- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
ben her şeyi anlatıp yeni bi hayattan bahsettiğim zaman hayır diyeceğini sanmıyorum. onu anladığım kadar anlamadı beni hiçbi zaman. bana destek olsaydı. kızım için deseydi her şey yapabilirdim onun için. evlenmeme de sıcak bakmıyor 25-30 umdan önce.. ben de suan bununla ilgilenmiyorum zaten. nasip. daha erken.. onunla gitsem her baktığımda yaşadıklarım gelecek aklıma, onun üzüntüsü hayattan bıkmışlığı... üzülüyorum ama yalnız gitmek bana cok cazip geliyor onları bırakmakla hayırsız evlat olacaksam da.. bilmiyorum inanın hiçbişey. tek bildiğim bi an evvel geçsin su vakitler
O zaman sen atanır gidersin, annen de bi zahmet işe girsin çalışsın. Yaşlı falan değil gayet genç bir yaşta.annem istese calısır. ki istiyo da. yaşını soranlar, annem 75 li babam 76.. gençler daha. erken yaşta evlenmişler babam lise son sınıfmış bırakmış okulu. yıllarca dedemler baktı bize, el bebek gül bebek büyümedim cocuklugumda da türlü sorunlar oldu. babam sorumluluk sahibi olamadı çoğu zaman..
tek istediğim evine düzenli gelen, cocuklarını düşünen bi babaydı. yer yer olmadı da değil, çok iyi zamanlarımızda olmuştu.. ama keşke bu kadar kısa sürmeseydi.. görmeseydim onu baska kadınla aynı karede..
yok artık. annen de girsin işe çalışsın. 40 yaşındaki kadın her işi yapar. ilk anlattığında annene acımıştım ama sonraki anlattıklarına göre ona da acımamak lazım. annen babandan boşanıp çalışmaya başlamalı. bunu da yapmıyorsa senin yapacağın bir şey yok. seni üzmek için söylemiyorum ama o 2000 lirayı versen de bunun sonu gelmeyecek. ailen sana destek olacağına senden bekliyorlar. hele ki elin kadınlarıyla harcayan baban ve bunu sineye çeken annen. ayrıca lensilerin süresi geçince kullanılması gözlerde ciddi rahatsızlıklara sebep oluyor. git de kendine lens al, hiç değilse paran bir işe yarasın.annem istese calısır. ki istiyo da. yaşını soranlar, annem 75 li babam 76.. gençler daha. erken yaşta evlenmişler babam lise son sınıfmış bırakmış okulu. yıllarca dedemler baktı bize, el bebek gül bebek büyümedim cocuklugumda da türlü sorunlar oldu. babam sorumluluk sahibi olamadı çoğu zaman..
tek istediğim evine düzenli gelen, cocuklarını düşünen bi babaydı. yer yer olmadı da değil, çok iyi zamanlarımızda olmuştu.. ama keşke bu kadar kısa sürmeseydi.. görmeseydim onu baska kadınla aynı karede..
guncel: sahurda igrenc bi kanal açıktı değiştirin hacı hoca bisi açın dememle kumandayi firlatip uzerime gelmesi bir oldu. annem kurtarmasa öldürebilirdi. ne biçim babasn dedm aklimdakiler yuzunden. sen kimsin ki diye sacima başıma giristi ağlayarak babannemlere indim.. Allahim su mübarek günde bizi bu adamdan kurtar yaptiklarini bal gibi biliyoken hangi yüzle bana bunları yapti
Sana annenden de fayda yok. Belliki herşeyin farkında. Herkesin aklı var değil mi. Zarara rızasıyla gidene merhamet edilmez. Kendini kurtarmaya bak.işin tuhafı annem de aşkımlı mesajı gördü.. Salonda otururlarken duydum ondan sonra bakmalıyım ben artık o telefona demiştim.. Yani o da şüpheli ve güvenmiyor babama ama gitmesinden korkuyor resmen.. Atanırsan kredi çekersin ev alırsın bize dedi o gün annem.. Annemle çok sağlam iletişimimiz yoktur ama yıllarca çekti bu adamın kahrını. ona destek olduğu kadar bana olmadı. geçen sene aldığım maaşlar o salak kredilere gittiğinde ses cıkarmadı borc ödüyoruz diye. maaşımı vermediğim için hayırsız evlat oldum gözlerinde. ama yine de üzülüyorum, üzülüyorum..