İnşallah en kısa sürede bir çocuğunuz olur,ama doktora gitmeyi ihmal etmeyin.bayanlar bu konu da üzgün çok çok arkadaşımız var biliyorum dertleşmek istiyorum çünkü eşime çok belli edemiyorum , gerçi belli ediyorum eşim beni de çok üzüyorsun dediğine göre ama bence belli etmiyorum bile her saniye aklımda hiç olmayacakmış gibi hissediyorum doktora da gidemedik daha bu ay içinde gidicez insallah 1,5 yıl oldu hala bebişimiz olmadı çok kötüyüm ben birbirimize destek olalım ne dersiniz ?
bayanlar bu konu da üzgün çok çok arkadaşımız var biliyorum dertleşmek istiyorum çünkü eşime çok belli edemiyorum , gerçi belli ediyorum eşim beni de çok üzüyorsun dediğine göre ama bence belli etmiyorum bile her saniye aklımda hiç olmayacakmış gibi hissediyorum doktora da gidemedik daha bu ay içinde gidicez insallah 1,5 yıl oldu hala bebişimiz olmadı çok kötüyüm ben birbirimize destek olalım ne dersiniz ?
canım evlendiğimizden beri korunmuyoruz bir buçuk yıla denk geliyor bu da ama yok yok yok her ay bata bir hafta kala özellikle kafayı yiyorum 1 martta olmam gerek ama ben simdiden deliriyorum resmen üsün düsün düsün kendime sinir oluyorum yaaBizde istiyoruz 6 ay oldu doktora gittim geçen ay sağ tarafta yumurtalık tembelliği var dedi, yumurta takibine aldı gittim geldim söylediği günler doktora yeterli büyüklüğe geldiğinde ilişki günlerini söyledi ama olmadı 6 şubatta kırmızı kartı yedim bakalım bu ay neler olacak Allah tan hayırlısı diyorum her zaman doktora neden görünmediniz 1,5 senedir mi istiyorsunuz bebek?
canım evlendiğimizden beri korunmuyoruz bir buçuk yıla denk geliyor bu da ama yok yok yok her ay bata bir hafta kala özellikle kafayı yiyorum 1 martta olmam gerek ama ben simdiden deliriyorum resmen üsün düsün düsün kendime sinir oluyorum yaa
Inşallah kafamızdan atarız ama bende atamiomBenimde 3,5 yıldır olmuyor 4. yılımıza gireceğiz ilk evlendiğim aydan beri istiyorum hiç korunmadık bebek istiyorum diye strese girdikçe bence olmuyor ben kendime öğretemedim stres yapmayı inşallah siz öğrenirsiniz. Kafadan atmak çok önemli diyor herkes bencede öyle inşallah ilk önce bi kafamızı rahatlatırız.