• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

Merhaba kızlar yüksek ateş ve sol kasık agrısından duramadım reglimin 20. günü acile gittim doktor hem kan hem idrar testi istedi gebelik testim negatif..kanımda ve idrarımda bişide bulamadı..sol kasığım çok geriliyor batıyor acıyor sızlıyor gibi soğuk soğuk da terliyorum heranbayılcakmışım gibi ateş etkiliyor çok üzgünüm kist olabilirmi die korkuyorum..:KK42: jinekoloğa görün bi yarın dedi varmı böyle bişi yaşayan fikilerinize ihtiyacım var..gebelik belirtisi die çok seviniyordum yıkıldım resmen..

Canım üzülme strst yaptıkça üzüldükçe daha çok yarılıyor bizi belki zamanı vardır ..Senin gibiydim ben ilk denemizde çok üzüldüm çok yıprattım bi daha hatırlamak bile istemiyorum .. Biraz beklemeliyiz sanırım iyi oll sen eşin için en azından sen üzüldükçe oda üzlüyordur .. şimdi daha iyi misin ?

kızlar bana cevap verecek olan yok muu :KK42:

Evet hamilelerin dediğine göre o şekilde bi ağrı olurmuş ama Allah korusun bi rahatsızlıktanda kaynaklı olabilir o yüzden kendini her ihtimale hazırla ki sonradan üzülmeyesin herşeyin başı sağlık

kızlar bişi sorucam,bugün sabah işe gelirken sol kasığım ağrıdı gerildi gibi hani kramp girer gibi olurya öyle oldu 30 sani,ye kadar,yürümekte bile zorlandım o an. kasık ağrısı dediğiniz o mu acaba hamilelik belirtilerinde
ya böyle şeyler kısmet. herkesinde bünyesi farklı. hiçbir belirti yaşamadan hamile olanlar var.ya da bütün belirtileri yaşayıp hamile olmayanlar var. kendimizi dinlemeyi bırakmak geliyor.inş istedğimiz şeylere bir an önce kavuşuruz. ama dedğim gbi kendimizi dinlememek en iyisi. mesela bi ay kafayı aşırı taktım . adet olamadım. meğerse prolaktinim yükselmiş. annelik hissiyatın yükselince beyninde böyle şeyler yapıyor. adetim de gelmeyince bayağı mutlu olmuştum ama kan sonuçlarında onu öğrendm. prolaktinim düşsün diye ilaç kullanmak durumunda kaldım. senin adet gecikmesi falan oldumu

Kızlar benim de adetime 7gün var,günde 2 3defa cok uzun sürmeyen mide bulantıları yaşıyorum,kasiklarım ara ara sanciyor ve yine ara ara bel agrim oluyor.regle yakin goguslerim hassaslasirdi fakat suan 0hassasiyet hic sisme agrima yok.insallah hamileyimdir

ya böyle şeyler kısmet. herkesinde bünyesi farklı. hiçbir belirti yaşamadan hamile olanlar var.ya da bütün belirtileri yaşayıp hamile olmayanlar var. kendimizi dinlemeyi bırakmak geliyor.inş istedğimiz şeylere bir an önce kavuşuruz. ama dedğim gbi kendimizi dinlememek en iyisi. mesela bi ay kafayı aşırı taktım . adet olamadım. meğerse prolaktinim yükselmiş. annelik hissiyatın yükselince beyninde böyle şeyler yapıyor. adetim de gelmeyince bayağı mutlu olmuştum ama kan sonuçlarında onu öğrendm. prolaktinim düşsün diye ilaç kullanmak durumunda kaldım. senin adet gecikmesi falan oldumu
haklısın canm kesinlikle düşünmemek gerekiyor ama elimdme olmuyor a bnim :( 3. ayımız bizim bu denemede,adet gecikmesi yok daha 29unda gelecek bnim. bnm sadece şu şikayetim var 1,5-2 haftadr göğüslerim şişlik acı ve ağrı var halada geçmedi. Rabbim hayrlı zamanda versin inşallah cümlemize

ben 1 yıla yakındır deniyorum nerdeyse :KK6: benim lekelenmem oldu. kan testi negatif. adet gecikince idrar testi yaptım o da negatif. gecikmemin 16. günündeyim bende ki şişlikleri tahmin et bide :D

Bu sabah test yaptım cift çizgiyi gördüm darısı isteyen herkese...

Belirtilerim
İlişkiden sonra hiç stres yapmadım cünkü stres cok etkiliyormuş onu anladım 6 gün sonra yani döllenmeden sonra en belirgin hatta kesin hamileyim dedigim belirti gögüslerim di normalde gögüslerim hayatta ne adet öncesi nede sonrası şişmez di ve önce sızladılar sonra gün geçtikçe şişip ağrıdılar ki hala ağrıyorlar sonra belim ağrımaya başladı ama böyle sızlar gibi adet olucakmışım gibi karnım agrıdı kasıklarım ara ara batma şeklinde agrı oldu ve normalde adetime yakın cok fazla akıntım olurdu bu sfer adete yakın kesildi damla damla krem gibi beyaz yogun akıntı geldi başım agrıdı cok fazla bide iştahsızlık ama dedgim gibi en belirgin belirtim gögüslerim oldu rabbim herkeze nasip etsin...

Belirtilerim
İlişkiden sonra hiç stres yapmadım cünkü stres cok etkiliyormuş onu anladım 6 gün sonra yani döllenmeden sonra en belirgin hatta kesin hamileyim dedigim belirti gögüslerim di normalde gögüslerim hayatta ne adet öncesi nede sonrası şişmez di ve önce sızladılar sonra gün geçtikçe şişip ağrıdılar ki hala ağrıyorlar sonra belim ağrımaya başladı ama böyle sızlar gibi adet olucakmışım gibi karnım agrıdı kasıklarım ara ara batma şeklinde agrı oldu ve normalde adetime yakın cok fazla akıntım olurdu bu sfer adete yakın kesildi damla damla krem gibi beyaz yogun akıntı geldi başım agrıdı cok fazla bide iştahsızlık ama dedgim gibi en belirgin belirtim gögüslerim oldu rabbim herkeze nasip etsin...
çok sevindim senin adına canm,Rabbim kucağına almayı nasip etsin bebeğini sağlıkla. bizleri dualarında unutma nolurr

Belirtilerim

Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşALLAH allah kucağına almayıda nasip etsin darısı başımıza ..:KK22:

kızlar bişi sorucam,bugün sabah işe gelirken sol kasığım ağrıdı gerildi gibi hani kramp girer gibi olurya öyle oldu 30 sani,ye kadar,yürümekte bile zorlandım o an. kasık ağrısı dediğiniz o mu acaba hamilelik belirtilerinde
Canım çok kaptırma kendini ama hamilelik belirtisi olarak okumuştum İnşallah miniğinin belirtisidir..

Son düzenleme:
Canım üzülme strst yaptıkça üzüldükçe daha çok yarılıyor bizi belki zamanı vardır ..Senin gibiydim ben ilk denemizde çok üzüldüm çok yıprattım bi daha hatırlamak bile istemiyorum .. Biraz beklemeliyiz sanırım iyi oll sen eşin için en azından sen üzüldükçe oda üzlüyordur .. şimdi daha iyi misin ?
Destekleriniz bana çok ii geliyor çok sagolun Allah razı olsun dünden daha iyiyim canım bu ay son hiç takmıcam kendi haline bırakıcam herşeyi çalışmaları bile yani takmak çok etkiliyor cidden stres reglimixi bike etkiliyorken hamile kalmamızı daha çok etkiler çok doğru bu canım..

Kızlar benim de adetime 7gün var,günde 2 3defa cok uzun sürmeyen mide bulantıları yaşıyorum,kasiklarım ara ara sanciyor ve yine ara ara bel agrim oluyor.regle yakin goguslerim hassaslasirdi fakat suan 0hassasiyet hic sisme agrima yok.insallah hamileyimdir
Fazla takma oldumu olmadımı die düşünme canım normal hayatını yaşa gecikince bi kan testi yeterli olur İnşallah yavrunun belirtileridir sonucu bekliyoruz merakla..

ben 1 yıla yakındır deniyorum nerdeyse :KK6: benim lekelenmem oldu. kan testi negatif. adet gecikince idrar testi yaptım o da negatif. gecikmemin 16. günündeyim bende ki şişlikleri tahmin et bide :KK70:
Canım çok gecikti senin bi doktora görün bence bebiş varsa dikkat edersin hem yoksada döngünün dengesi bozulmasın daha fazla,söktürücü falan verir.

Belirtilerim
Allah ım saglıkla kucagını almayı nasip etsin İnşallah canım..çok güzel anlatmışsın bu bilgiler bi cogumuz için çok önemli bilgiler böyle böyle öğreniyoruz İnşallah Allah ım bizede nasip eder..

Ben bugun dayanamadim test yaptim cok erken davrandim ya negatif:bicak:

kızlar bana cevap verecek olan yok muu :KK42:

Kızlar bakın kan testinde bile çıkmıyormuş hamile oldugu halde en doğrusu geciktikten sonra test yaptırmak karamsarlığa kapılmayalım bakın arkadaş bunu yazmış hcg konusuna..

SElammm hosgeldiin! iliskiden sonra 12. gün yaptir bence. benim 9. günde cikti deger düsüktü 10 du. bence 12. günde yaptir. en dogru sonuc o zaman cikar bence. gerci benim arkadas adetine 6 gün kalami ne yaptirmistinegatif cikmisti hamile oldugu halde.
en iyisi iliskiden sonra 12. günü kan testi yaptirmak. ne zamandir istiyorsun bebis canim?

Back