Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olayı çok yanlış anlamışım. PardonSiz çocuk işini konuştunuz mu eşinizle
Belli bir yaştan sonra insanlar mantık evliliği yapıyor
Adamın evi temiz görmek istemesi ve yemek yapılmasını istemesi anormal değil
Sadece bunu bu şekilde söylemesi çirkin
Evlilik gezme tozma falan değil sen yanlış düşünüyorsun
Evlilik sorumluluk gerektiren birşey
Ve dünyanın en sıkıcı şeyi
Günümüzde kadınlar deli gibi evlenmek isteyip ellerinde çiçeklerle gelen romantik film karekteri gibi adam bekliyor
Bulamayınca da hayal kırıklığı
Bu kadar evlenmek istiyorsanız beklentilerini karşılayın o zaman adamların şikayetlenmeyin!
Tabiki de seyahat ederler gezerler tozarlar ama evlilik sadece bu değil onu demek istiyoruminsanlar bir evin içinde sorumlulukları paylaşıp evliliklerini keyifli bir şekilde gezip tozarak da yürütebiliyor. babaannemin köyde yaşayan kız kardeşi ve kocası 70 yaşlarında bile akıllarına esince arabalarına atlayıp geziyorlardı. büyük enişte ömrü boyunca "evim temiz olsun" dememiş. tarlada da, evde de beraber çalışmışlar. ki gençliklerinin olduğu yıllar da bu çok daha uçuk birşey.
evlilik iki insanın ortak karar ve beklentileriyle şekilleniyor. eğer iki kişi anlaşıyorsa gayet gezenti, her aktiviteye dahil bir karı koca oluyorlar.
Vallahi hemsire hic acimamis sagli sollu vurmussunuz.Bende kendime realist derdim ustad siz benden epey ustesinizBaşınızdan 2 evlilik geçmiş. Yaş 40 olmuş. Sizi el üstünde tutacak bir dediğinizi 2 etmeyecek birini bulmanın imkansız olduğunu görmeniz lazım.kendiniz de tecrübe etmişsiniz. Bekar hiç evlilik yapmamış güzel kariyerli kızlar bile sizin istediğiniz gibi birini bulamıyorken sizin bulmanız kusura bakmayın ama imkansız. Buradaki yorumlara hayret ediyorum.başkasını bul falan diyenler var. Nerden bulacaksınız. Çok hayalci geliyor çoğu. Mükemmel bir dünya yok. Mevcut durumunuzda bundan iyisini bulamazsınız. Adam evlilik yapmamış yaşı genç. Böyle biri bile şaşırtıcı. bu benim fikrim değil hayatın gerçekleri. Ben sizin yerinizde olsam evlilik bahsini kapatırdım. 3. De de mutluluk zor görünüyor.
Bunu eski başlığında ben demiştim epey bir lincin ardından ban yedim kendin 2. Evliliğini yapmışsın, ona niye 3. Kez evlenme diyorsun diye.Ben sizin yerinizde olsam evlilik bahsini kapatırdım. 3. De de mutluluk zor görünüyor.