• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bembeyaz çamaşırlar için hangi deterjan?

ariel ve persil ikiside çok güzel temizliyolar...

deterjan olarak omo veya persil tercih ediyorum pahalı diyorsanız tursil de iyi yapıyor.

Ariel benim çamaşırlarımı çok sertleştirdi canım yaaa.
Benim şuan beyazlara persil gold vernelli kulanıyorum.

bu yaz yurtdışından persil geldi bana 2 kocaman kutu hala onu kullanıyorum. yalnız arkadaşlar annem bile farketmiş buradaki persilden çok farklı . inanılmaz güzel yıkıyor. beyazlara ve açık renkllere kullanıyorum. koyu renklilere tursil colormatik kullanıyorum.

Canım yüksek ısıya hiç ihtiyaç duymadım daha makinem 40 dereceden yüksekte çalıştırmadım ben deterjanım ise PERSİLLLL ışıl ışıl parlar beyazlarım hep. Bu bitince persil goldu denicem.

En son persil gold aldım ama denemdim daha pakalım nasıl?

bende önceden ariel kullanırdım güzeldi ama ariel en pahalı detejyan ya çok pahalı ve persili denemek istedim persilde gerçketen mükemmel..
ben beyazlarımı hep 70 -80 derecede yıkarım ön yıkama Gözüne sabunu alırken Domestos ekliyorum sora 70-80 derecede yıkar bi asarım walla misler Gibi :) güneşte vurunca şıkır şıkır oluyorlar Zaten çamaşır asmaya meraklıyımdır :roflol: düzenli düzenli asarım bide dakikalarca uğraşırım
orta renkli ve siyahlardada renklilerdede rinso matik kullanıyorum oda çok güzel..
orta renkli ve siyahlarıda enfazla 30-40 da yıkıyorum mis gibi Walla...

benimde çamaşırlarım önceden sararrırdı asmaya utanırdım şimdi ise herkes ne kullandığımı soruyor ben önce 40da yıkıyom sonra90a atıyom ön yıkama gözüne domestos ana gözede ariel soda matik çivit kalgon bide kosla koyuyom süper oluyo

anam bukadar şey yapıosun ama çamaşırlar bigun patır patır parçalanmasın :roflol:

arkadasım bisim makına ne yaparsak yapalım beyazlatmıyor birazda makınede iş olacak şans meselesi sanırım bide BOŞCH

beyaz eşyada ARÇELİKTEN şaşmamak lazım..tatlicadiarzu

Acil yardım!!Yeni aldığım beyaz çamaşırlarım içine siyah karıştığı için gri olmuş.Tavsiyeleriniz doğrultusunda ön yıkamada domestos kullanıp tekrar normal deterjanla(Ariel var bende) 60 derecede yıkasam sizce beyaza dönerler mi.O kadar para verdim aldım.Sinir bastı akşam akşam beyaz çamaşırlar gri çıkınca.Yıpranmaz mı domestosla acaba?Şu kabartma tozunu mu denesem dedim bir de.Ama grileşmiş çamaşırları beyazlatmaz herhalde.Deneyen var mı?

arkadaşlar tüllerim soba dumanından karardı nasıl beyazlatabilirim yüksek ısıdada yıkanmıyor bana yardım edin lütfen

Beyaz çamaşırlarım bembeyazdır. Üstelik eşimin ta bekarlığından iç çamaşırları var içinde.Detarjan olarak omo yada ariel kullanıyorum, çokda memnunum. Beyaz çamaşırların arasına kesinlikle çok açık renk bile olsa asla başka renkte bir çamaşır atmam. Akşamdan makinede ıslatır, sahleyin proğramın kaldığı yerden çalıştırırım. Bunu da şöyle yapıyorum, makine ön yıkamadan sonra ana yıkama yapınca yani ana yıkamanın tam ortasında makineyi kapatıyor, sabah kalkıncada kaldığı yerden çalıştırıyorum. Ayrıca makinenin ana yıkama gözünü ağzına kadar doldururum.

omo + domestos
ama amway i denicem sağlık açısından..

kızlar aldıgınız ariel marka deterjanın nereye kimlere ulaştıgını bi bilseniz almazsınız.pahslı deterjan daha iyi sonuç cıkartır diye bi kaide var ki yanlış biliyoruz.herhangi bi deterjanda aynı temizliği yapıyor.ben bimden art matik alıyorum ve gayet iyi temizliyor.tavsiye ederim

vallahi omo domestos etkili deterjanın üstüne tanımam kokusu yemin ediyorum 1hafta gidiyor beyazlğına diyecek laf yok. ama gel gelelim çok pahalı. heyerdede bulunmuyor. beyaz bir paket domestos etkili unutmayın küçük bir paket alın deneyin pişman olmazsınız. onun haricindede ariel kullanıyodum ama tursili arkadaşlar met etmiş bakalım onu deniycem. birde ön yıkama gözüne domestos koyan arkadaşlar beyazların içinde illaki bi açık renkli çizgili vs. birşeyler oluyor birşey olurmu acaba yoksa sadece düz beyaz mı atmak lazım.

ben persil gold kullanıyorum beyazlar için ana yıkamada domestosda döküyorum yumuşatıcı olarakta yumoşun mavisini kullanıyorum süper kokuyor siyahlar içinde perwol kullanıyorum siyahlarda simsah olarak çıkıyor harika yani ben reklileri 40 derecede beyazlarıda 60 derecede yıkıyorum ama deterjanımdanda çoook memnunum yumoşumdanda heleki afacan bir çocuğunuz varsa her daim beyaz atletleri lekeli olarak geliyorsa bence persil gold en iyisi kokusuda süper beyazlığıda

beyazlarda çivit kullandım çokda memnun kaldım.
deterjana bir çay kaşığı ekledim.ilk başta mavi renginden dolayı biraz tedirgindim
ama bembeyaz çıktı çamaşırlarım..........

Alo kar beyazı ve 60 derece lekelilerde yıkıyorum Arasına renkli çamaşır hiç karıştırmadan Çok kirliyse
soda katıyorum birazda misler gibi oluyor Bu arada Anvayden ben hiç memnun olmamıştım:((

ben deterjan olarak omo matik kullanıyorum ama makinayı şöyle çalıştırıyorum çok güzel çıkıyor ve hiç leke falan kalmıyor.
Önce makinayı hiç deterjansız yumuşatıcısız kısa programda çalıştırıyorum. sonra yine kısa programda domestos ile yine yumuşatıcısız çalıştırıyorum en sonda yine kısa programda deterjan ve yumuşatıcı ile çalıştırıyorum ve sonuç süper o kadar güzel parlıyorki gözlerinize inanamayacaksınız ve önceden oluşan lekeler morcuklar falanda gidiyor tavsiye ederim.

canım ben onları yapana kadar koydugum bütün camasırların aynısından arayıp bulmam daha kısa sürer:):):):) tavsiyen için tesekkürler sırnaşık şey

kızlar aldıgınız ariel marka deterjanın nereye kimlere ulaştıgını bi bilseniz almazsınız.pahslı deterjan daha iyi sonuç cıkartır diye bi kaide var ki yanlış biliyoruz.herhangi bi deterjanda aynı temizliği yapıyor.ben bimden art matik alıyorum ve gayet iyi temizliyor.tavsiye ederim

Kızlar ariel in geliri israil firmalarına gidiyor zaten şaronunda adı verilmiş
bizim rahatımız yerindeya gerisi önemli degil filistinde anneler kan kokan giysiler içinde çocuklarının cesetlerini koklarken:a015: bizler mis gibi kokan bembeyaz çamaşırlar giymişiz analar yanmış kimin umrurunda:çok üzgünüm:

unutmayalım mendakka dukka etme bulma dünyası

ariel çok güzell beyazlara ben şuan rinso kullanıyorum pek güzel değill

bbütün deterjanları denedim bi tek alo kaldı o nasıl acaba

aceyı tavsıye edebılırım..... ustelık 40 derecede yıkıyorum.. tertemız bembeyaz cıkıyor..

yıllardır ariel kullanıyorum ama yetmiyo artık eski kalitesi yok bence ..beyazları bir gece önceden ıslatıyorum .durulayıp makinaya atıyorum ariel koyuyorum sonuş hiçte memnun etmiyodu özellikle çocuklarımın çamaşırlarında ... bu ay omoya geçtim ve çok memnunum .. çocuklarımın beyaz çorapları özellikle tertemiz kir izi kalmadı .. zaten olay budur .. ariele elveda dedim ayrıca leke çıkarıcısa hiç işe yaramyı okadar para verdim...ama şu varki makinada çok önemli markası değil tabi komşumun adını hiç duymadığım makinası var açık satılan matik kullanıyo başka bişide kullanmıyo pırıl pırıl kar beyazı çamaşırlar asıyo bende yukardan azım açık bakıyorum ..

Kızlar ariel in geliri israil firmalarına gidiyor zaten şaronunda adı verilmiş
bizim rahatımız yerindeya gerisi önemli degil filistinde anneler kan kokan giysiler içinde çocuklarının cesetlerini koklarken:a015: bizler mis gibi kokan bembeyaz çamaşırlar giymişiz analar yanmış kimin umrurunda:çok üzgünüm:

unutmayalım mendakka dukka etme bulma dünyası

çok haklısın canım bende bıraktım zaten arieli...a.s.

yıllardır ariel kullanıyorum ama yetmiyo artık eski kalitesi yok bence ..beyazları bir gece önceden ıslatıyorum .durulayıp makinaya atıyorum ariel koyuyorum sonuş hiçte memnun etmiyodu özellikle çocuklarımın çamaşırlarında ... bu ay omoya geçtim ve çok memnunum .. çocuklarımın beyaz çorapları özellikle tertemiz kir izi kalmadı .. zaten olay budur .. ariele elveda dedim ayrıca leke çıkarıcısa hiç işe yaramyı okadar para verdim...ama şu varki makinada çok önemli markası değil tabi komşumun adını hiç duymadığım makinası var açık satılan matik kullanıyo başka bişide kullanmıyo pırıl pırıl kar beyazı çamaşırlar asıyo bende yukardan azım açık bakıyorum ..

haklısın canım arielin eski kalitesi yok. ben yeni yeni bişey keşfettim. sonuç harika. beyzlara açıkta aldığım kirçözü deterjanıma ekliyorum. bembeyz oluyor. renklilerdede kullanıyorum lekeleri çıkartıyor. tüllerde kullanıyorum. kar gibi oluyor... ayrıca siyahlara mutlaka pervol kullanırım. asla rengi solmuyor.....

annem amway çamaşır deterjanı kullanır...kansorojen oranı baya düşük..
bizzat araştırıldı:1closedeyes:

"Amerikalı bilim adamı"yız galiba ? :delphin: Bizzat araştırma nedir? 100 kişiyi alıp 50'sine amwayli diğer 50sine de arielli/omolu/vs'li donlar giydirip, 50 senelik ömürlerinin sonundaki kanser olan insan sayısını BİZZAT mı araştırdık acep? sengözlerimebaksanab . İnanmayınız hocam böyle posta gazetesi tarzı bilimsel (!) araştırma sonuçlarına. Hepsinde bi miktar vardır, neticede hepsindeki bileşim aynı.Anyonik aktif madde, katyonik inaktif madde, vs.vs.

Hörmetlerimnen.:kahve:

Back
X