Aır clımber * step aleti - ayda 8 kilo

Arkadaşlar merhaba ,bende bu aleti alalı 2 ay oluyor ama maalesef düzenli kullanamadım yorum yapan arkadaşlardan göbek bölümünde incelme olduğunu yazanlar olmuş benim sorum sadece bu alette yürümekle mi göbeğiniz eridi yoksa dvd de gösterdiği hareketlerin hepsini mi yaptınız dvd de gösterdiği hareketlerden bazılarını yapmak zor oluyor mesela öne eğilip kalkarak yürümeyi ben beceremiyorum :) :)

Arkadaşlar merhaba ,bende bu aleti alalı 2 ay oluyor ama maalesef düzenli kullanamadım yorum yapan arkadaşlardan göbek bölümünde incelme olduğunu yazanlar olmuş benim sorum sadece bu alette yürümekle mi göbeğiniz eridi yoksa dvd de gösterdiği hareketlerin hepsini mi yaptınız dvd de gösterdiği hareketlerden bazılarını yapmak zor oluyor mesela öne eğilip kalkarak yürümeyi ben beceremiyorum :) :)[/QUOT

ben sadece yürüdüm. alışana kadar 1. kademede çalıştım sonra hep 3. kademede çalıştım.çoğu kez sabah 10 akşam 10 dakka çalıştım.

merhaba,ben bu aleti değilde bir değişiğini aldım geçen sene,onun adıda stepper diye geçiyor. tv karşısında gün aşırı 1 saat veya yarım saat kullandım.tabi bu arada diyette yaptım.geçen sene 6 kg vermiştim.sporu bırakınca yine kilo aldım :KK43:(( şimdi tekrar diyete başladım ama sporsuz olmuyor.ben tavsiye ederim stepper tarzı aletleri.gayet güzel çalıştırıyor bedeni

kızlar bu aleti kullanıp memnun olan var mı sonuçlar nasıl ?
basenleri bacakları eritiyor mu?

Air Climberi yeni aldım başlangıç olarak oldukça basit geldi :) ama 45 dk 3,000 adım ancak atabildim vermem gereken 8 kilo var artık sabah yürüyüşlere çıkamıyorum onun telafisi için aldım bakalım işe yarayacak mı gelişmeleri yazıcam... :)

Slm. Ben ürünü 08.05.2012 tarihinde kullanmaya başladım. Kargo parası ile 164,00 tl'ye mal oldu. ürünü kullanmaya başlamadan önce tartıldım 54,9 kiloydum. 10 gün daha kullanıp yine tartılınca sonucu yazarım. Ama şimdiden kilo verip sıkılaştığımı ve göbeğiminde biraz eridiğini gözlemledim.selülitlerde biraz azaldı.öyle çok da düzenli kullanamıyorum.ilk 1 hafta az çalışmak zorunda kalmıştım günde 5 dk. çünkü alışıncaya kadar bacaklarda ağrı oluyor.şimdi ise çok rahat 20 dk ve üzeri çalışabiliyorum. çok yorucu olmuyor. çalışırken bacaklardaki ve göbekteki yanmayı hissediyor insan. Koşu bandına bin basar bu alet. Hem ucuz hem de evde yer tutmuyor.

Elif Hala kullanıyormusun tavsiye edermisin Canım ,son olarakta ses çok yapıyormu ?
Bizim terlik sesinden bile rahatsız bir komşumuz varda ?

benim evimde bir çok egzersiz aleti mevcut ağıtlıklar kapı barı mekik aleti bisiklet koşu bandı plates topu ve lastikleri twist vs ...Lakin belli bir zamandan sonra sıkılıyor insan bu egzersiz aletini görünce zevkle yapacağım bir egzersiz aleti tam da bu dedim ama bu kadar çok egzersiz aletim varken de bir yenisini alıp işe yaramaması korkutuyor bildiğiniz bir spor salonu açabilirim sannırım küçük çaplı :KK70: okadar çok alet edevat var evimde fakat bu da olsun diyorum ama işe yararmı kulanan varmı bir cevap yazsın lütfen meraktayım :KK66:

bu arada alanlar nereden aldığını yazabilirmi acaba :KK34: her yerde farklı fiyatı ve hepsi dvd ve diyet listesi vermiyor !

Bilmiyorum artık işe yarar mı yaramaz mı ama ben faydalı bir yer buldum kızlar bakın bi isterseniz :) Yani sizce ben bu aleti kullanarak yağlarımdan arınabilirmiyim? gülünç geliyor doğrusu ama karar sizlerin.

İYİ SPORLAR... :13:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede twist stepper aleti var bir ay boyunca yaptım incelme olmuştu şimdi yeniden yapıyorum Ama ayarı yok hep aynı hafiflikte bir saat yapmam gerek heralde Yormuyo beni cünkü

Arkadaşlar bu aleti kullanan varsa yardımcı olabilir mi? Ne kadar bir ses çıkarıyor acaba. Benimde alt komşum rahatsız olabilir diye düşünüyorum. Bilgi verebilir misiniz? Teşekkür ederim :)

Komşuyu rahatsız edecek kadar çıkmıyor sesi canım. Bugün yeni elime geçti. Nekadar etkili olacak bilemiyorum.ama biraz denedim zevkliydi.

arkadaşlar ben 20gün önce kadar oluyo alalı ama doğru düzgün yapamıyorum çocuklardan dolayı o yüzden satıyorum almak isteyen varsa benimle irtibata geçebilirler. uygun fiyata vereceğim

özelden mesaj atamıyorum bana mail adresinizi gönderebilir misiniz rica etsem?

arkadaşlar ben 20gün önce kadar oluyo alalı ama doğru düzgün yapamıyorum çocuklardan dolayı o yüzden satıyorum almak isteyen varsa benimle irtibata geçebilirler. uygun fiyata vereceğim

step aletinizi satın almayı düşünüyorum. fiyat konusunda bilgilendirir misiniz

Bayanlar kullanip faydasini gören var miii bi hevesle alasim var ama boşuna almayayim

fayda gören yokmu arkadaşlar ?
bende çok istiyorum almayı ama eşimde faydasını görmeyeceğimi söyleyince kafam karıştı.

evet kızlar sonunda aldım ve dün akşam ürün elime geçti.ilk denememi yaptım bile.gelişmeleri sizede aktarırım.her akşam yapmayı planlıyorum.bayrama kadar birazda olsa faydasını görmeliyim.özellikle eşime inat.çünkü bana bu aleti yapamayacağımı ve depoya kaldıracağımı söyledi.aranızda kullanan varsa birbirimize destek olarak forma girebiliriz ne dersiniz :KK3::nazar::124:

X