• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

Canım İnşallah güzel haber alırsın bu kez aramızdan ilk hamiş çıkan sen olursun İnşallah bu pconun tedavisi yokmu canım geçmiş olsun
o gün konuştuktan 1 saat sonra yaptım canım testi. negatif çıktı. zaten ihtimal vermiyordum ama üzüldüm tabi negatifi tekrar görünce. adet olmayı bekliyorum hala.(15. gün)

cennetciim051215 cennetciim051215 bugün 6. Gün hala aynı kuzum ya y0ksek ateş böle olan yokmu ya doktoramı gitsem başka bişi mi var acaba ya:mad:

o gün konuştuktan 1 saat sonra yaptım canım testi. negatif çıktı. zaten ihtimal vermiyordum ama üzüldüm tabi negatifi tekrar görünce. adet olmayı bekliyorum hala.(15. gün)
Canım bi doktora görünmen en iyisi çok gecikti söktürücü falan verir üzülme bidahaki aya İnşallah..

cennetciim051215 cennetciim051215 bugün 6. Gün hala aynı kuzum ya y0ksek ateş böle olan yokmu ya doktoramı gitsem başka bişi mi var acaba ya:mad:
Hic bilmiyorum kuzum ya gelip gecio benim oyle bi anda...ama bisey daha var ben cok uyku meraklisi oldum dün farkettim hemen bi agirlik cokuyor uyukluyorum oturdugum yerden...ve ilk defa boyle bir sey oluyor

Merhaba kızlar yüksek ateş ve sol kasık agrısından duramadım reglimin 20. günü acile gittim doktor hem kan hem idrar testi istedi gebelik testim negatif..kanımda ve idrarımda bişide bulamadı..sol kasığım çok geriliyor batıyor acıyor sızlıyor gibi soğuk soğuk da terliyorum heranbayılcakmışım gibi ateş etkiliyor çok üzgünüm kist olabilirmi die korkuyorum..:KK42: jinekoloğa görün bi yarın dedi varmı böyle bişi yaşayan fikilerinize ihtiyacım var..gebelik belirtisi die çok seviniyordum yıkıldım resmen..

Hic bilmiyorum kuzum ya gelip gecio benim oyle bi anda...ama bisey daha var ben cok uyku meraklisi oldum dün farkettim hemen bi agirlik cokuyor uyukluyorum oturdugum yerden...ve ilk defa boyle bir sey oluyor
İnşallah bu ay senin yüzün güler canım benimki hüsran..

Merhaba kızlar yüksek ateş ve sol kasık agrısından duramadım reglimin 20. günü acile gittim doktor hem kan hem idrar testi istedi gebelik testim negatif..kanımda ve idrarımda bişide bulamadı..sol kasığım çok geriliyor batıyor acıyor sızlıyor gibi soğuk soğuk da terliyorum heranbayılcakmışım gibi ateş etkiliyor çok üzgünüm kist olabilirmi die korkuyorum..:KK42: jinekoloğa görün bi yarın dedi varmı böyle bişi yaşayan fikilerinize ihtiyacım var..gebelik belirtisi die çok seviniyordum yıkıldım resmen..

Ah gülüm Rabbim şifa versin İnşaaAllah hayırlı sonuç alırsın
Bende geçen ay kasıklarımda ağrı gerilme şişkinlik ve bel ağrısı şikayetleri yaşadım artı bide adetim gecikince gebelik zannettim ama negatif çıktı ve sonra idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi öğrendim üzüldüm tabi bu sefer hamilelikten geçtim adet görmek için dualar ettim sağlığıma kavuşmak için... demem o ki gerçekten sağlıktan önemli hiçbişey yok ALLAH sanada şifa versin gebeliği düşünme şimdi bir an önce tahlillerini yaptır moralini yüksek tutmaya çalış inşallah bu da geçecektir Rabbimiz herşeyin çaresini veriyor

Urmicca Urmicca canım bide şöyle bi durum var şimdi sen kendini kaptırma ama yinede şu ihtimali de düşün kanında ve idrarında bişey çıkmadığına göre eğer başka bi sorunun çıkmazsa ki inşallah öyle olur belki gebelik belirtisi olabilir yani zaten daha 20.gün diyorsun şuan gebelik olsa bile kanda hemen çıkmaz biliyorsun o yüzden hele bi doktora git bakalım ultrasonla baktır kist varsa görünür zaten.. inşallah yoktur temennimiz o

Çok sagol yazdıkların için hiç tanımadığımız halde bu derece yardımcı olup moral veriyoruz dertleşiyoruz.geçmiş olsun sanada canım herşey Allah tan vardır bi hayrı şerrin bi hayrı vardır derler.sadece üzüldüm bu şeyleri ilk kez yaşıyorum ben ne zaman büyüdüm dedim resmen ya annemi bulup koynunda aglamak istedim 24 yaşındayım ama hala farklı geliyor bu durumlar Allah'dan severek evlendim evlilik zorlamadı şükür beni anlayan dinleyen evlenmek için degil ömrüne ömür katmak için evlenen bi kocam var bu yönden şanslıyım Rabbime bin şükür..

Urmicca Urmicca canım bide şöyle bi durum var şimdi sen kendini kaptırma ama yinede şu ihtimali de düşün kanında ve idrarında bişey çıkmadığına göre eğer başka bi sorunun çıkmazsa ki inşallah öyle olur belki gebelik belirtisi olabilir yani zaten daha 20.gün diyorsun şuan gebelik olsa bile kanda hemen çıkmaz biliyorsun o yüzden hele bi doktora git bakalım ultrasonla baktır kist varsa görünür zaten.. inşallah yoktur temennimiz o
Canım Allah söyletiyordur İnşallah senden Allah razı olsun eşimde aynı şeyi söyledi belki daha çok erken belki gebelik belirtisi dedi ama doktor kaç gün oldu reglin biteli dedi 20 gün dedim hcg istedi.kanda kaç gün sonra çıkıyor canım bilmiyorum ben

Çok sagol yazdıkların için hiç tanımadığımız halde bu derece yardımcı olup moral veriyoruz dertleşiyoruz.geçmiş olsun sanada canım herşey Allah tan vardır bi hayrı şerrin bi hayrı vardır derler.sadece üzüldüm bu şeyleri ilk kez yaşıyorum ben ne zaman büyüdüm dedim resmen ya annemi bulup koynunda aglamak istedim 24 yaşındayım ama hala farklı geliyor bu durumlar Allah'dan severek evlendim evlilik zorlamadı şükür beni anlayan dinleyen evlenmek için degil ömrüne ömür katmak için evlenen bi kocam var bu yönden şanslıyım Rabbime bin şükür..

Ne güzel şeyler söyledin.... duygulandım bende
ALLAH eşinle arandaki muhabbeti arttırarak daim eylesin canım zaten yanında böyle bir eş olduktan sonra sırtın yere gelmez evvelAllah..
Anneciğinde yakınındadır inşallah..
Yaşın daha genç Allah sağlık versinde yeterki gerisi zamanında gelir
Ben 29 yaşındayım 27'mde evlendim bazen diyorumki eşim 10 sene önce karşıma çıksaydı hemen evlenirdim
Ama halbuki o zamanlar evlilik fikri bana çok uzaktı... bu yüzden Rabbim benim için doğru olan zamanda nasip etti elhamdulillah.. o yüzden diyorumki geç diye bişey yoktur sadece doğru ve yanlış zaman vardır...

Canım Allah söyletiyordur İnşallah senden Allah razı olsun eşimde aynı şeyi söyledi belki daha çok erken belki gebelik belirtisi dedi ama doktor kaç gün oldu reglin biteli dedi 20 gün dedim hcg istedi.kanda kaç gün sonra çıkıyor canım bilmiyorum ben

Sendende razı olsun canım
Benim bildiğim kadarıyla kanda çıkması için ilişkiden sonra en az 2 hafta geçmesi gerekiyormuş inşallah o yüzdendir ama yinede her ihtimali düşünki daha fazla hayal kırıklığına uğramayasın
Sonuç ne olursa olsun herşeyde bir hayır vardır unutma

Birde şu oldu ben bugün ilk jinekolog acil bölümüne gittim en doğrusu bu olur die.bi erkek bi bayan doktpr.bayan doktor gitti ben sıra beklerken erkek doktor kaldı hastalar hep doktor çagırdı die kaydını yaptırıyor falan kimi dikiş aldırıo kimi ve hepsi vajinal muayene oluo sadece..göbekten ultrason kaldırıldımı anlamadım gitti çatı denilen koltuk var perdeli bi köşe o kadar.neyse kız sordu şikayetin ne kasıkda agrı var ateşim var evliyim gebelik bekliyorum dedim kalabalıkta kızım dediğini anlamadım yada yanlış anladım vajinal muayene yazmış ne alaka önce bi doktorla görüşeyim bi test falan istesin sonra gerek duyarsa vajinal bakar dimi pat die vajinal muayene ne alaka yani gebe diilim bişi degilim daha bi ateş bi agrı.neyse kaydını vajinal yazdım artık içerde doktora söle niyetliyim stres hatsafada ve agresifim de by ara sakinliğimi bozmadım doktprla konuşurum şu salakla uğraşmayım dedim.doktor ondan berbat çıktı once bi vajinal bakarım ondan sonra tahlil isterim dedi girişiniz vajinal muayene yazıo macbur bu işlemi yapmalıyım dedi ben kan testi istiyorum ve bi jinekologla konuşmak istedim gerekirse vajinal için gün alıp gelirim dedim iki şikayet için vajinal ne alaka giriş öle yapıldı die bi saçmalıkmı var kız kalabalıkta acaleyle sordu dediğini anlamadım yazdı geçti ben Allah ın günü buraya mı geliyorum ilk defa geldim bu bölüme adam gibi açıklasın sorsun ona göre kaydetsin vajinal muayene dışında muayene yöntemimi yok yosa işinizemi gelmio baştan savmak için ya böle ya hiç diosunuz resmen dedim adam napmış acil nöbet gününü açıkcası doğum yaptırdığını hastalarını nöbet gününe çagırmış mesai dolduruyor başka hasta bakmıo ya böle ya hiç dio yani çok sinir oldum birde dioki senin acillik bi durumun yok mesai saatine yetişemedim ateş çok zorladı o yüzden gittim hayvan doktprum die takılıyor oralarda

Ne güzel şeyler söyledin.... duygulandım bende
ALLAH eşinle arandaki muhabbeti arttırarak daim eylesin canım zaten yanında böyle bir eş olduktan sonra sırtın yere gelmez evvelAllah..
Anneciğinde yakınındadır inşallah..
Yaşın daha genç Allah sağlık versinde yeterki gerisi zamanında gelir
Ben 29 yaşındayım 27'mde evlendim bazen diyorumki eşim 10 sene önce karşıma çıksaydı hemen evlenirdim
Ama halbuki o zamanlar evlilik fikri bana çok uzaktı... bu yüzden Rabbim benim için doğru olan zamanda nasip etti elhamdulillah.. o yüzden diyorumki geç diye bişey yoktur sadece doğru ve yanlış zaman vardır...
Amin canım İnşallah Allah ım eşinle seninde arandaki sevgiyi saygıyı huzuru mutluluğu daim kılsın İnşallah..Önemli olan saglık sihhat huzur gerisi zamanla olur Rabbim büyük canım.Annem 1.5 saat uzagımda Allah a şükür ben daha çok baba düşkünüyüm aslında ama annenin yeri tabiki başka..Allah ım en kısa zamanda yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin İnşallah mutluluğumuza mutluluk getirsin kata kat İnşallah canım

Ay ne sinir bozucu bi durum
devlet hastanesi bile olsa onlar işlerini yapmak zorundalar bedavaya çalışmıyorlar hem ne saçmalık o
Ben kaç kere gittim hiç alttan bakmak istemediler karnımdan ultrasonla baktılar vajinal muayene öyle bir anda yapılmaz yapılacak olsa bile önce hastaya sorulur ben hayatımda 1 kere vajinal muayene yaptırmıştım o da ayrı bi sebepten dolayıydı zaten evlendiğimin 3.günüydü ve doktor bana bakmamı istermisin diye sormuştu senin gittiğin yer gerçekten saçmalık oraya bence bidaha gitme
bunlar gibi sorumsuz çok ne yazıkki...
Sanki babalarının hayrına çalışıyorlarda hastayla ilgilenmekten, konuşmaktan acizler

Sendende razı olsun canım
Benim bildiğim kadarıyla kanda çıkması için ilişkiden sonra en az 2 hafta geçmesi gerekiyormuş inşallah o yüzdendir ama yinede her ihtimali düşünki daha fazla hayal kırıklığına uğramayasın
Sonuç ne olursa olsun herşeyde bir hayır vardır unutma
İçime su serptın inanırmısın ilk ilişkim 10 gün önce oldu daha 4 gün var demekki Allah ım İnşallah mübarek ay hürmetine üzüntümün ardı ndan yüzümü güldürür bana şunları yazman bile ilaç gibi geldi ablamdan farksız davrandın ama ablamlara söleyemiyorum bu konuları konuşamıyorum kasıyorum biraz kendimi.özelimi konuşabildiğim ablamsın benim artık :KK19::KK68:

Amin canım İnşallah Allah ım eşinle seninde arandaki sevgiyi saygıyı huzuru mutluluğu daim kılsın İnşallah..Önemli olan saglık sihhat huzur gerisi zamanla olur Rabbim büyük canım.Annem 1.5 saat uzagımda Allah a şükür ben daha çok baba düşkünüyüm aslında ama annenin yeri tabiki başka..Allah ım en kısa zamanda yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin İnşallah mutluluğumuza mutluluk getirsin kata kat İnşallah canım

Amin Allah razı olsun
inşallah amin tatlım ağzın bal yesin :)
Sabah ettik resmen saat 6 olmak üzere olsun böyle güzel muhabbetlere değer :KK15:

Ay ne sinir bozucu bi durum
devlet hastanesi bile olsa onlar işlerini yapmak zorundalar bedavaya çalışmıyorlar hem ne saçmalık o
Ben kaç kere gittim hiç alttan bakmak istemediler karnımdan ultrasonla baktılar vajinal muayene öyle bir anda yapılmaz yapılacak olsa bile önce hastaya sorulur ben hayatımda 1 kere vajinal muayene yaptırmıştım o da ayrı bi sebepten dolayıydı zaten evlendiğimin 3.günüydü ve doktor bana bakmamı istermisin diye sormuştu senin gittiğin yer gerçekten saçmalık oraya bence bidaha gitme
bunlar gibi sorumsuz çok ne yazıkki...
Sanki babalarının hayrına çalışıyorlarda hastayla ilgilenmekten, konuşmaktan acizler
Ya birde eşim heryer haimle kaynıyor die rahatsız oldu ben şurda bekliyim dedi bi kenara gitti oturdu benimle mesajlaşıyor iletişimde kalıyor kaydım yapıldı bekliyorum aşkım nasıl iyimi içerisi evet normal acil virazdan sıra bana gelicek dedim o kadar.bunlar onun yanında yaşansaydı o doktoru eşimin elinden kimse alamazdı yemin ederi kızıda ben sopa delisi ederdim o gazla özel güvenliğim birde egitim aldım elimden kurtulamazdı tam olay:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8: ama sonucu işte olan bize olurdu ya förev başında memura şiddet olurdu adı birde memur adam gibi memur degil onu kimse bilmez işte..

İçime su serptın inanırmısın ilk ilişkim 10 gün önce oldu daha 4 gün var demekki Allah ım İnşallah mübarek ay hürmetine üzüntümün ardı ndan yüzümü güldürür bana şunları yazman bile ilaç gibi geldi ablamdan farksız davrandın ama ablamlara söleyemiyorum bu konuları konuşamıyorum kasıyorum biraz kendimi.özelimi konuşabildiğim ablamsın benim artık :KK19::KK68:

Oy yerim ben seni herzaman ne zaman istersen her konuda yardımcı olmaya çalışırım fıstığım sen gönlünü ferah tut daha genceciksin Rabbimiz neylerse güzel eyler.. belki daha sonraki ilişkilerindende olmuş olabilir belli olmaz yani biraz daha beklemen lazım ama yinede ultrasonla baktır derim en azından kist şüpheni de gidermiş olursun

Birde şu var hayvan yaratık önce bi neden istemiyorsun vajinali die sor tabiki yaptırmam öle bi saçmalık olamaz bi agrı için ama niyetlimisin ondanmı olmuyorsun falan de adam mala baglamış resmen sapık gibi bi tipi var zaten gözüm tutmadı bi insanın yüzünden anlaşılır ne oldugu:KK9:

Back