E
EU2
Ziyaretçi
ariel ve persil ikiside çok güzel temizliyolar...
deterjan olarak omo veya persil tercih ediyorum pahalı diyorsanız tursil de iyi yapıyor.
Ariel benim çamaşırlarımı çok sertleştirdi canım yaaa.
Benim şuan beyazlara persil gold vernelli kulanıyorum.
bu yaz yurtdışından persil geldi bana 2 kocaman kutu hala onu kullanıyorum. yalnız arkadaşlar annem bile farketmiş buradaki persilden çok farklı . inanılmaz güzel yıkıyor. beyazlara ve açık renkllere kullanıyorum. koyu renklilere tursil colormatik kullanıyorum.
Canım yüksek ısıya hiç ihtiyaç duymadım daha makinem 40 dereceden yüksekte çalıştırmadım ben deterjanım ise PERSİLLLL ışıl ışıl parlar beyazlarım hep. Bu bitince persil goldu denicem.
En son persil gold aldım ama denemdim daha pakalım nasıl?
bende önceden ariel kullanırdım güzeldi ama ariel en pahalı detejyan ya çok pahalı ve persili denemek istedim persilde gerçketen mükemmel..
ben beyazlarımı hep 70 -80 derecede yıkarım ön yıkama Gözüne sabunu alırken Domestos ekliyorum sora 70-80 derecede yıkar bi asarım walla misler Gibi :) güneşte vurunca şıkır şıkır oluyorlar Zaten çamaşır asmaya meraklıyımdır :roflol: düzenli düzenli asarım bide dakikalarca uğraşırım
orta renkli ve siyahlardada renklilerdede rinso matik kullanıyorum oda çok güzel..
orta renkli ve siyahlarıda enfazla 30-40 da yıkıyorum mis gibi Walla...
benimde çamaşırlarım önceden sararrırdı asmaya utanırdım şimdi ise herkes ne kullandığımı soruyor ben önce 40da yıkıyom sonra90a atıyom ön yıkama gözüne domestos ana gözede ariel soda matik çivit kalgon bide kosla koyuyom süper oluyo
anam bukadar şey yapıosun ama çamaşırlar bigun patır patır parçalanmasın :roflol:
arkadasım bisim makına ne yaparsak yapalım beyazlatmıyor birazda makınede iş olacak şans meselesi sanırım bide BOŞCH
beyaz eşyada ARÇELİKTEN şaşmamak lazım..tatlicadiarzu