- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
- 23
- Konu Sahibi pofudukyastk
-
Arkadaşlar ben 17 yaşımdayım 7 ay sonra 18 olacam . Evden kaçmak istiyorum şimdi bunu çocukluk yada ergenlik olarak anlamayın inanin bana ölmek yada gitmekten baska bir seçeneğim yok bana kalip sabret demeyin. İnanın bu yaşta kaldirilamayack yükler yaşıyorum size biraz bahsetmek istiyorum 11 yil once yani 7 yaşındayken oz amcam tarafindan tecavüze ugruyorum babama anltıyorum bana inanmıyor abim yapmaz diyor beni ve annemi dövuyor hersey ortadayken şimdi herkes hayatina devam ediyor ama benim geleceğim karardi ve babam bana kızina inanmadi ve ben o adamla dipdibe oturuyoruz hergün yüzünü görüp sesini duymak zorunda kalıyorum . Cok zor durumdayım bana bir yardım edin artik uyuyamiyrmEvden kacmak istiyorum sevdgim adama ama reşit olmadığım icin ceza alir diye gidemiyorum korkuyorum 7 ay daha sabretmekte cok zor. Daha bunlar gibi çok şeyler . Babam bana gelmiş namusunla evlen git diyor hangi namus diyemiyorum
Ne diyip şikayette buluncm ki inanmazlar
Bunu bende anlamıyorum. Anneyim ve kızım var. Böylesi bir durumda bir kadın nasıl neden susar anlamıyorum
aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne gitmeli... ilçe kaymakamlığında da yardımcı olurlar... polise gitmeye gerek yok
Oksz ve yetimim diye bosuna avuttmadim ben kendimi :)Ya insan bi hastaneye goturmez mi? Tamam amcan yapmadi diyelim ama annen bu kiza bir sey oldu diye hastaneye kosmaz mi?
Annende var en buyuk hata. Sana sahip cikmaliydi..
Oksz ve yetimim diye bosuna avuttmadim ben kendimi :)
size yazmadan önce ortada yazdım... poliste korkabilir. il müdürlüğüne gidip konuşursa daha güzel sonuç alır... psikolokları sosyal araştırmacıları var. polisler sorgular gibi ifade alabilirler....
pofudukyastk sende oku... aile sosyal politikalara git
Hayir birşey yapmadiDirek polise git sikayetci ol. Evet kanitlanmaz ama annen belki vicdana gelir de evet der.
Peki o amcan olacak pislik ondan sonra sana bir sey yapti mi?
bir kere mi tecavüz etti amca.. bu tür olaylar devam niteliğinde oluyor ne yazık ki...
Bir kac ksi raporda cikar dedi.Hastaneye neden gideceksin 18 dolunca ?
Insan çaresizlikten nerelere basvuracagini bilemiyor
ALMAM GEREKENLERI ALDIM COK TEŞEKKÜR EDİYORUM NERELERE BASVURAMICAGINI BİLMİYOR DERKEN DE ILK BASKA YAZDGGM MESAJDAN BAHSETRMBilemeyecek bir şey yok, açıklıyoruz zaten yeterince hepimiz söyledik zaten yapman gerekeni.
Evet birkere . Önceden babam askerdeykende annemi rahatsiz ediyormuş kacalim filan die babama anlatmis annem inanmamis dusun yani.
Babam paracidir. Size sunu da söyleyim bu ailedeki herkesten tiksiniyorm halam mesela evli oldigu halde babam evde baska biriyle basti ve halam babama altn bilezik verip susturdu enistemi boynuzlamasina goz yumdu hadi enistemide gectim kardesin be. Namus davasi annem artık nasil anlatiyim ya kafayı yedi dengesi bozuldu hacilara hocalara basvrdk bildiği halde kimseye birsey anlatamammak o kadar zor kibabanızda akıl tutulması var o halde..annneniz başına geleni anlatmış siz anlatmışsınız insan bir şüphelenmez mi ya..
hadi diyelim siz yalan söylediniz ve size namusunla evlen diyor.. o zaman bu kadar namus düşkünüyse sizi zamanında doktora götürmesi gerekmez miydi..
babanızın amcanızdan nasıl bir çıkarı var?
Bakın bakanlık bu konuda bir şey yapamaz sadece çocuk polisine haber verir hemen onlar işlemleri başlatır emniyet olmadan bu iş çzöülemez.
Bu olayın ifadesi Çocuk İzlem Merkezlerinde alınır ve ASP çalışanları bile ifadeyi bilemezler sadece kızın ailesi yanında kalmaması gerekiyorsa bir kuruma yönlendirirler ivedilikle. Yine emniyete olay intikal ediyor mutlaka.
Polisler ifade almıyorlar olayı duydukları gibi ayrıntı istemeden hemen Çocuk İzlem Merkezine gönderiyorlar vepofudukyastk k kadın polise ifade vermek istiyorum deme hakkı var.
Olayın alabileceği boyutlar düşünüldüğünde gizlilik kararı alınabilir ve kimsenin haberinin olmaması sağlanabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?