- 5 Ekim 2020
- 13.405
- 35.829
- 548
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimin kötü olacağını bilecek kadar deneyim sahibisin. Daha yaşın kirk, çok gec bir yaş sayılmaz. Benim ellilerinde evlenen akrabalarım var. Ayni sekilde üçüncü kocayi alan kuzenim,arkadaşlarım var.2 defa evlendim.
Siz yazinca farkettim evet sanki ben erkegim üstünüm kafasinda gibi yansıtıyor kendini dimi ?Evimiz çoğul konuşmalar paylaşımlı konuşmalar evet ama
evimin temiz olmasını isterim
İyi yemek yapıyormusun?
ııı itici geldi beni rahatsız etti.
Ayrıca seviyormusunuz bu kişiye karşı hisleriniz nedir?
Açıkçası birlikte hayatı paylaşacağın birisi olmalı hayatında. Onun yükünü taşıyacağın değil.
Bence bu adam hayatını paylaşacak biri yerine kendine hizmet edicek birini arıyorKızlar evlilik yolunda ilerliyorum. Görüşmem iyi gidiyor şimdilik. Ama bende biraz eski evliliklerden dolayı ruhsal olarak yorgunluk oluşmuş. Aslında fiziksel olarak da kendimi yorgun hissediyorum. Görüştüğüm bey “güzel yemek yapar mısın?”, “ben evimin temiz olmasını severim” gibi şeyler söylüyor. Yani anlayacağınız benden iyi ev hanımlığı bekliyor. Benim ise bedenim 40 yaşında ruhum 70 yaşında. Aslında evlilikte bunu hayal etmemiştim. Birlikte gezeriz, iyi vakit geçiririz diye düşünürken karşı tarafın yemek, temizlik muhabbetine girmesi de beni biraz korkutuyor. Belli bir yaştan sonra evlenen, evliliğin sorumluluklarını kaldırabileniniz var mı aranızda? Sizler nasıl başettiniz bu durumla?
Herkes ister evi temiz olsun, yemekler yapılsın. Ki evli çiftlerin çoğu da bunu bir şekilde aralarında hallediyorlar. Ama bunu evlilik öncesi pazarlık yapar gibi konuşması hoş olmamış. Tabi söyleyiş tarzı, mimikleri de önemli. Siz rahatsız olduysanız bunu kendisine şimdiden söylemelisiniz.Kızlar evlilik yolunda ilerliyorum. Görüşmem iyi gidiyor şimdilik. Ama bende biraz eski evliliklerden dolayı ruhsal olarak yorgunluk oluşmuş. Aslında fiziksel olarak da kendimi yorgun hissediyorum. Görüştüğüm bey “güzel yemek yapar mısın?”, “ben evimin temiz olmasını severim” gibi şeyler söylüyor. Yani anlayacağınız benden iyi ev hanımlığı bekliyor. Benim ise bedenim 40 yaşında ruhum 70 yaşında. Aslında evlilikte bunu hayal etmemiştim. Birlikte gezeriz, iyi vakit geçiririz diye düşünürken karşı tarafın yemek, temizlik muhabbetine girmesi de beni biraz korkutuyor. Belli bir yaştan sonra evlenen, evliliğin sorumluluklarını kaldırabileniniz var mı aranızda? Sizler nasıl başettiniz bu durumla?
Korkutuyor olmanız kötü, çalışan bir kadınsanız eğer ev işleri ortaktır. 4 gün yemeği siz yapıyorsanız 3 günde onun yapmasını gerekir, siz toz alırken onun evi süpürmesi gerekir... Sizden hizmetçilik bekliyorken sizin kendinizi savunmak yerine korkuyorum demeniz psikolojik olarak sağlıklı olmadığını göstermekte.Kızlar evlilik yolunda ilerliyorum. Görüşmem iyi gidiyor şimdilik. Ama bende biraz eski evliliklerden dolayı ruhsal olarak yorgunluk oluşmuş. Aslında fiziksel olarak da kendimi yorgun hissediyorum. Görüştüğüm bey “güzel yemek yapar mısın?”, “ben evimin temiz olmasını severim” gibi şeyler söylüyor. Yani anlayacağınız benden iyi ev hanımlığı bekliyor. Benim ise bedenim 40 yaşında ruhum 70 yaşında. Aslında evlilikte bunu hayal etmemiştim. Birlikte gezeriz, iyi vakit geçiririz diye düşünürken karşı tarafın yemek, temizlik muhabbetine girmesi de beni biraz korkutuyor. Belli bir yaştan sonra evlenen, evliliğin sorumluluklarını kaldırabileniniz var mı aranızda? Sizler nasıl başettiniz bu durumla?
Bence mutsuz iken dahada mutsuz olmanin size hic bir faydasi yok. Elbette bir erkek hele ki ev yemeklerine ve sıcak bi yuvaya hasret ise ister esinin denli toplu olup iyi yemek yapmasini ama sadece bunu dillendirmesi eşi hizmetçi olarak gördüğnu gösteriyor bence. Hicmi güzel hayaller kuruyor sizinle birlikte?Kızlar evlilik yolunda ilerliyorum. Görüşmem iyi gidiyor şimdilik. Ama bende biraz eski evliliklerden dolayı ruhsal olarak yorgunluk oluşmuş. Aslında fiziksel olarak da kendimi yorgun hissediyorum. Görüştüğüm bey “güzel yemek yapar mısın?”, “ben evimin temiz olmasını severim” gibi şeyler söylüyor. Yani anlayacağınız benden iyi ev hanımlığı bekliyor. Benim ise bedenim 40 yaşında ruhum 70 yaşında. Aslında evlilikte bunu hayal etmemiştim. Birlikte gezeriz, iyi vakit geçiririz diye düşünürken karşı tarafın yemek, temizlik muhabbetine girmesi de beni biraz korkutuyor. Belli bir yaştan sonra evlenen, evliliğin sorumluluklarını kaldırabileniniz var mı aranızda? Sizler nasıl başettiniz bu durumla?
arkanıza bile bakmadan kaçınÇok yapacağını sanmıyorum. Çünkü o daha önce hiç evlenmemiş ve hala ailesiyle yaşıyor. Yani annesi yapıyor yemeğini, temizliğini.
Aynen vallaAnnene yardım eder misin yemek ve ev işlerinde benim için de çok önemli temizlik yemek erkek dediğin köşede öyle oturmamalı iyi ki açtın konuyu deseydin keşke
Yani ilk evliliğim ilk görüşte aşktı. Tabi o zaman yaşım 21idi. Yaşanmışlıklar yok. Yorgunluklar yok. Şimdi öyle aşık da değilim. Ama birlikte vakit geçiriyorum, sohbet ediyorum. Yani bilmiyorum.Evimiz çoğul konuşmalar paylaşımlı konuşmalar evet ama
evimin temiz olmasını isterim
İyi yemek yapıyormusun?
ııı itici geldi beni rahatsız etti.
Ayrıca seviyormusunuz bu kişiye karşı hisleriniz nedir?
Açıkçası birlikte hayatı paylaşacağın birisi olmalı hayatında. Onun yükünü taşıyacağın değil.
Annesine yardım ettiğini sanmıyorum.Ailesinin evinde durumu nasıl? annesine yardım ediyor mu? Yemek temizlik işlerini biliyor mu? Yani beyefendi anne mi arıyor eş mi bir bakmak lazım. Kendi konforunu garanti altına aldığına göre iyi düşünmek lazım.
Şu an çalışmıyorum. Ama daha önce çalışıyordum. Pandemi dönemi iş bulmakta zorlanıyorum ama yeniden çalışmak istiyorum.O soruyu sordugunda size kal geldiyse durumu pesinen kabul etmis bulunuyorsunuz. Bu adamin arkasini hala annesi topluyorsa isiniz bayagi zor. Bu sorulari sormaktan imtina etmeyen adam pasaligina devam edecektir.
Kilit soru: Calisiyor musunuz siz?
2 defa evlendim.
Peki sen de kendinden bahsettin miKızlar evlilik yolunda ilerliyorum. Görüşmem iyi gidiyor şimdilik. Ama bende biraz eski evliliklerden dolayı ruhsal olarak yorgunluk oluşmuş. Aslında fiziksel olarak da kendimi yorgun hissediyorum. Görüştüğüm bey “güzel yemek yapar mısın?”, “ben evimin temiz olmasını severim” gibi şeyler söylüyor. Yani anlayacağınız benden iyi ev hanımlığı bekliyor. Benim ise bedenim 40 yaşında ruhum 70 yaşında. Aslında evlilikte bunu hayal etmemiştim. Birlikte gezeriz, iyi vakit geçiririz diye düşünürken karşı tarafın yemek, temizlik muhabbetine girmesi de beni biraz korkutuyor. Belli bir yaştan sonra evlenen, evliliğin sorumluluklarını kaldırabileniniz var mı aranızda? Sizler nasıl başettiniz bu durumla?