Aır clımber * step aleti - ayda 8 kilo

heralde benim kadar üşengeç yoktur yaa kendimden utanıyorum üşengeçliğim yüzünden alet evde yer kaplamak görevini görüyor sadece kullanan varmı arkadaşlar aranızda düzenli

Kızlar bişey sorcamm bende stepper var ayarsız falan herhalde bilmiyorum spottan aldım ama ben yeni yeni yapmaya başladım 5dknın üstüne çıkamıyorum yavas yavas 1 dk artırarak hergün çıksam nasıl olur sizce? Yoksa bi anda zorlayıp 20dk falan mı yapmalıyım bilmiyorumm :KK43:

tam bir haftadır yapıyorum.

ilk gün 3 dakikada nefesim kesildi.dinlene dinlene 10 dakikaya tamamladım.
sonraki 3 gün 5 dakika yapıp 1 dakika dinlendim .son 2 gündürde durmadan 20 dakikaya çıkabildim.
acayip ter atıyorsunuz.ben faydası olacağına inanıyorum.
yanlız ben yanlardan çekme aletini kullanınca daha çok yoruluyorum onun yerine adım atarken üst beden hareketleride yapıyorum.
bu aleti aldığım gün dar bir pantalon aldım.1 beden kadar.bakalım o pantalona kaç günde gireceğim :)

kimse yazmasada ben yazmaya devam edeyim dedim :KK3:
farkı azda olsa görmeye başladım.artık durmadan 20 dakika yapabiliyorum.
yememden fazla kısmadan devam ediyorum.
benim sorunum hep diyetle kilo verip koruyamamam çünkü.bu seferde böyle deneyeceğim.
10 gün sonra tatile gidiyoruz inşallah biraz daha forma girerim bu 10 gün içinde.
ama bu aleti yapmayı bırakmayacağım.hergün devam :KK8:

sanırım artık bu aleti yapan yok.
ben yinede yazayım istedim.
aletimde çatlakoldu.değişim süreci uzun sürdü ve dün başlayabildim çalışmaya tekrardan.
3 hafta aradan sonra aslında işe yaradığını gördüm.kendimi daha iyi hissediyormuşum bu aleti yaparken.

yazmaya devam dedim :)
tatil sonrası hergün yapamıyorum ama 2 günde bir yapıyorum.fark azalmaya başladı.incelme durdu.hala aldığım o dar pantolunu giyemiyorum.diyet yapmıyorum yanlız bunuda belirteyim.
haf if beslenmeye geçmem lazım sanırım.

yazmaya devam dedim :)
tatil sonrası hergün yapamıyorum ama 2 günde bir yapıyorum.fark azalmaya başladı.incelme durdu.hala aldığım o dar pantolunu giyemiyorum.diyet yapmıyorum yanlız bunuda belirteyim.
haf if beslenmeye geçmem lazım sanırım.
BENDE ALDIM AMA DÜZENLİ YAPAMIYORUM ŞU ANDA :KK43: GERÇEKTEN 3 DAKİKADAN SONRA ÇOK ZORLUYOR..BENİMDE ALETİMDE ÇATLAMA OLDU.SİZ NEREDEN ALDINIZ ACABA..VE DEĞİŞİM SÜRECİ NE KADAR SÜRÜYOR.BİRDE HALA DEVAM EDYORMUSUNUZ..YAZDIKLARINIZ BENİ ÇOK MOTİVE ETTİ VE DÜZENLİ Bİ ŞEKİLDE BAŞLAMAYA KARAR VERDİM :) BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM

BENDE ALDIM AMA DÜZENLİ YAPAMIYORUM ŞU ANDA :KK43: GERÇEKTEN 3 DAKİKADAN SONRA ÇOK ZORLUYOR..BENİMDE ALETİMDE ÇATLAMA OLDU.SİZ NEREDEN ALDINIZ ACABA..VE DEĞİŞİM SÜRECİ NE KADAR SÜRÜYOR.BİRDE HALA DEVAM EDYORMUSUNUZ..YAZDIKLARINIZ BENİ ÇOK MOTİVE ETTİ VE DÜZENLİ Bİ ŞEKİLDE BAŞLAMAYA KARAR VERDİM :) BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM
merhaba
yazınızı okuyunca burayıda aletide boşladığımı fark ettim.
ben gg den aldım.
değişim 5-6 günde oldu.ama o ara bana çok şeye mal oldu.
bir bıraktım toparlayamıyorum.
diyete başladım.yaklaşık 1 ay olacak.
yeni yılla birlikte yine başlamayı düşünüyorum.
açıkçası yine çatlar mı diyede hep geri durdum aletten.
sanki süs yada dekor amaçlıymış gibi.
eğer sizde kararlıysanız birlikte başlayalım bu aleti yapmaya.
3 dakika diyip geçmeyelim.hergün 1 dakika fazlalaştırız ve 20 dakikada sabitleriz.

:KK66::KK66::KK66:EVETTT BEN ÇOK İSTERİM..bu aralar çok niyetliyim 3-4 gün yapıyorum sonrasında hep bi bahaneyle yapmamaya başlıyorum..bende o çatlayan yerini koli bantıyla sıkıca yapıştırdım öyle kullanıyorum şu anda..ve evde dolanırken hep gözümü rahatsız edecek bir yere koymayı düşünüyorum ki her gördüğümde beni rahatsız etsin.kullanayım.ben diyet yapmıyorum.aleti düzenli kullanmadığım içinde 5-6 dakikayı geçemiyorum üzerinde :) ama olsun zamanla alışırım..

süper ozaman :)
benim kilo fazlam çok olduğu için diyetle gitmem gerekiyor sadece bu aletle beceremedim ben.
senin kilo durumu nasıl?

süper ozaman :)
benim kilo fazlam çok olduğu için diyetle gitmem gerekiyor sadece bu aletle beceremedim ben.
senin kilo durumu nasıl?
canım benimde kilo fazlam var boyum 165 cm kilom 63 benimde bi 7-8 kg fazlalığım var.ama çokta aşırıya kaçmak istemiyorum..duruma göre bakıcam artık.istediğm kiloya gelince en azından haftada 3-4 kez yapsamda yeterl olur diye düşünüyorum..biraz da yediğime içtiğime dikkat etmem lazım tabi..çünkü çok zor kilo alıp çok zorda veren bir yapım var.ölçülerimizi alacamıyız başlamadan önce

ben hiç ölçü hesabı yaparak gitmedim.
bende 15kg vermek istiyorum.
ama alete başlamak için biraz motivasyon ve enerjiye ihtiyacım var.
sabah 6:20 de kalkıyorum ve akşam 11:30 da yatıyorum yinede gün bana yetmiyor.bu zaman aralığında biryere bu sporu sıkıştırmalıyım.

ben hiç ölçü hesabı yaparak gitmedim.
bende 15kg vermek istiyorum.
ama alete başlamak için biraz motivasyon ve enerjiye ihtiyacım var.
sabah 6:20 de kalkıyorum ve akşam 11:30 da yatıyorum yinede gün bana yetmiyor.bu zaman aralığında biryere bu sporu sıkıştırmalıyım.
ne kadar güzel..keşke benimde erken kalkma gibi bir alışkanlığım olsa..sabah güne başlarken yapmak en iyisi ama benim uyku tatlı geliğinden anca hazırlanıyorum işe.zaten alette çok terletiyor duş mebur sonrasında.ozaman dahada geç kalırım..akşamlarıda insanın enerjisi zaten işti yemekti derken akşam yemeği iyice ağırlaştırıyor insanı ama ben şöyle yapmaya karar verdim her akşam yapıcam eğer akşam yapamazsam sabah yapıcam..

MERHABA..BEN DÜN AKŞAM BAŞLADIM TEKRAR.5 DAKİKA 300 ADIM İLE.TABİ BU BİR BAŞLANGIÇ.İNŞALLAH ARTARAK GERİSİ GELECEK :)

ben henüz başlamadım.
alet bana bakıyor,eşim alete bakıyor boşuna aldın diyor :)
ilk fırsatta başlayacağım

günaydın :) dün gece güç belada olsa 10 dakikayı tamamladım 610 adımla :) 2-3 gün 10 dakikada devam edip sonra 15 dakikaya yükselmeyi düşünüyorum.. hadi kızlar üşengeçlik yapmayalım :)

sanırım artık bu aleti yapan yok.
ben yinede yazayım istedim.
aletimde çatlakoldu.değişim süreci uzun sürdü ve dün başlayabildim çalışmaya tekrardan.
3 hafta aradan sonra aslında işe yaradığını gördüm.kendimi daha iyi hissediyormuşum bu aleti yaparken.
ben takip ediyorum cnm seni .yazmaktan bilgi vermekten vazgeçme :KK43:

X