- Konu Sahibi KilicBaligi
-
tuuca aynı ağrı bendede oluyor ve devam edemiyorum sanırım biz biryerde yanlış yapıyoruz.
Spordan önce su içmeyin :) Zaten yazmışsınız dalağınız şişiyor canım, bir süre sonra normale dönüyor ama birde anladığım kadarı ile aslında normale yakın bel ölçüleriniz var bu yüzden daha çabuk etkiler sizi...
Birde vucudunuzun üzeri dümdüz sabit, altı hareketli olacak hareketi sert yapmayın, yumuşak dönüşler yapın...
merhaba kılıçbalığı burayı görünce hemen sipariş verdim , biraz ses yapıyo ve kayıyo yerden, normal mi bu.. bir de hemen dalağım şişiyo benim. spor salonundaki bayana sordum iki tarafa dönme yalnız bir yere dön 50 şer set halinde 3 er kere ( toplam 300 dönüş) yap dedi...sonucu yazarım.
Spor salonundaki bayanın yanlışı var, biz bu tekli dönüşe tembel işi deriz bir şeyede yaramaz zaten... Az az başla sonra sayıyı yavaş yavaş arttır, hareketi yumuşak yap, yanları iyice sıkıştırmana gerek yok... Ses yapması normal yağ damlat içine azıcık gıcırdamasın:)
bu alet belin aşağı kısımlarına da iyi gelirmi? düşük bel giyince yanlardan çıkan fazlalıklarım var dar bir şey giyince çok rahatsız ediyo
Evet canım, birde sana tavsiyem 2 tane 1 litrelik su şişesi doldur veya 1 kg lik 2 dumbıl al kendine, her iki eline bir tane al bir sağ yana bir sol yana eğil, bu şekilde smiti bölgesi erimeye başlar... Ama inatla yapmalısın bunu uzun vadede işe yarar ama muhakkak yarar...O bölge için yapabileceğin sadece iki şey var zaten, onlarda bunlar...
Bugün eşimin sürpriziyle twisterım olduAklıma geldikçe çıkıp çıkıp yaptım lakin en sonuncusunda sol kaburga altımda saplanma şeklinde bir ağrı hissetmeye başladım, bu konuyu baştan sona okudum, dalak şişmesi olduğunu öğrendim bu arada cidden bunu yeni duyuyorum ve yeni öğreniyorum. Dalak şişmesiyle ilgili birkaç video izledim, önemli değilmiş kendimizi zorlamamalıymışız ve ağrı hissedince bırakmalıymışız yaptığımız hareketi.
İnşallah devam edeceğim bu twiste :) :124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?