annem amway çamaşır deterjanı kullanır...kansorojen oranı baya düşük..
bizzat araştırıldı:1closedeyes:
siz mi araştırdınız ?bizzat dediniz de
kimya mühendisimisiniz ??gerçekden etkilimi ve nerelerde satılıyor..teşekkürederim
bu yaz yurtdışından persil geldi bana 2 kocaman kutu hala onu kullanıyorum. yalnız arkadaşlar annem bile farketmiş buradaki persilden çok farklı . inanılmaz güzel yıkıyor. beyazlara ve açık renkllere kullanıyorum. koyu renklilere tursil colormatik kullanıyorum
15 sene önceydi sanırım. Annem ilk çamaşır makinasını almıştı. Yanında Persil marka deterjan vermişleri. O zaman yumuşatıcı var mıydı yok muydu hatırlamıyorum sadece deterjanla bile çamaşırlar mis gibi kokar tertemiz olurdu.
Aklımda hep en iyi deterjan Persildir diye kalmış . Ama nerdee eskisi gibi değil.
Bu arada Tursil hayatımda kullandığım en kötü deterjan.
arıel dag esıntısını kullanıyorum ..:1closedeyes:
on yıkamada su alırken de domestos eklıyorum...
bembeyaz oluyor..
tavsıye ederım...yerimseniben[/QUOTE
makinaya domestosu nasıl katıyorsunuz? makina çalışırken su almaya başladığında deterjan gözünü açıp ön yıkama gözünemi ekliyorsunuz? doğru anlamışımdırinş. daha ayrıntılı anlatırmısınız. ben acemiyim bu konudada
ben deterjan olarak omo matik kullanıyorum ama makinayı şöyle çalıştırıyorum çok güzel çıkıyor ve hiç leke falan kalmıyor.
Önce makinayı hiç deterjansız yumuşatıcısız kısa programda çalıştırıyorum. sonra yine kısa programda domestos ile yine yumuşatıcısız çalıştırıyorum en sonda yine kısa programda deterjan ve yumuşatıcı ile çalıştırıyorum ve sonuç süper o kadar güzel parlıyorki gözlerinize inanamayacaksınız ve önceden oluşan lekeler morcuklar falanda gidiyor tavsiye ederim.
Şeniza.s.Şeniz Aynı konuyu bende merak ettim.güzelim bu yöntemle çamaşırları beyazlatacaz derken elektrikte tavan yapmayalımtatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?