- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar bende adetimin 11.gunu catlatma ignemi vuruldm bugun adetimin 28.gunu bat 10nunda... Belirtilerimin arasinda asiri gogus agrim vardi ve buyumuslerdi ama gecti sanki adet olmusum gibi normale donduler kasiklarim sizliyo ve bugun test yaptim cikmadi doktor 1hafta gecince cikar dedi yarn doktora gidiyrm.cok asiri vajinal.kasintim var hakkimizda hayirlisi olsn insallah
İnşallah sagol canım ıyı dileklerin içinHakkında hayırlısı olsun cnm inşallah umarım bebeğin seninledir yanlız bırakmaz
Bugun regl oldm canm artk diger aya kaldi Allahtan umit kesilmez ama belirtilere inanmak mi aman Allah korusun belirti filan aramam gunun gecmeden test filan yapmam sabirla inatla beklicemHakkında hayırlısı olsun cnm inşallah umarım bebeğin seninledir yanlız bırakmaz
Yaz ,
Yaz ,
tatil abla nete girmiyorum yani pek..burayada girmwk istemiyorum çok stres yapıo insan
Eki Görüntüle 1869003 Eki Görüntüle 1869003 bat a 4 gün.. bir net biri silik egri çizgilerim var
Ben de hiç kasmadım abla aklıma bile gelmedi 2 sene ertelediğimiz için çok rahatım kasığım o gün çok batınca rahatsız oldum evdeki testi yaptım dahada yapmıcamHayırlısı olsun inşallah
Ben artık kendimi kasmıyorum bu ay da 10 gün adetim gecikti ama oldum yeni bitti
benimde bu şekildeydi silik çizgi çıkmış gibi hamile olabilirsinEki Görüntüle 1869003 Eki Görüntüle 1869003 bat a 4 gün.. bir net biri silik egri çizgilerim var
canım hamilelik yok gibi olsa betanın her testte yükselmesi gerekiyordu senin değerin düşmüşArkadaslar lutfen yardimci olurmusunuz banaa adet gunum 4 gun gectiginde beta hcg baktirdim ayin 7siydi 4.7 cikti.bekledim biraz daha 9unda lekelenmem oldu gecti bugun yani 10unda bi daha beta hcg baktirdim 1.3 cikti anlam veremedim normalde lekelenmem olsa adetim devam eder yada lekelenmem degerim de bi cikti bi indi kafayi yemek uzereyim
Ben de hiç kasmadım abla aklıma bile gelmedi 2 sene ertelediğimiz için çok rahatım kasığım o gün çok batınca rahatsız oldum evdeki testi yaptım dahada yapmıcam