Ben artık çok caresizim bana yardim edin

Neler cekmissin tatlim ya.
Allah yardimcin olsun.
Sevdigin adamdan bahsedermisin biraz?
Kac yasinda? Nasil biri?

Sevdgm insan 22 yaşında o da hemen hemen benimle ayni sorunları yasamis biri onu bu kadar sevip guvenmemin nedeni ise derdimden anlayan bir insan basima kalkmadi hic bir zaman sonuna kadar arkdamda oldu ve oda yaşadığı icin bazi sorunları halden anlıyor

ne guzel, birbirinize yoldas olun, destek olun. Ama hayatlarinizn amaci baska olsun, ikinizde cok gencsiniz once hayatlarinizi garantiye alin, sonra isterseniz evlenirsiniz de.

O benim yanımda oldu ailem oldu annem babam oldu bana tek inanan tek destek cikan o ve ailesi oldu . Tek güvendiğim insan diyebilirim size çünkü ben annemi ve bababmi sileli 11 yil olms öksüz be yetimim diye avuttim kendimi

güzel kardeşim beni iyi dinle senin iki katın yaştayım.
öncelikle bu "o benim babam oldu, annem oldu" olayını geç. öyle bir şey yok.
elin adamı nihayetinde ve muhtemelen o da küçük yaş olarak ve daha kendi hayatınız kurtarmış değildir.

şimdiden sonra düşünmen gereken tek kişi sensin.
seni de bu durumdan evlilik filan değil eğitim kurtarır.
bugün çok güvendiğin adam yarın sana en unutulmayacak darbeler vurabilir, seni bırakıp başkasıyla olabilir ya da evlenince seni hor görebilir.

önce kendi ayaklarının üzerinde duracaksın ve bunu sadece meslek sahibi olarak yapabilirsin.
lise son sınıfsındır diye düşünüyorum üniversiteye girebilmek için uğraş.
evliliği de boşver
evlilik asla kurtuluş değildir. bu site severek evlendim, kocam sokağa attı, beni dövdü vs hikayelerle dolu.
yapma
sakın ha bu durumdan çıkmak için bir başkasına güvenme.
çok pişman olur çok üzülürsün.

Bunu bende anlamıyorum. Anneyim ve kızım var. Böylesi bir durumda bir kadın nasıl neden susar anlamıyorum

Anladim seni tatlim. Evet bencede ayrilmalisin o evden hemen. Bu konuda seni destekliyorum. 18 ine var ve ayril ordan.
Ama baska bi erkege gitmek olmasin ablacim bu ya. Tamam anliyorum seni guveniyosun sevdigin adama. Dogrudur. Ama hayat bu. Sen bi kendini guvence altina al ondan snra yine o sevdigin adama git. Olmazmi ablacim?
Ne uzerine okuyosun sen smdi?

oyarım hepsini, teker teker. ellerim de o amcanın eceli olur.
kadınlar evlatlarına sahip çıksınlar ne olur yahu.
bu kız kaçacak çok belli
al sana bir silik karakter daha
yazık silsile şeklinde hiç yaşamamış gibi olacaklar.

Cocuk gelisimi ozel eğitim bu sene staj yapicam

canım çok zor yaşadıkların ama kaçmadan evlen bence..aslında evlenme bile hemen..şuan onu sığınacak liman gibi görüyorsun..belki yanılıyorsundur...

7 yasindayken kanama falan olmadi mi? Asiri kan kaybinizin olmasi lazimdi, aileniz bunu gormedi mi? Nasil basettin sen 7 yasinda bu şeyle?
Hic mi annen seni yikarken kizim kanlar icinde demedi ya benim aklim almiyor gercekten..
Var boyle seyler yok değil.
Ama evden kaçmak asla cozum degil. Sevdigim dedigin adamin seni baskalarina pazarlayip pazarlamayacagindan emin misin?
Insanlara nasil boyle guvenirsin? Hayat toz pembe degil. Meslegini eline al sonra ne yaparsan yap..
Ve git o adamdan da sikayetci ol..

tek sorun o degil pofuduk. bak yas olarak senden buyuk insanlar sana birseyler anlatmaya calisiyor.
konuyu actin, lutfen alman gerekenleri al buradan.

Hepinize tek tek teşekkür ederim almam gerekenleri inan bana aldm cok sağolun hepiniz zaman ayırıp yardim ettiniz cok tesekkur ederim beni dinlediz bastada o kadar kaba olmamin nedeni inandırıcı gelmiyor digen iki kisiyeydi zaten sizin gibiler dememin nedenide bana inanmayan onca insan varken birde onlar diyince Özür dilerim yani.

konu sahibinin mesaına atıf yapsaydınız dikkatini çekme şansı olurdu.
ASP'den haberi olmayabilir polis daha kolay.

size yazmadan önce ortada yazdım... poliste korkabilir. il müdürlüğüne gidip konuşursa daha güzel sonuç alır... psikolokları sosyal araştırmacıları var. polisler sorgular gibi ifade alabilirler....

pofudukyastk sende oku... aile sosyal politikalara git

Simdi soyle anlatiyim o olay olduğunda ben korkudan sakladim kanli ic camasirini tsrtuin altina annem gordu bakti hatta amcamin karisida vardi bizim evde o da gördü ama gore göre inkar etti iste kan ortada hersey ortada ama kocam yapmaz dedi annem makinye attgnda ise amcam kimse görmesin diye bizzat kndi elleryle yikmis düşün artik

Ya insan bi hastaneye goturmez mi? Tamam amcan yapmadi diyelim ama annen bu kiza bir sey oldu diye hastaneye kosmaz mi?
Annende var en buyuk hata. Sana sahip cikmaliydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…