• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

Bilmiyorum ki ya idrar mi sicakti ki :olamaz: bildigimiz buhar oldu sonuc bolumu orda plastik seffaf renk penceresi var orda terleme bile oldu resmen :KK48: yani negatifi bile gorememistim ennsonn testi 2 ye böldüm :KK48::KK48:
Ayy canım neyse zaten ben meraktan evde duramam die aldım hazırda dursun geciştirmelik die :KK45::KK45:reglim gecikirse clear blue alcam çok net sonuç verio o :super::super:

Test yaptım canım cıft cızgı çıktı şok oldum sanırım tutacak yınede kaptrmıyorm kendımı.belırtılerım yanıyorum bıde uykum var hep sen naptın var mı bu degısıklık
Canım reglin kaçıncı günü başladı yanmaların ya bende aşırı ateş var kolum koluma degince bile yanıorum:cry: dermanım kalmıyor hiç:ruh: sana sormak istedim o yüzden:KK5:

Can'larım ne çok döktürmüşsünüz maşallah etiket yapamadım sduebru babylove_d ay siz çok sevdim tabi burda ki herkesi hatırlamayıp dertleştiğim sizinle aynı şeyleri yaşıyo ve paylaşıyoruz :KK50::KK59:

Can'larım ne çok döktürmüşsünüz maşallah etiket yapamadım sduebru babylove_d ay siz çok sevdim tabi burda ki herkesi hatırlamayıp dertleştiğim sizinle aynı şeyleri yaşıyo ve paylaşıyoruz :KK50::KK59:
Canım sagol güzel sözlerin için :KK15:aynen burada paylaşabilmek çok ii hissettirio insana.ben burda çok bilgi edindim kk çok gerekli ve yararlı bi site tecrübeli insanlar tecrübesizlere ışık oluo.kendi çevremizle paylaşmak pek hoş olmuo da:sus: burda bacı kardeş oluyoruz birbirimize:KK19::KK5:

D doruk90 sende durumlar ne canım beni bi ateş basıo hiç sorma ya:cry: :cry:ben hala yumurtluom galiba ya gebelik için çok erken bu ateş belirtisi bence o_O:cool:

Kızlaaaar certain gebelik testi aldım :KK55:ama yapmıcam daha :halay:tutabildiğim kadar tutucam kendimi :KK47::KK47:olursa olur olmazsa Allah ım bilir zamanını:KK68:
ufff ya beklemek gerçekten çok gıcık. insanın sürekli test yapası geliyor . 3 nisan-4 mayıs adet tarihlerim. 5haziranda olurum diye bekliyordum ama 18 hazirana kadar geldik tık yok. 25 mayıs da lekelenmelerimde oldu ben bi havaya girip lekelenme bitince kan testine gittim negatif çıkmıştı. 9 haziranda da idrar testi yaptım negatif çıkmıştı. o dönemler aşırı yumurtalık göğüs ağrılarım da vardı ha oldum ha olacam diye beklerken bi türlü olmadım.şimdi o ağrılarım ve akıntılarım da geçti sayılır. ama 9undan sonra bir daha test yapmadım sinirden :KK51:

zynpgzm zynpgzm Kız yapsana çok gecikmiş nasıl dayanıyorsun :kahve::kahve:negatif çıkarsada bidahaki aya kalır Allah büyük kuzum :super:

Kızlar günaydın bu arada isimleriniz ne :KK25::kahve::kahve:

tamam gidip alayım da rahatça civanperçemi içmeye başlayabileyim. bi kere daha böyle olmuştum. prolaktinim yükselmişti. yine aynı şeyden şüpheleniyorum. gerçi pco da var bende. en büyük düşmanım o zaten :KK43:
Canım İnşallah güzel haber alırsın bu kez aramızdan ilk hamiş çıkan sen olursun İnşallah bu pconun tedavisi yokmu canım geçmiş olsun

Urmicca Urmicca hayırlı geceler canım herkesede hayırlı sahurlar şimdiden..
eşim yine yok bu gece dahada kötüsü bu gece eve gelmeyecek sabaha kadar çalışacakmış :kızgın: bugünde geçti
benim yumoş muhtemelen çoktan çatlamıştır bile napayım nasip artık:KK42: hiçde uykum yok ramazan geldiğinden beri sabah 5'e kadar uyumuyorum sen nerde yaşıyorsun? :KK37:

Son düzenleme:
@Filo86 Canım günaydın etiketini yeni farkettim başka konulara yazamıyorum canım sürekli bildirim gelio kafam karışıyor valla burası benim konum burdan devam edelim :KK19: üzülme kuzum Allah denk getirir içini ferah tut sen ablanı düşün mesela ilişkiye girmeden olmuş hemen böle olan çok var hem:super: ben sahura kadar uyumuyorum sahurdan sonrada bi kaç saat uykum gelmio benimde herkes aynı kuzenlerim falan :uykucu::oops::KK31:eskişehirde yaşıyorum ben canım sen :KK51:

Hakkında hayirlisi olsun cnm insallah guzel gelismeler olmustur ... pko ne cnm bende de kist var ama cozemedim nasil oldugunu
Canım polikistik over denen durum pko doğuştan yumurta tembelliği diyelim yeterince buyuyemeyen yumurtalar catlayamiyor kist olarak yumurtalikta kalıyor minik minik adet gecikmesi adet goreneme seyrek görme vs belirtileri var işte böyle kısaca

Back