• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

Amin Allah razı olsun
inşallah amin tatlım ağzın bal yesin :)
Sabah ettik resmen saat 6 olmak üzere olsun böyle güzel muhabbetlere değer :KK15:
Ben hep böyleyim sahura kadar uyumuyorum sahurdan sonrada uyumuyorum eşimi işe gönderip uyuyorum akşama kadar yapıcak bişi olmadığı için aynen çok güzel bi muhabbetti abla Allah razı olsun rahatladım inan konuşmak çok ii geldi:KK68:

Ya birde eşim heryer haimle kaynıyor die rahatsız oldu ben şurda bekliyim dedi bi kenara gitti oturdu benimle mesajlaşıyor iletişimde kalıyor kaydım yapıldı bekliyorum aşkım nasıl iyimi içerisi evet normal acil virazdan sıra bana gelicek dedim o kadar.bunlar onun yanında yaşansaydı o doktoru eşimin elinden kimse alamazdı yemin ederi kızıda ben sopa delisi ederdim o gazla özel güvenliğim birde egitim aldım elimden kurtulamazdı tam olay:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8: ama sonucu işte olan bize olurdu ya förev başında memura şiddet olurdu adı birde memur adam gibi memur degil onu kimse bilmez işte..

Öyle öyle onlar hep haklı
hastalar sadece koyun sanki...
maşallah bu zamanda karısına böyle sahip çıkan eş kolay bulunmuyor.. çifte kumrular sizi :KK48:

Oy yerim ben seni herzaman ne zaman istersen her konuda yardımcı olmaya çalışırım fıstığım sen gönlünü ferah tut daha genceciksin Rabbimiz neylerse güzel eyler.. belki daha sonraki ilişkilerindende olmuş olabilir belli olmaz yani biraz daha beklemen lazım ama yinede ultrasonla baktır derim en azından kist şüpheni de gidermiş olursun
Çoook teşekkür ederim ilk danışacagım sen olucaksın emin ol :KK5:bugün baktırıcam bakalım hayırlı haberler alırım İnşallah abla:dua:

Birde şu var hayvan yaratık önce bi neden istemiyorsun vajinali die sor tabiki yaptırmam öle bi saçmalık olamaz bi agrı için ama niyetlimisin ondanmı olmuyorsun falan de adam mala baglamış resmen sapık gibi bi tipi var zaten gözüm tutmadı bi insanın yüzünden anlaşılır ne oldugu:KK9:

Yemişim onların hipokrat yeminini :) erkek sonuçta onlarında nefsi var hem mübarek ramazanda illa bakıcam demenin anlamı yok aman böyleleri uzak olsun

Çoook teşekkür ederim ilk danışacagım sen olucaksın emin ol :KK5:bugün baktırıcam bakalım hayırlı haberler alırım İnşallah abla:dua:

Rica ederim bebeğim inşallah hayırlı haberini bekliyorum bu arada eşini her sabah işe uğurlaman çok güzel aferin sana maşallah zaten şöyle bir hadis var "kadın eşine saygıyla bakarsa, erkekde hanımına sevgiyle bakarsa Allah bu ikisine rahmetle bakar" ayrıca Allah'ın rızası kocanın rızasını almaktan geçermiş... seni takdir ediyorum ve ne mutlu ki eşin senin gibi bir eşe sahip :KK66:

Son düzenleme:
Yemişim onların hipokrat yeminini :) erkek sonuçta onlarında nefsi var hem mübarek ramazanda illa bakıcam demenin anlamı yok aman böyleleri uzak olsun
Abla sıra beklerken yanımda hamile bi bayan oturuyordu kadına doğru geldi kadını süzerek senin ne kadarlık oldu kaç ay olmuştuur falan dio bakışı var ya kan beynime sıçradı yazık oda hamile telaşında 6 ay oldu falan die kendini anlatıo pff psikolojim bozulcaktı resmen öle bi doktor görmedim ben hayatımdaa.normal acile gittim abim olsun yakışıklı bi doktor sordu cevapladım sordu cevapladım uzan bi dedi kasıklarıma bastırarak bura acıo böle acıomu falan muayne etti 3 tane tahlil istedi sonuçlarına bakıyım ona göre yönlediriyim seni gebelik varsa etkilemek istemem dedi Allah razı olsun bölesine doktor denir.halbuki yakışıklıyım die kötüye de kullabilir görüntüsünü oteki kılıksız gibi laubali konuşmalar falan da yapabilirdi pis sapık ıyybebeğim olsa düşük yaparım o adamı görünce tövbe yarabbi bide jinekolog onun hastalar uçuşa geçmiş ay birde kara çarşaflı hastalrı var nası adams güvenip muayne falan oluolar anlamıom adam çok laubali ya yok böle bi ciddiyet falan zerre yok

Rica ederim bebeğim inşallah hayırlı haberini bekliyorum bu arada eşini her sabah işe uğurlaman çok güzel aferin sana maşallah zaten şöyle bir hadis var "kadın eşine saygıyla bakarsa, erkekde hanımına sevgiyle bakarsa Allah bu ikisine rahmetle bakar" ayrıca Allah'ın rızası kocanın rızasını almaktan geçermiş... seni takdir ediyorum ve ne mutlu ki eşin senin gibi bir eşe sahip :KK66:
Allah ıma çok şükür abla sen ben ikimizde şanslıyız Allah ım daim eylesin İnşallah :dua:Kahvaltısınıda hazırlayıp gönderiyordum ama kilo almaya başlayınca kahvaltıyı iptal etti bu arada benden 184 gün küçük:KK48::KK48: ama her konuda yaşından daha olgun davranıyor bu yüzden onu çok sevdim :KK60:

Yapma ya :oha::KK57: inanırım böyleleride vardır ay başka doktor kalmadı sanki.. işini hakkıyla yapan doktorlara helal olsun
zaten çok utanç verici bi durum ben şimdiki aklım olsa erkek doktora alttan muayene olmazdım ama sırf o anki psikolojimden dolayı kabul etmiştim kötü hissettiğimden düşünemedim ama çok utanmıştım ay Allah düşürmesin oralara ya

Yapma ya :oha::KK57: inanırım böyleleride vardır ay başka doktor kalmadı sanki.. işini hakkıyla yapan doktorlara helal olsun
zaten çok utanç verici bi durum ben şimdiki aklım olsa erkek doktora alttan muayene olmazdım ama sırf o anki psikolojimden dolayı kabul etmiştim kötü hissettiğimden düşünemedim ama çok utanmıştım ay Allah düşürmesin oralara ya
Abla kadın doğumcu ablalarımın doktoruda görümcemin doktoruda erkekdi ama bu adam gibisini görmedim duymadım..ben şahsen ablalarımın yanında giyinemeyen biriyim o yüzden doktorumu bayan seçicem ama o adamdan Allah esirgesin ya

Allah ıma çok şükür abla sen ben ikimizde şanslıyız Allah ım daim eylesin İnşallah :dua:Kahvaltısınıda hazırlayıp gönderiyordum ama kilo almaya başlayınca kahvaltıyı iptal etti bu arada benden 184 gün küçük:KK48::KK48: ama her konuda yaşından daha olgun davranıyor bu yüzden onu çok sevdim :KK60:

Aminnnnn.... yani 6 ay :) olsun olabilir Peygamberimiz ilk eşinden 15 yaş küçüktü... gönüller bir olsun yeterki.. bu arada kahvaltı günün en önemli öğünüdür aman kahvaltıyı aksatmayın kuzum eşinde mutlaka sabahları yapıp öyle gitsin zaten kahvaltı kilo aldırmaz kilo aldıran şey ekmekdir :KK66:

Aminnnnn.... yani 6 ay :) olsun olabilir Peygamberimiz ilk eşinden 15 yaş küçüktü... gönüller bir olsun yeterki.. bu arada kahvaltı günün en önemli öğünüdür aman kahvaltıyı aksatmayın kuzum eşinde mutlaka sabahları yapıp öyle gitsin zaten kahvaltı kilo aldırmaz kilo aldıran şey ekmekdir :KK66:
Ay pardon 384 gün abla :KK70: aynen akıl yaşta degil baştadır bu çok doğru bi söz:KK68:

kızlar bişi sorucam,bugün sabah işe gelirken sol kasığım ağrıdı gerildi gibi hani kramp girer gibi olurya öyle oldu 30 sani,ye kadar,yürümekte bile zorlandım o an. kasık ağrısı dediğiniz o mu acaba hamilelik belirtilerinde

insan dayanamıyo dimi bende geçen ay öyle yapmştım.sabredelimde bekleyelim son ana kadar bu ay,Allahım inşallah hayırlı güzel haberlerle karşılaştr hepimizi :KK43:
Insallah cnm dayanamadim iste 6 gun once yazio testte ama.oyle donguye goreymis benim 2 gun once yapmam.lazimmis bilmiyodum

Back