• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belli bir yaştan sonra yeni evlilik, yeni düzen

Iki kere evlilik yasadiginiz icin neyi isteyip istemediginizi en iyi siz bilirsiniz. Kendisi net olarak ücretsiz hizmetçi ariyor. Bedava seks de olacak yaninda. Daha ne ister ki?
Sizin yerinizde olsam açıkça soylerdim. 40 yasinda olsam ve 2 tecrübem olsa, birine körkütük aşık olsam mantığıma yatmıyorsa olmaz. Yalniz kalmamak için evlilik düşünmeyin. Bu kisiyle evlenseniz zaten yalniz kalacaksınız.

Belli bir yaştan sonra insanlar mantık evliliği yapıyor
Adamın evi temiz görmek istemesi ve yemek yapılmasını istemesi anormal değil
Sadece bunu bu şekilde söylemesi çirkin
Evlilik gezme tozma falan değil sen yanlış düşünüyorsun
Evlilik sorumluluk gerektiren birşey
Ve dünyanın en sıkıcı şeyi
Günümüzde kadınlar deli gibi evlenmek isteyip ellerinde çiçeklerle gelen romantik film karekteri gibi adam bekliyor
Bulamayınca da hayal kırıklığı
Bu kadar evlenmek istiyorsanız beklentilerini karşılayın o zaman adamların şikayetlenmeyin!

"evimin temiz olmasını isterim" demesi çok itici. orası ikinizin evi olacak. daha bunun ayırdında değil.
bence daha detaylı düşünün, illa ki evlenmek zorunda değilsiniz sonuçta.

Belli bir yaştan sonra insanlar mantık evliliği yapıyor
Adamın evi temiz görmek istemesi ve yemek yapılmasını istemesi anormal değil
Sadece bunu bu şekilde söylemesi çirkin
Evlilik gezme tozma falan değil sen yanlış düşünüyorsun
Evlilik sorumluluk gerektiren birşey
Ve dünyanın en sıkıcı şeyi
Günümüzde kadınlar deli gibi evlenmek isteyip ellerinde çiçeklerle gelen romantik film karekteri gibi adam bekliyor
Bulamayınca da hayal kırıklığı
Bu kadar evlenmek istiyorsanız beklentilerini karşılayın o zaman adamların şikayetlenmeyin!

insanlar bir evin içinde sorumlulukları paylaşıp evliliklerini keyifli bir şekilde gezip tozarak da yürütebiliyor. babaannemin köyde yaşayan kız kardeşi ve kocası 70 yaşlarında bile akıllarına esince arabalarına atlayıp geziyorlardı. büyük enişte ömrü boyunca "evim temiz olsun" dememiş. tarlada da, evde de beraber çalışmışlar. ki gençliklerinin olduğu yıllar da bu çok daha uçuk birşey.
evlilik iki insanın ortak karar ve beklentileriyle şekilleniyor. eğer iki kişi anlaşıyorsa gayet gezenti, her aktiviteye dahil bir karı koca oluyorlar.

insanlar bir evin içinde sorumlulukları paylaşıp evliliklerini keyifli bir şekilde gezip tozarak da yürütebiliyor. babaannemin köyde yaşayan kız kardeşi ve kocası 70 yaşlarında bile akıllarına esince arabalarına atlayıp geziyorlardı. büyük enişte ömrü boyunca "evim temiz olsun" dememiş. tarlada da, evde de beraber çalışmışlar. ki gençliklerinin olduğu yıllar da bu çok daha uçuk birşey.
evlilik iki insanın ortak karar ve beklentileriyle şekilleniyor. eğer iki kişi anlaşıyorsa gayet gezenti, her aktiviteye dahil bir karı koca oluyorlar.
Tabiki de seyahat ederler gezerler tozarlar ama evlilik sadece bu değil onu demek istiyorum
İnsanlar evlenirken çok beklentiye giriyor romantik adamlar falan bekliyor hep filmlerin etkisi işte
Babannenin köyde yaşayan kardeşine selamlar🤣🤣

Öncesinde sizin gibi iki kere evlenmiş olsam yani evlilikle ilgili tecrübelerim olsa 3.evliliğim de istediğim gibi biri olsun isterdim.Temizligi ve yemegi ,sevmedigim ve aşık olmadığım bir adama neden yapayım sırf yalniz kalmamak için.Onun yerine kendime yatırım yaparım daha iyi.Ayrıca bu adam sizi duygusal anlamda yine yalnız birakabilir yemeğini yedikten ve temizliği yapıldıktan sonra:)) Ki adamin derdi yemek,temizlikse sizle evlenmeden de elde edebilir.Bu sorulardan sonra kendimi değersiz hissederdim ve bir kere daha düşünürdüm.

Başınızdan 2 evlilik geçmiş. Yaş 40 olmuş. Sizi el üstünde tutacak bir dediğinizi 2 etmeyecek birini bulmanın imkansız olduğunu görmeniz lazım.kendiniz de tecrübe etmişsiniz. Bekar hiç evlilik yapmamış güzel kariyerli kızlar bile sizin istediğiniz gibi birini bulamıyorken sizin bulmanız kusura bakmayın ama imkansız. Buradaki yorumlara hayret ediyorum.başkasını bul falan diyenler var. Nerden bulacaksınız. Çok hayalci geliyor çoğu. Mükemmel bir dünya yok. Mevcut durumunuzda bundan iyisini bulamazsınız. Adam evlilik yapmamış yaşı genç. Böyle biri bile şaşırtıcı. bu benim fikrim değil hayatın gerçekleri. Ben sizin yerinizde olsam evlilik bahsini kapatırdım. 3. De de mutluluk zor görünüyor.

Başınızdan 2 evlilik geçmiş. Yaş 40 olmuş. Sizi el üstünde tutacak bir dediğinizi 2 etmeyecek birini bulmanın imkansız olduğunu görmeniz lazım.kendiniz de tecrübe etmişsiniz. Bekar hiç evlilik yapmamış güzel kariyerli kızlar bile sizin istediğiniz gibi birini bulamıyorken sizin bulmanız kusura bakmayın ama imkansız. Buradaki yorumlara hayret ediyorum.başkasını bul falan diyenler var. Nerden bulacaksınız. Çok hayalci geliyor çoğu. Mükemmel bir dünya yok. Mevcut durumunuzda bundan iyisini bulamazsınız. Adam evlilik yapmamış yaşı genç. Böyle biri bile şaşırtıcı. bu benim fikrim değil hayatın gerçekleri. Ben sizin yerinizde olsam evlilik bahsini kapatırdım. 3. De de mutluluk zor görünüyor.
Vallahi hemsire hic acimamis sagli sollu vurmussunuz.Bende kendime realist derdim ustad siz benden epey ustesiniz

Ben sizin yerinizde olsam evlilik bahsini kapatırdım. 3. De de mutluluk zor görünüyor.
Bunu eski başlığında ben demiştim epey bir lincin ardından ban yedim 🤷🏻‍♀️ kendin 2. Evliliğini yapmışsın, ona niye 3. Kez evlenme diyorsun diye.
3 değil 7 kere de evlenir, gözü kesiyorsa. Seda Sayan 7 kere evlendi. Motosikletli adamla da evlendi, Nihat Doğan’la da Onur Şan’la da. Kendinden yaşca epey küçük adamlarla da evlendi. Ama Seda Sayan dişli bir kadın. Ne evlenirken ne boşanırken kimseye hesap vermiyor.
L ladymera ise anladığım kadarıyla epeyce ailesinin, arkadaşlarının etkisinde kafası soru işaretleriyle dolu bir hanım.
Evlilik insan hayatında çok büyük bir tecrübedir. Boşanmak ise evlilikten bile daha büyük tecrübedir. İnsanların gerçek yüzünü işler kötüye gittiğimde, boşanırken görürsün.
Benim başımdan 1 kez boşanma geçti ama bekar kaldığım 4 sene içerisinde çok muhasebe yaptım. Karşıma çıkan taliplerimi çok eleyip süzdüm. Ve 2. Evliliğimi yaparken tek bir kriterim vardı. “ Bu adam benim arkamda durabilecek kadar güçlü bir karaktere sahip mi?” Nitekim evlendikten spnra Allah’a şükür doğru bir karar verdiğimi gördüm. Evlenmesini hazmedemeyen ve yuvamıza nifak tohumu ekmeye çalışan annesini 1 kalemde sildi.
Evlilik uzun vadeli ve çok zor bir yoldur. Kurulurken üstüne oturtulması gereken tek zemin “Sevgi”dir. Ancak sevdiğimiz ve sevildiğimiz insan uğruna fedakarlık yapar, savaşırız.
İnşAllah Ladymera’da hak ettiği mutluluğu bulur ama bana göre de işi kolay olmayacak.

Back