- 29 Mayıs 2016
- 1.932
- 1.616
- 83
Amin İnşallahh canım Rabbim büyük hayırlısıyla İnşallah..Ne demek cnm cok sagol iyi dileklerin icin rabbim olmayan herkese nasip etsin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin İnşallahh canım Rabbim büyük hayırlısıyla İnşallah..Ne demek cnm cok sagol iyi dileklerin icin rabbim olmayan herkese nasip etsin...
Bat a kaç gün kala oldu bu belirtin canım?
Hımm teşekkür ederim canım şuan batma yok bakalım 11 gün var daha6 gun kalaydi..
Rabbim kucağıni doldursun inşallah.Hımm teşekkür ederim canım şuan batma yok bakalım 11 gün var daha
Benim daha bat 28 haziran ama sabah oturdugum yerde sag kasigimda bi anda bi acima oldu gecti bi anlik o gibi mi acaba6 gun kalaydi..
Evet bir anda oluyo sonra hemen kesiliyor uzun sureli birsey degil. İnşallah hamilesindir.Benim daha bat 28 haziran ama sabah oturdugum yerde sag kasigimda bi anda bi acima oldu gecti bi anlik o gibi mi acaba
Benim gogus uclarım aciyor bugun iyice galiba tutmadiB
Benimde ikinci ayım kuzum ilk ay çok moralim bozuldu hemen olcak die düşündüm galiba çok üzülmüştüm ama burda çok şey öğrendim..bizden istemesi, takdir Allah ımın..hayırlısıyla saglıklı yavrular nasip etsin rabbim hepimize
Saniyelik oldu gecti benim birde 2 gogus ucumda aciyor elleyince ama bu gogusteki aci adet oncesinde olmustu bende 1 kereEvet bir anda oluyo sonra hemen kesiliyor uzun sureli birsey degil. İnşallah hamilesindir.
Stres yapma beklemek zor ama napicaksin. Takdir Allahtan. İnşallah hamilesindir. Ama yoksa bidahaki ay yine denersiniz. Moralini yuksek tut. Annelik sabri daha bu zamandan başlıyor iste... Hiçbir cicek vaktinden once acmaz.Saniyelik oldu gecti benim birde 2 gogus ucumda aciyor elleyince ama bu gogusteki aci adet oncesinde olmustu bende 1 kere
Insallah cnm saol..Stres yapma beklemek zor ama napicaksin. Takdir Allahtan. İnşallah hamilesindir. Ama yoksa bidahaki ay yine denersiniz. Moralini yuksek tut. Annelik sabri daha bu zamandan başlıyor iste... Hiçbir cicek vaktinden once acmaz.
Amin İnşallah Allah bağışlasın yavrunu canımRabbim kucağıni doldursun inşallah.
AYnenAmin İnşallahh canım Rabbim büyük hayırlısıyla İnşallah..
@cennetciim051215 kuzum bnmde öyle 1 haftadr,senin bat 28di galiba,bnmde 28-29:/Benim gogus uclarım aciyor bugun iyice galiba tutmadi
Yumurtlamadan beri gogus sizlamam vardi gecti simdi sadece uclari aciyor boyle acidiginda 1 hafta sonra adetim gelmisti@cennetciim051215 kuzum bnmde öyle 1 haftadr,senin bat 28di galiba,bnmde 28-29:/
kuzum umutsuzluğa kapılma,bnm 1 haftadr hem ağrıyor hem acıyor,daha bata 10 11 gün kadar varYumurtlamadan beri gogus sizlamam vardi gecti simdi sadece uclari aciyor boyle acidiginda 1 hafta sonra adetim gelmisti
Seninde 8,9 gun var bata ayniyiz hafi bakalim insallah vardir insallah tutmusturkuzum umutsuzluğa kapılma,bnm 1 haftadr hem ağrıyor hem acıyor,daha bata 10 11 gün kadar var
Dun bende de oldu normalde atesim 36.2 falan olur ama.dun suratim.vucudumu sicakmhissettim 36.7 cikti...Kızlaaar ne durumdasınız benim ateşim hala yüksek ya agzım burnum heryerim yanıo ben kendi kendimemi böle hissediyorum sandım ama eşimde farketti yanıyorsun dedi normalde elim ayagım soğuk olur hep hiç ısınmaz 19. Günüm bugün 10.günümde kasıklarımda agrı ile yumurtlamamı hissetmiştim ümitlenmiyorum qma bu ateş neyin nesi yaa
aminnn inşallahh yaaSeninde 8,9 gun var bata ayniyiz hafi bakalim insallah vardir insallah tutmustur
aminnn inşallahh yaa dua edelim birbirlerimize