• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

Selam kizlar bende adetimin 11.gunu catlatma ignemi vuruldm bugun adetimin 28.gunu bat 10nunda... Belirtilerimin arasinda asiri gogus agrim vardi ve buyumuslerdi ama gecti sanki adet olmusum gibi normale donduler kasiklarim sizliyo ve bugun test yaptim cikmadi doktor 1hafta gecince cikar dedi yarn doktora gidiyrm.cok asiri vajinal.kasintim var hakkimizda hayirlisi olsn insallah

Selam kizlar bende adetimin 11.gunu catlatma ignemi vuruldm bugun adetimin 28.gunu bat 10nunda... Belirtilerimin arasinda asiri gogus agrim vardi ve buyumuslerdi ama gecti sanki adet olmusum gibi normale donduler kasiklarim sizliyo ve bugun test yaptim cikmadi doktor 1hafta gecince cikar dedi yarn doktora gidiyrm.cok asiri vajinal.kasintim var hakkimizda hayirlisi olsn insallah

Hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah umarım bebeğin seninledir yanlız bırakmaz :anneadayı::KK200:

Hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah umarım bebeğin seninledir yanlız bırakmaz :anneadayı::KK200:
Bugun regl oldm canm artk diger aya kaldi Allahtan umit kesilmez ama belirtilere inanmak mi aman Allah korusun belirti filan aramam gunun gecmeden test filan yapmam sabirla inatla beklicem :-) :dondurma:

Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????

Arkadaslar lutfen yardimci olurmusunuz banaa adet gunum 4 gun gectiginde beta hcg baktirdim ayin 7siydi 4.7 cikti.bekledim biraz daha 9unda lekelenmem oldu gecti bugun yani 10unda bi daha beta hcg baktirdim 1.3 cikti anlam veremedim normalde lekelenmem olsa adetim devam eder yada lekelenmem degerim de bi cikti bi indi kafayi yemek uzereyim

SI_20160811_100636.jpg
SI_20160811_100636.jpg bat a 4 gün.. bir net biri silik egri çizgilerim var :D

Hayırlısı olsun inşallah
Ben artık kendimi kasmıyorum bu ay da 10 gün adetim gecikti ama oldum yeni bitti
Ben de hiç kasmadım abla aklıma bile gelmedi 2 sene ertelediğimiz için çok rahatım :D kasığım o gün çok batınca rahatsız oldum evdeki testi yaptım :D dahada yapmıcam:D

Arkadaslar lutfen yardimci olurmusunuz banaa adet gunum 4 gun gectiginde beta hcg baktirdim ayin 7siydi 4.7 cikti.bekledim biraz daha 9unda lekelenmem oldu gecti bugun yani 10unda bi daha beta hcg baktirdim 1.3 cikti anlam veremedim normalde lekelenmem olsa adetim devam eder yada lekelenmem degerim de bi cikti bi indi kafayi yemek uzereyim
canım hamilelik yok gibi olsa betanın her testte yükselmesi gerekiyordu senin değerin düşmüş

Ben de hiç kasmadım abla aklıma bile gelmedi 2 sene ertelediğimiz için çok rahatım :KK70: kasığım o gün çok batınca rahatsız oldum evdeki testi yaptım :KK70: dahada yapmıcam:KK70:

Amaaaaan canımız sağolsun be :) neşemiz olsun.... bende haftaya inşallah balıkesire gidiyorum eşimin memleketi görümcemin düğünü var
Birazda dolaşırım iyi olur benim için :) şimdilik öpüyorum seni gülüm arada bir paslaşalım :KK54:

Back