• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

Canım polikistik over denen durum pko doğuştan yumurta tembelliği diyelim yeterince buyuyemeyen yumurtalar catlayamiyor kist olarak yumurtalikta kalıyor minik minik adet gecikmesi adet goreneme seyrek görme vs belirtileri var işte böyle kısaca
Benim sol over de 1 tane kist var 2.97mm dedi doktor dün ama basit bi kist adetinle gidebilir dedi...tabi bu gebelige engel olabilir de olmayabilir de dedi...:KK43:

Benim sol over de 1 tane kist var 2.97mm dedi doktor dün ama basit bi kist adetinle gidebilir dedi...tabi bu gebelige engel olabilir de olmayabilir de dedi...:KK43:
Kızlar geçmiş olsun merakta kaldım bendemi çok zaman geçmeden baktırsam ya her kadında olabiliyormuş

Kızlar geçmiş olsun merakta kaldım bendemi çok zaman geçmeden baktırsam ya her kadında olabiliyormuş
Evet cnm.bnde biraz agri yapiyodu oyuzden gittim ogrendim...ama cok ta zararli degilmis yani basit biseymis..belki de bu yuzden gecen ay tutmadi....doktora sordum neden tutmamis olabilir die 1yil.icerisinde tutmamasi normal dedi ve ilk aylarda %10 tutma ihtimali oluyor dedi.

Yükset ateş devam edio canım valla anlamadım gitti şeffaf akıntım var bugün :cry::KK64:ben sürekli yumurtluom galiba 8 gündür yumurtlama belirtisimi olur ya:spor::skandal::stop:
Kız sorma valla bizim yumurtlamamız 8-10 gün sürüyo herelde :KK48: bnm 1haftayı geçti belki,hala göğüslerim şiş ve çok acıyor bende buna anlam veremedim. Allahım güzel hayrlı haberlerle karşılaştrsında bu probleri 9 ay çekmeye razıyız :)))

cennetciim051215 cennetciim051215 anladım kuzum kötü huylu degil en azından.. yinede 1 yıl uzun bi süre canım ya Allah ım ne zaman nasip ederse o zaman olur ama 5 aydan sonra falan destekleyici tedavi almak lazım gebe kalmak için boşa 1 yıl beklememek lazım demi ama

Son düzenleme:
Kız sorma valla bizim yumurtlamamız 8-10 gün sürüyo herelde :KK48: bnm 1haftayı geçti belki,hala göğüslerim şiş ve çok acıyor bende buna anlam veremedim. Allahım güzel hayrlı haberlerle karşılaştrsında bu probleri 9 ay çekmeye razıyız :)))
Ayy keşke hamilelik ateşi agrısı olsa ya razıyız çekmeye yeterki olsun canım Allah ım en kısa zamanda yavru sahibi yapsın hepimizi İnşallah :dua::dua:

Hamiş arkadaşlarımız belirtilerini yaşadıklarını yazsalar bizde öğrenmiş olcaz ama onlar şuan bebişle uğraşmakta bulantılar falan bize vakitleri yok tabiki:anne::anneadayı::bicak::KK33::KK73:

cennetciim051215 cennetciim051215 anladım kuzum kötü huylu degil en azından.. yinede 1 yıl uzun bi süre canım ya Allah ım ne zaman nasip ederse o zaman olur ama 5 aydan sonra falan destekleyici tedavi almak lazım gebe kalmak için boşa 1 yıl beklememek lazım demi ama
Bu ayda tutmazda ben folik asit fln biseyler kullanmak istiyorum yani tutmazsa gidicem tekrar hastaneye..

Canım belirtilerin nelerdi ve bat a kaç gün kala gördün pozitifi hamişlik tecrübene ihtiyacımız var :KK200::anneadayı:
Cnm yumurtlamadan itibaren hergun bir damla gelen beyaz akintim vardi sonradan su gibi oluodu .sonra kasik batmasi basladi uzanirken kalkarken falan.sonra adet yakin geceleri midem yanmaya basladi sonra gunduzleri midem yanmaya basladi 26 mayista kahverengi akinti geldi sulu sonraki gunler leke geldi bi kac gun ole benim adet gecikmesinden sonra pozitif cikti cnm bel agrim falanda vardi halen var

Cnm yumurtlamadan itibaren hergun bir damla gelen beyaz akintim vardi sonradan su gibi oluodu .sonra kasik batmasi basladi uzanirken kalkarken falan.sonra adet yakin geceleri midem yanmaya basladi sonra gunduzleri midem yanmaya basladi 26 mayista kahverengi akinti geldi sulu sonraki gunler leke geldi bi kac gun ole benim adet gecikmesinden sonra pozitif cikti cnm bel agrim falanda vardi halen var
Ay canm vala çok sağol bize tecrübelerini yazdın , sende bu bizim duygulardan geçtin çok öerak ediyor insan ister istemrz.sana bi sorum olacak canm bnm adetimin biteli bugün15.16. Günü falan. Yaklaşık 1 haftadr göğüslerimde çok acı ve ağrı var , ve bu bi haftadr dolgunlar.iç çamaşırım değse bile acıyı heryeri. Bu neden kaynaklı plabilir sende yaşadın mı byle şeyler, burdaki arkdşlarda yaşamamış bunları, neyin nesi sence bu durum:/ bu arada adına çokkk sevindim canm Rabbim sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin inşallah

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm Canım günaydın etiketini yeni farkettim başka konulara yazamıyorum canım sürekli bildirim gelio kafam karışıyor valla burası benim konum burdan devam edelim :KK19: üzülme kuzum Allah denk getirir içini ferah tut sen ablanı düşün mesela ilişkiye girmeden olmuş hemen böle olan çok var hem:super: ben sahura kadar uyumuyorum sahurdan sonrada bi kaç saat uykum gelmio benimde herkes aynı kuzenlerim falan :uykucu::oops::KK31:eskişehirde yaşıyorum ben canım sen :KK51:

Ben başka yere mi yazmışım peki tatlım burdan devam
geçen ay evlenen bi kuzenim eskişehire yerleşti eşi orda görev yapıyormuş ben istanbuldayım
aynen nasip artık olacağı varsa her şekilde olur olmayacağı varsa hergün çalışma olsa bile nafile
Hayırlısı artık fazla irdelememek lazım sanırım.. işler beni bekler hiç yapasım yok ama :temizlik: bende hiç gece uyumuyorum :ukala:

Evet cnm.bnde biraz agri yapiyodu oyuzden gittim ogrendim...ama cok ta zararli degilmis yani basit biseymis..belki de bu yuzden gecen ay tutmadi....doktora sordum neden tutmamis olabilir die 1yil.icerisinde tutmamasi normal dedi ve ilk aylarda %10 tutma ihtimali oluyor dedi.

Çocuk sahibi olmak ne zormuş
Bizde zannederdikki isteyince hemen olacak... :anne: beklemekten başka çaremiz yok Allah hayırlısını versin

Çocuk sahibi olmak ne zormuş
Bizde zannederdikki isteyince hemen olacak... :anne: beklemekten başka çaremiz yok Allah hayırlısını versin
Gercekten zormus ve benim daha 2 ay denemem...1,2 yildir olmayanlar vvar hatta yillardir bekleyenler var onlarin durumuna bakinca sabret diyorum kendime...hemen 1 ay tutmayinca isyan moduna giriyoruz uzun zamandir olmayanlar napicak diyorum kendi kendime.

Gercekten zormus ve benim daha 2 ay denemem...1,2 yildir olmayanlar vvar hatta yillardir bekleyenler var onlarin durumuna bakinca sabret diyorum kendime...hemen 1 ay tutmayinca isyan moduna giriyoruz uzun zamandir olmayanlar napicak diyorum kendi kendime.

Aynen bacım sabretmeyi bilmiyoruz senin daha çok yeniymiş olur inşallah Allah gönlüne göre versin bende 8 aydır deniyorum
Kiminin hemen oluyor kiminin ilerki zamanlarda... Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı tez vakitte nasip etsin

Back