adam dediğiniz kişi ne diyor bu işe?

Neler cekmissin tatlim ya.
Allah yardimcin olsun.
Sevdigin adamdan bahsedermisin biraz?
Kac yasinda? Nasil biri?

bir annenin silik olma hakkı var mı?
yıkarım ortalığı
amca kızıma tecavüz edecek ben de susup oturacağım mümkün mü?
sinir oluyorum arkadaş sahip çıkmayacağı çocuğu ne diye doğurdu bu kadın.
la havle...
haklisin da, boyle bir aile kimbilir o kadina neler yapmistir.
sen ben olsak, buna goz yumar miyiz, hayir.
ama bunlara buna goz yummak uzere yetistirilmis o kadar cok kadin var ki. o kadar zavallilar var ki.

burada tek yapilabilecek, konu sahibinin annesinin kaderine boyu egmemesi, kendi hayatini kurabilmesi.

Insan kendini ifade edemiyor işte bazen neden ortalığı ayaga kaldirmadiniz demissin . Ben cok ağladım elimden hic birsey gelmedi o adama beddua etmek dışında ama onn oğlu yani abim iste kanser oldu akciğer kanseri ben ona gelsin istememistim bu olaydan kendimi sorumlu tuttum evwt yanlis ama inanin arkam da bana inannan bir ailem olsaydi hersey cok daha kolay olurdu ve ben bu dueumda olmazdim :KK43: ne babam nede ailmden annem dışında kimse inanmadi bana neden annen doktora götürmedi derseniz annemin ailesi baska sehirde yaşıyor dayanacak bir dalim yok ve en cok bana koyan ilerde evlendiğmde kimsw inanmayacak ve arkamdan Namussuz diyecekler
pofuduk, sen hala ilerde evlendigimde inanmazlarsa diyorsun.
onu bosvereceksin. once kendin kendine sahip cikacaksin.
sana inanmayan bir adamla zaten evlenmiyor olman gerekir.
anladin mi?
annemin tutunacak dali yoktu demissin, senin de mi tutunacak dalin olmasin ?
tutunulacak dal koca mi zannediyorsun canim?

Lanet olsun.. :KK57:

Ben olsam Allah korusun! Kızıma biri bunu yapsa taş üstünde taş kalmaz ama herkes bizim gibi değil bu ülkede. Çok değişik hayatlar var maalesef. En basiti töre dedikleri saçmalıkta bile bu gibi durumlarda kıza zarar verdiklerini hepimiz duyuyoruz maalesef!

Keşke yine tam güvenle polise başvurulsa haklısınız. Ama daha 17 sinde kız. İnşallah kaçmazda. Okur ayakları üstünde durur. Yazık ki ne yazık gönül rahatlığıyla da diyemedim zaten ben polise git diye.

Back