• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

B

Benimde ikinci ayım kuzum ilk ay çok moralim bozuldu hemen olcak die düşündüm galiba çok üzülmüştüm ama burda çok şey öğrendim..bizden istemesi, takdir Allah ımın..hayırlısıyla saglıklı yavrular nasip etsin rabbim hepimize
Benim gogus uclarım aciyor bugun iyice galiba tutmadi

Saniyelik oldu gecti benim birde 2 gogus ucumda aciyor elleyince ama bu gogusteki aci adet oncesinde olmustu bende 1 kere
Stres yapma beklemek zor ama napicaksin. Takdir Allahtan. İnşallah hamilesindir. Ama yoksa bidahaki ay yine denersiniz. Moralini yuksek tut. Annelik sabri daha bu zamandan başlıyor iste... Hiçbir cicek vaktinden once acmaz.

Kızlaaar ne durumdasınız benim ateşim hala yüksek ya agzım burnum heryerim yanıo ben kendi kendimemi böle hissediyorum sandım ama eşimde farketti yanıyorsun dedi normalde elim ayagım soğuk olur hep hiç ısınmaz 19. Günüm bugün 10.günümde kasıklarımda agrı ile yumurtlamamı hissetmiştim ümitlenmiyorum qma bu ateş neyin nesi yaa:cry:o_O

Kızlaaar ne durumdasınız benim ateşim hala yüksek ya agzım burnum heryerim yanıo ben kendi kendimemi böle hissediyorum sandım ama eşimde farketti yanıyorsun dedi normalde elim ayagım soğuk olur hep hiç ısınmaz 19. Günüm bugün 10.günümde kasıklarımda agrı ile yumurtlamamı hissetmiştim ümitlenmiyorum qma bu ateş neyin nesi yaa:cry:o_O
Dun bende de oldu normalde atesim 36.2 falan olur ama.dun suratim.vucudumu sicakmhissettim 36.7 cikti...

Back