güzelim bu yöntemle çamaşırları beyazlatacaz derken elektrikte tavan yapmayalımtatlicadiarzu
kızlar okuduğum kadarıyla yüksek derecede yıkadığını söyleyen arkadaşlar epeyce çok ancak şuda varki yüksek ısıda çamaşırın çabuk yıpranmasına sebep oluyor...
dün ariel m-zım 5 aldım ondan memnun olanlarda baya var bakalım benim çamaşırlada sonuç ne olacak benim derdim beyazlıtan çok beyazların üzerindeki çıkmayan lekelerle inş. işe yararfisfisfis
kızlar okuduğum kadarıyla yüksek derecede yıkadığını söyleyen arkadaşlar epeyce çok ancak şuda varki yüksek ısıda çamaşırın çabuk yıpranmasına sebep oluyor...
dün ariel m-zım 5 aldım ondan memnun olanlarda baya var bakalım benim çamaşırlada sonuç ne olacak benim derdim beyazlıtan çok beyazların üzerindeki çıkmayan lekelerle inş. işe yararfisfisfis
kızlar şaka yapmıyorum kabartma tozu gerçekten çok etkili oluyor.
arıel dag esıntısını kullanıyorum ..:1closedeyes:
on yıkamada su alırken de domestos eklıyorum...
bembeyaz oluyor..
tavsıye ederım...yerimseniben[/QUOTE
makinaya domestosu nasıl katıyorsunuz? makina çalışırken su almaya başladığında deterjan gözünü açıp ön yıkama gözünemi ekliyorsunuz? doğru anlamışımdırinş. daha ayrıntılı anlatırmısınız. ben acemiyim bu konudada
ben aynen böle yapıyorum ön yıkamada makineninkapağını açıp domestos u döküyorum biraz daha çalıştırıp sonra kapatıyorum kirleri yumuşasın diye daha sonra deterjan lı ana yıkamaya geçiyorsengözlerimebaksanab
arkadasım bisim makına ne yaparsak yapalım beyazlatmıyor birazda makınede iş olacak şans meselesi sanırım bide BOŞCH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?