• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

Aynen bacım sabretmeyi bilmiyoruz senin daha çok yeniymiş olur inşallah Allah gönlüne göre versin bende 8 aydır deniyorum
Kiminin hemen oluyor kiminin ilerki zamanlarda... Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı tez vakitte nasip etsin
Ilk denemem gecen aydi ve ovulasyon testiyle basladim yumurtlamayi takip ettim yani...ama.olmadi...bu ayda takip ettim bakalim Rabbim ol derse olur..

Ilk denemem gecen aydi ve ovulasyon testiyle basladim yumurtlamayi takip ettim yani...ama.olmadi...bu ayda takip ettim bakalim Rabbim ol derse olur..

Bende bu ay alıcam dedim ama almadım olacağı varsa böylede olur
Sen çok yenisin şimdiden takma
Benim ablam eşiyle ilişkiye girmeden hamile kaldı ALLAH nelere kâdir kurban olduğum O ne derse o olur

Ay canm vala çok sağol bize tecrübelerini yazdın , sende bu bizim duygulardan geçtin çok öerak ediyor insan ister istemrz.sana bi sorum olacak canm bnm adetimin biteli bugün15.16. Günü falan. Yaklaşık 1 haftadr göğüslerimde çok acı ve ağrı var , ve bu bi haftadr dolgunlar.iç çamaşırım değse bile acıyı heryeri. Bu neden kaynaklı plabilir sende yaşadın mı byle şeyler, burdaki arkdşlarda yaşamamış bunları, neyin nesi sence bu durum:/ bu arada adına çokkk sevindim canm Rabbim sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin inşallah
Saol kuzum
Bende ole bi durum olmadi herkeste degisebilir diye dusunuorum cnm prolaktinine baktirdinmi?

D doruk90 sende durumlar ne canım beni bi ateş basıo hiç sorma ya:cry: :cry:ben hala yumurtluom galiba ya gebelik için çok erken bu ateş belirtisi bence o_O:cool:
Can'ım ben aynıyım o kadar ağrımıyo galiba benimde yumurtlama dönemiymiş gibi me geliyo evet kesinlikle burası çok faydalı bi site aynı dili konuşuyoruz sonuçta anlaşmak harika :KK200:senin Ateş belki bebişten hala devam ediyo bak inşallah yanıltmayacak inşallah :dua:

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ya galiba bendede başladı bişler dünden beri ara ara akıntım oluyor ateş batmalrını hiç demiyorum saten hava sıcak bi kat daha sıcaktan bunaldım valla geldiler bana .. dün oruçluydum saten allah yardım etti sanırım çok bunalmadım ama bugun yanıyorum resmen ve yarın yumurtlama günüm ama 2 aydır aynı olay bu ama ümitlenmiyorum saten ama bu ateş beni benden alıyor ..:silah::silah:

Cnm yumurtlamadan itibaren hergun bir damla gelen beyaz akintim vardi sonradan su gibi oluodu .sonra kasik batmasi basladi uzanirken kalkarken falan.sonra adet yakin geceleri midem yanmaya basladi sonra gunduzleri midem yanmaya basladi 26 mayista kahverengi akinti geldi sulu sonraki gunler leke geldi bi kac gun ole benim adet gecikmesinden sonra pozitif cikti cnm bel agrim falanda vardi halen var
Canım çok sagol çok güzel açıklamışsın yavrunu saglıkla kucagına al İnşallah canım benim:anneadayı::anne:

Ben başka yere mi yazmışım peki tatlım burdan devam
geçen ay evlenen bi kuzenim eskişehire yerleşti eşi orda görev yapıyormuş ben istanbuldayım
aynen nasip artık olacağı varsa her şekilde olur olmayacağı varsa hergün çalışma olsa bile nafile
Hayırlısı artık fazla irdelememek lazım sanırım.. işler beni bekler hiç yapasım yok ama :temizlik: bende hiç gece uyumuyorum :ukala:
Kuzum bende iftara misafir aldım koştur koştur misafire aşırı özen gösteren biriyim çok yoruldum ya daha yeni bakabildim burayada :ruh::KK24:bat a kaç kaldı belirtiler ne alemde bakqlım :KK6:

B
Gercekten zormus ve benim daha 2 ay denemem...1,2 yildir olmayanlar vvar hatta yillardir bekleyenler var onlarin durumuna bakinca sabret diyorum kendime...hemen 1 ay tutmayinca isyan moduna giriyoruz uzun zamandir olmayanlar napicak diyorum kendi kendime.
Benimde ikinci ayım kuzum ilk ay çok moralim bozuldu hemen olcak die düşündüm galiba çok üzülmüştüm ama burda çok şey öğrendim..bizden istemesi, takdir Allah ımın..hayırlısıyla saglıklı yavrular nasip etsin rabbim hepimize

Son düzenleme:
Can'ım ben aynıyım o kadar ağrımıyo galiba benimde yumurtlama dönemiymiş gibi me geliyo evet kesinlikle burası çok faydalı bi site aynı dili konuşuyoruz sonuçta anlaşmak harika :KK200:senin Ateş belki bebişten hala devam ediyo bak inşallah yanıltmayacak inşallah :dua:
Amiin canım İnşallah Allah ım dualarmızı kabul eylesin İnşallah:dua:

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ya galiba bendede başladı bişler dünden beri ara ara akıntım oluyor ateş batmalrını hiç demiyorum saten hava sıcak bi kat daha sıcaktan bunaldım valla geldiler bana .. dün oruçluydum saten allah yardım etti sanırım çok bunalmadım ama bugun yanıyorum resmen ve yarın yumurtlama günüm ama 2 aydır aynı olay bu ama ümitlenmiyorum saten ama bu ateş beni benden alıyor ..:silah::silah:
Seni çook iyi anlıyorum canım çalışmalar dışında eşime yaklaşmıyorum ya :pyatıgın bi ucunda yatıyorum ateş basıoo soğuk soğuk terliyorum falan hıyyh çok berbat bi ateş:cry: hayırlı bi ateş olur İnşallah :dua:canımm

Son düzenleme:
Kuzum bende iftara misafir aldım koştur koştur misafire aşırı özen gösteren biriyim çok yoruldum ya daha yeni bakabildim burayada :ruh::KK24:bat a kaç kaldı belirtiler ne alemde bakqlım :KK6:

Aynen canikom bende öyleyim valla evime biri gelse herşey mükemmel olsun isterim :) sanada kolay gelsin inşallah :KK15: bende bugün eşimle dışarda açtım iftarı sahile gittik çimenlere yayıldık evden yemek falan götürdüm güzeldi günler sonra beraber vakit bulabildik çok şükür :KK68: batım 26 haziran 1 hafta var ama şuan belirti olmaz bende bakalım hayırlısı inşallah...bu sefer fazla üstüne düşmicem olursada olmazsada ALLAH'tan sonuçta... senin ne zamandı geçmişmiydi yoksa?

Aynen canikom bende öyleyim valla evime biri gelse herşey mükemmel olsun isterim :) sanada kolay gelsin inşallah :KK15: bende bugün eşimle dışarda açtım iftarı sahile gittik çimenlere yayıldık evden yemek falan götürdüm güzeldi günler sonra beraber vakit bulabildik çok şükür :KK68: batım 26 haziran 1 hafta var ama şuan belirti olmaz bende bakalım hayırlısı inşallah...bu sefer fazla üstüne düşmicem olursada olmazsada ALLAH'tan sonuçta... senin ne zamandı geçmişmiydi yoksa?
Oh ohhh ne güzel canım :KK49: İnşallah rabbim hayurlısını nasip etsin canım benim daha çok var en geç 5 temmuz :ıslık::işsiz:

Back