- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bacaklarımda kas yapmadı benim.ben hareket ederken hep üst bedene çalıştım benim sorunlu bölge üst.EVET KIZLAR BENCEDE KESİNLİKLE BAŞLAMALIYIZ ... YARIŞCI SEN DAHA ÖNCE DÜZENLİ KULLANDIN BACAKLARINDA KAS YAPTIMI BU ALET..ÇÜNKÜ BENİM ASIL AMACIM BACAKLARIMI İNCELTİP SIKILAŞTIRMAK
sizde durumlar nasıl?bırakmışmıydınız kullanmayı?Kızzlaaarr kullanmayaa devamm mıı
teşekkr ederimmm :))))Hayırlısı olsun güle güle kullan canım
tam bir haftadır yapıyorum.
ilk gün 3 dakikada nefesim kesildi.dinlene dinlene 10 dakikaya tamamladım.
sonraki 3 gün 5 dakika yapıp 1 dakika dinlendim .son 2 gündürde durmadan 20 dakikaya çıkabildim.
acayip ter atıyorsunuz.ben faydası olacağına inanıyorum.
yanlız ben yanlardan çekme aletini kullanınca daha çok yoruluyorum onun yerine adım atarken üst beden hareketleride yapıyorum.
bu aleti aldığım gün dar bir pantalon aldım.1 beden kadar.bakalım o pantalona kaç günde gireceğim :)
bravoo tebrikler..demekki neymiş azimm azimmm azimmm..kendim zayıflamış kadar çok sevindim :) hepimize umut oldun ve yapılabileceğini kanıtladın çok teşekkürlerevetttt kızlar uzunnn zaman olmuş.
ben bu aleti sürekli yapamadım ama diyete başladım kasım ayında.
aleti bugün itibariyle eşim çöpe attı :) çünkü tekrar bozuldu bu sefer çatlak değil havası sönüyor ve adım atamıyorsun.çöpte bakıp üzüldüm sadece.
üzüldüm ama bu arada diyetle 17 kilo verdim.hani şu aşağıda yazdığım ilk mesajlarımdaki yazı var ya bak senin için kırmızıyla işaretledim
işte o pantolonu artık giyemiyorum çünkü çok büyük geliyor
ama kullandığım kadarıyla şunu söyleyebilirim bu aleti yapmak bana iyi geliryordu kendimi zinde ve daha sıkı hissediyordum.
azmi kazanmak için çok savaştım beyinde bitiyor aslında.yaş kırka geliyor ve nereye kadar kilolu olacağım dedim.tek isteğim verdiklerimi geri almamak.hala devam ediyorum hatta buraya yazdıktan sonra 1 kilo daha verdim.etraftan aldığım tepkiler çok güzel.uçacaksın artık daha verme diyenler oluyor :)benim kızım daha 7 yaşında ve onunda çevresi oluyor katılmamız gereken .ben kendimi bıngıl bıngıl hatırlatmak istemiyorum.ama dediğim gibi verdiğim kilolar inşallah gafletle geri gelmez.bravoo tebrikler..demekki neymiş azimm azimmm azimmm..kendim zayıflamış kadar çok sevindim :) hepimize umut oldun ve yapılabileceğini kanıtladın çok teşekkürler
İNŞALLAH EVET HAKLISIN..AMA BELLİ Bİ DÖNEMDEN SONRA ALIŞKANLIK HALİNE GELDİĞİ İÇİN HERŞEY YERİNE OTURUYOR..ÖNEMLİ OLAN O SÜRECİ AŞABİLMEK SEN YILMADAN AŞABİLMİŞSİN BUNDAN SONRADA GERİ ALMAZSIN..ÖPÜYORUM DARISI BAŞIMA :))azmi kazanmak için çok savaştım beyinde bitiyor aslında.yaş kırka geliyor ve nereye kadar kilolu olacağım dedim.tek isteğim verdiklerimi geri almamak.hala devam ediyorum hatta buraya yazdıktan sonra 1 kilo daha verdim.etraftan aldığım tepkiler çok güzel.uçacaksın artık daha verme diyenler oluyor :)benim kızım daha 7 yaşında ve onunda çevresi oluyor katılmamız gereken .ben kendimi bıngıl bıngıl hatırlatmak istemiyorum.ama dediğim gibi verdiğim kilolar inşallah gafletle geri gelmez.
güzel yorumun içinde sana çok teşekkür ederim.
tebrik ederim sizi bende 20 kilo vermek istiyorum kilom 75 şuan bu aletle verebilirmiyim sizceevet yine ben geldim :)
artık bu aleti kullanmıyorum ama bu sayfada güncelleme yapmak istedim.çıkış noktam bu aletti motivasyonumu geri verdi bana çünkü
totalde 21 kilo verdim kızlar.evet çok zorlanmadım çünkü motivasyonum vardı .ince halimi hayal ettim.
daha 5 kg daha vermek istiyorum inşallah o günleride görürüm.
bu alet motivasyon için iyi.birde yaptıkça kendini zinde hissediyorsun.ben bu aletle verdim diyemem çünkü alette sorun olduğundan uzun soluklu kullanamadım.tebrik ederim sizi bende 20 kilo vermek istiyorum kilom 75 şuan bu aletle verebilirmiyim sizce
teşekkürler cevabınız içinbu alet motivasyon için iyi.birde yaptıkça kendini zinde hissediyorsun.ben bu aletle verdim diyemem çünkü alette sorun olduğundan uzun soluklu kullanamadım.
diyet ve azim birde spor bence kesin verirsin.
Merhaba bu alet stepper aletine benziyor mu acaba bilgi verebilir misiniz. ..yeni yılla birlikte tekrardan başlayacağım bu alete.
tabiki yaptıkça bilgi veririm.
yazın yapmamın faydasını görmüşüm meğerse.bel hatlarım daha ince duruyor.
evet benziyor.Merhaba bu alet stepper aletine benziyor mu acaba bilgi verebilir misiniz. ..