Ben de omo kullanıyordum ama şimdi arieli denemeyi düşünüyorum.
Ama bir yandan da acaba gerçekten aralarında bir fark varmı (fiyatlarından gayri) diye düşünmeden edemiyourm. Açıkta satılanlar değil ama bu paketlenmiş deterjanların en ucuzunu bile alsak temizleme kalitesi aynı olurmuş gibi geliyor. Zaten domestos falan kullanıyorum normal deterjanın yanında..
Siz ne dersiniz gerçekten kalite farkı varmıdır?
Kızlar şöyle kaynatılmış gibi kar beyaz çamaşırlar için ne yapıyorsunuz?Beyaz dediğin bembeyaz olmalı,şimdi evlerde çamaşırları kaynatmaya ne yerimiz,ne de zamanımız var.Buna bir çözümü olanlar ne yaptıklarını,hangi deterjanı kullandıklarını yazarlarsa memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.
bende beyazları geceden koyuyorum makinaya deterjan farketmiyo çamaşır suyuda koyup ön yıkama yapıyorum yalnız çamaşırları gece sabaha kadar bekletiyorum deterjanlı suda ,sabah tekrar çalıştırıyorum,sonra normal yıkıyorum makinada,kar gibi oluyor,komşularım hep soruyo niye senin çamaşırlar daha beyaz diye:dance::dance::dance:
caım bende amway kulanıyorum hem organik hemde konsantre amway dışarda satılmıyor bende senin gibi başkalarından arayıp buluyordum sonra kendim distribütör oldum kendim daha ucuza alıyorum ama aktif bir satış yapamıyorum ama çevremde bazı arkadaşlardan kimileri çok güzel aktif satış kendi evinin ihtiyacını karşılıyo kimileride özellikle ev hanımları her gittiği yerde kataloğu çıkarıp iyi gelirler elde edenler var bak sana arkadaşımın sitesinden bi sayfa kopyalayayım
,
Biz Amway ailesine katılmadan önce Tv de bir program seyretmiştim. Orda bir profösörün anlattıkları dikkatimi çekti. Bizim soluduğumuz havadan tutun yiyeceklerimize kadar herşeyimiz kansorojen olduğunu ve özellikle temizlik deterjanlarından bahsediyordu. Bunları aslında biliyorduk ama çokta dikkat etmiyoruz. Sunucu kanserden korunmak için ne yapmamız gerektiğini sordu, açıklama olarak, profösör “ bir bulaşığı elle deterjanla yıkadığımızda onu duruladığımızda kimyasallardan ve kansorojen maddeden arınmıyor. Bir tabağı yıkadınız diyelim arınmıyor ve içine sıcak yemek koyduğunuzda bu kimyasallar o zaman çözünüyor ve direk yemeğimize karışıyor. Bulaşık makinasından çıkan bir bulaşığın veya çamaşır makinasından çıkan bir çamaşırında arınması için makinadan çıktıktan sonra en az 13 kez daha çalkalanması yıkanması gerek ki kimyasalların bir kısmından arınsın” daha sonra sunucu tekrar sordu peki ne kullanıcaz deterjansız bir hayat ve temizlik düşünülemez. Profösör “zeytin yağlı doğal sabun makineler için arap sabunu (organiğe en yakın olduğu için) parlatıcı ve yumuşatma olarakta sirke veya organik ürünler kullanıcaksınız” dedi. Aynı konuyu gazatede görmüştüm. O zaman kadar ne bu konudan nede Amwayden haberim yoktu.
Daha sonra bir ablam sayesinde Amwayle tanıştım amwayin tüm ürünlerinin organik ve bitkisel olduğunu keşfettim ve ailem için en iyisi olduğuna karar verdim. Herşeyi değiştiremeyiz ama belki sağlığımız için 1 nebze bişeyleri değiştirebilceğimi düşündüm. Öncelikle satın alarak kullanmaya başladım. Daha sonra bunu başkasından alacağıma kendim üye olup almaya karar verdim. Böylece daha çabuk elime geçecek ve daha az para ödeyecektim. Bu arada Amwayi daha iyi araştırmaya başladım. Amway birçok ürünü kendi yetiştirdiği bitkilerden elde ediyor. Ve bunu en doğal şekilde yapmaya çalışıyor. O kadar özen gösteriyorki bitkilerin bulunduğu arazi üzerinden zehir saçılır diye 1 uçağın geçmesini bile önlüyor. Ve yine tartışılan bir konu kullanmış olduğumuz diş fırçalarının hemen hemen hepsi domuzun ense kılından yapıldığını öğrendiğimde amwayi kullanmak için bir nedenim daha olduğunu düşündüm. Amway ürünlerin arkasında %100 ürün garantisi ve desteği var. Beğenmediğiniz 1 ürünü 3 ay içinde iade edebilirsiniz. O iade ettiğiniz ürünler İçerisine herhangi bir ürün ve zehir karışma riskine karşılık tamamen imha ediliyor. Ve kullandığınız tüm ürünlerin kutuları mısır nişastası ve organik yapıştırıcıdan yapıldığı için toprağa gömüldükten 6 ay sonra doğaya karışıyor. Diğer kullandığımız ürünlerin ise 600 yılda bile kaybolmayanı var. Denemeniz için 1 ürün alıp mesela 1 şampuanı alın ve çiçeklerin dibine dökün çiçeğin hemen öldüğünü göreceksiniz ama Amwayin şampuanını dökün bitkisel olduğu için çiçeğe 1 şey olmadığını göreceksiniz.
Birgün yine çok sevdiğim ablamda 3 sene önce ve 1 sene önce amwaya üye olan arkadaşlarla tanıştım. Bu ana kadar beni sadece sağlık kısmı ilgilendiriyordu. Onlarla tanıştıktan sonra onlarında bu işe böyle başladığını ve sonra yaptıkları üyelerin kendi kontrolleri dışında büyüdüğünü ve aldıkları primler ve emeklilik haklarını görünce bu işin diğer yönüde beni çok ilgilendirmeye başladı ve bu işe girmeye karar verdim. Çok sevdiğim ablamla bu yola çıktık. Şimdi 1 ekip olduk beraber çalışıyoruz. Hem sağlığımızı bir nebze olsun koruyup, hemde çeşitli arkadaşlar edinip güzel gelirler elde ediyoruz. Sizde bize katılmak ve sizede bir ekip oluşturmamızı birçok şeyi paylaşmak isterseniz biz burdayız. İstediğiniz herşeyi burdan sorabilirsiniz. Çok yakında telefon numaralarımızda siteye eklencek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?