Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

Ilk denemem gecen aydi ve ovulasyon testiyle basladim yumurtlamayi takip ettim yani...ama.olmadi...bu ayda takip ettim bakalim Rabbim ol derse olur..

Ilk denemem gecen aydi ve ovulasyon testiyle basladim yumurtlamayi takip ettim yani...ama.olmadi...bu ayda takip ettim bakalim Rabbim ol derse olur..

Bende bu ay alıcam dedim ama almadım olacağı varsa böylede olur
Sen çok yenisin şimdiden takma
Benim ablam eşiyle ilişkiye girmeden hamile kaldı ALLAH nelere kâdir kurban olduğum O ne derse o olur

Saol kuzum
Bende ole bi durum olmadi herkeste degisebilir diye dusunuorum cnm prolaktinine baktirdinmi?

D doruk90 sende durumlar ne canım beni bi ateş basıo hiç sorma ya ben hala yumurtluom galiba ya gebelik için çok erken bu ateş belirtisi bence
Can'ım ben aynıyım o kadar ağrımıyo galiba benimde yumurtlama dönemiymiş gibi me geliyo evet kesinlikle burası çok faydalı bi site aynı dili konuşuyoruz sonuçta anlaşmak harika senin Ateş belki bebişten hala devam ediyo bak inşallah yanıltmayacak inşallah

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ya galiba bendede başladı bişler dünden beri ara ara akıntım oluyor ateş batmalrını hiç demiyorum saten hava sıcak bi kat daha sıcaktan bunaldım valla geldiler bana .. dün oruçluydum saten allah yardım etti sanırım çok bunalmadım ama bugun yanıyorum resmen ve yarın yumurtlama günüm ama 2 aydır aynı olay bu ama ümitlenmiyorum saten ama bu ateş beni benden alıyor ..

Canım çok sagol çok güzel açıklamışsın yavrunu saglıkla kucagına al İnşallah canım benim

Kuzum bende iftara misafir aldım koştur koştur misafire aşırı özen gösteren biriyim çok yoruldum ya daha yeni bakabildim burayada bat a kaç kaldı belirtiler ne alemde bakqlım

B
Benimde ikinci ayım kuzum ilk ay çok moralim bozuldu hemen olcak die düşündüm galiba çok üzülmüştüm ama burda çok şey öğrendim..bizden istemesi, takdir Allah ımın..hayırlısıyla saglıklı yavrular nasip etsin rabbim hepimize

Son düzenleme:
Amiin canım İnşallah Allah ım dualarmızı kabul eylesin İnşallah

Seni çook iyi anlıyorum canım çalışmalar dışında eşime yaklaşmıyorum ya yatıgın bi ucunda yatıyorum ateş basıoo soğuk soğuk terliyorum falan hıyyh çok berbat bi ateş hayırlı bi ateş olur İnşallah canımm

Son düzenleme:
Kuzum bende iftara misafir aldım koştur koştur misafire aşırı özen gösteren biriyim çok yoruldum ya daha yeni bakabildim burayada bat a kaç kaldı belirtiler ne alemde bakqlım

Aynen canikom bende öyleyim valla evime biri gelse herşey mükemmel olsun isterim :) sanada kolay gelsin inşallah bende bugün eşimle dışarda açtım iftarı sahile gittik çimenlere yayıldık evden yemek falan götürdüm güzeldi günler sonra beraber vakit bulabildik çok şükür batım 26 haziran 1 hafta var ama şuan belirti olmaz bende bakalım hayırlısı inşallah...bu sefer fazla üstüne düşmicem olursada olmazsada ALLAH'tan sonuçta... senin ne zamandı geçmişmiydi yoksa?

Oh ohhh ne güzel canım İnşallah rabbim hayurlısını nasip etsin canım benim daha çok var en geç 5 temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…