Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beyinle alakalı bir durum maalesef Doktorum şöyle demişti "siz kadınlara hayret ediyorum beyin gücünüz o kadar kuvvetli ki adetinizi 10 gün geciktirebiliyorsunuz" O zamanlar sürekli hamilemiyim diye düşünmekten reglim bile düzensizleşmişti,,hele testlere verdiğim paraları hiçççç saymıyorum.. Rahat olun arkadaşş,
Beyinle alakalı bir durum maalesef Doktorum şöyle demişti "siz kadınlara hayret ediyorum beyin gücünüz o kadar kuvvetli ki adetinizi 10 gün geciktirebiliyorsunuz" O zamanlar sürekli hamilemiyim diye düşünmekten reglim bile düzensizleşmişti,,hele testlere verdiğim paraları hiçççç saymıyorum.. Rahat olun arkadaşş,
suan aynı o anlattığın durumdayım canım keske rahat olabilsem .. bende bi keresinde kesin hamileyim diye düsündüğümden bat 15 gün gecikmisti :) tabii testlere verilen paraları unutamam :)
teşekkür ederim yorumlarınız için arkadaslar ama ben çok takıyorum kafaya hastane isi de esim yüzünden erteleniyor bana kalsa bugün gidicem ama önce ben gideyim diyor onun da isleri yoğun bi türlü gidemiyor kısmet olmuyor doktora gitmek.. üzülüyorum bende ee tabi kafaya takmak çok etkiliyor biliyorum ama yapamıyorum psikolojim bozuldu artık düsünmekten önüne de geçemiyorum belki de terapiye gitmeliyim bilmiyorum..
Hastaneye gidip 5dakika muyene olup bi kan testiyle hormonlara baktırmak zor olmasa gerek eşini bekleme önce sen bi git..1.5yıl ne ki 5.5yıl bekledim..
bayanlar bu konu da üzgün çok çok arkadaşımız var biliyorum dertleşmek istiyorum çünkü eşime çok belli edemiyorum , gerçi belli ediyorum eşim beni de çok üzüyorsun dediğine göre ama bence belli etmiyorum bile her saniye aklımda hiç olmayacakmış gibi hissediyorum doktora da gidemedik daha bu ay içinde gidicez insallah 1,5 yıl oldu hala bebişimiz olmadı çok kötüyüm ben birbirimize destek olalım ne dersiniz ?