- 15 Eylül 2015
- 61
- 7
- 1
- Konu Sahibi pofudukyastk
-
Neler cekmissin tatlim ya.
Allah yardimcin olsun.
Sevdigin adamdan bahsedermisin biraz?
Kac yasinda? Nasil biri?
ne guzel, birbirinize yoldas olun, destek olun. Ama hayatlarinizn amaci baska olsun, ikinizde cok gencsiniz once hayatlarinizi garantiye alin, sonra isterseniz evlenirsiniz de.Sevdgm insan 22 yaşında o da hemen hemen benimle ayni sorunları yasamis biri onu bu kadar sevip guvenmemin nedeni ise derdimden anlayan bir insan basima kalkmadi hic bir zaman sonuna kadar arkdamda oldu ve oda yaşadığı icin bazi sorunları halden anlıyor
Dünkü yastık fetişi ile bu üye arasında bağlantı kuran bir tek ben miyim?
O benim yanımda oldu ailem oldu annem babam oldu bana tek inanan tek destek cikan o ve ailesi oldu . Tek güvendiğim insan diyebilirim size çünkü ben annemi ve bababmi sileli 11 yil olms öksüz be yetimim diye avuttim kendimi
Bunu bende anlamıyorum. Anneyim ve kızım var. Böylesi bir durumda bir kadın nasıl neden susar anlamıyorumbir annenin silik olma hakkı var mı?
yıkarım ortalığı
amca kızıma tecavüz edecek ben de susup oturacağım mümkün mü?
sinir oluyorum arkadaş sahip çıkmayacağı çocuğu ne diye doğurdu bu kadın.
la havle...
Sevdgm insan 22 yaşında o da hemen hemen benimle ayni sorunları yasamis biri onu bu kadar sevip guvenmemin nedeni ise derdimden anlayan bir insan basima kalkmadi hic bir zaman sonuna kadar arkdamda oldu ve oda yaşadığı icin bazi sorunları halden anlıyor
ne guzel, birbirinize yoldas olun, destek olun. Ama hayatlarinizn amaci baska olsun, ikinizde cok gencsiniz once hayatlarinizi garantiye alin, sonra isterseniz evlenirsiniz de.
haklisin da, boyle bir aile kimbilir o kadina neler yapmistir.
sen ben olsak, buna goz yumar miyiz, hayir.
ama bunlara buna goz yummak uzere yetistirilmis o kadar cok kadin var ki. o kadar zavallilar var ki.
burada tek yapilabilecek, konu sahibinin annesinin kaderine boyu egmemesi, kendi hayatini kurabilmesi.
Ben daha bugün üye oldum
tek sorun o degil pofuduk. bak yas olarak senden buyuk insanlar sana birseyler anlatmaya calisiyor.Şimdi kacsam resit değilim diye sikayetci olur babm tek sorun o .
Cocuk gelisimi ozel eğitim bu sene staj yapicamAnladim seni tatlim. Evet bencede ayrilmalisin o evden hemen. Bu konuda seni destekliyorum. 18 ine var ve ayril ordan.
Ama baska bi erkege gitmek olmasin ablacim bu ya. Tamam anliyorum seni guveniyosun sevdigin adama. Dogrudur. Ama hayat bu. Sen bi kendini guvence altina al ondan snra yine o sevdigin adama git. Olmazmi ablacim?
Ne uzerine okuyosun sen smdi?
tek sorun o degil pofuduk. bak yas olarak senden buyuk insanlar sana birseyler anlatmaya calisiyor.
konuyu actin, lutfen alman gerekenleri al buradan.
konu sahibinin mesaına atıf yapsaydınız dikkatini çekme şansı olurdu.
ASP'den haberi olmayabilir polis daha kolay.
7 yasindayken kanama falan olmadi mi? Asiri kan kaybinizin olmasi lazimdi, aileniz bunu gormedi mi? Nasil basettin sen 7 yasinda bu şeyle?
Hic mi annen seni yikarken kizim kanlar icinde demedi ya benim aklim almiyor gercekten..
Var boyle seyler yok değil.
Ama evden kaçmak asla cozum degil. Sevdigim dedigin adamin seni baskalarina pazarlayip pazarlamayacagindan emin misin?
Insanlara nasil boyle guvenirsin? Hayat toz pembe degil. Meslegini eline al sonra ne yaparsan yap..
Ve git o adamdan da sikayetci ol..
Simdi soyle anlatiyim o olay olduğunda ben korkudan sakladim kanli ic camasirini tsrtuin altina annem gordu bakti hatta amcamin karisida vardi bizim evde o da gördü ama gore göre inkar etti iste kan ortada hersey ortada ama kocam yapmaz dedi annem makinye attgnda ise amcam kimse görmesin diye bizzat kndi elleryle yikmis düşün artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?