Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BENDE ALDIM AMA DÜZENLİ YAPAMIYORUM ŞU ANDA GERÇEKTEN 3 DAKİKADAN SONRA ÇOK ZORLUYOR..BENİMDE ALETİMDE ÇATLAMA OLDU.SİZ NEREDEN ALDINIZ ACABA..VE DEĞİŞİM SÜRECİ NE KADAR SÜRÜYOR.BİRDE HALA DEVAM EDYORMUSUNUZ..YAZDIKLARINIZ BENİ ÇOK MOTİVE ETTİ VE DÜZENLİ Bİ ŞEKİLDE BAŞLAMAYA KARAR VERDİM :) BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİMyazmaya devam dedim :)
tatil sonrası hergün yapamıyorum ama 2 günde bir yapıyorum.fark azalmaya başladı.incelme durdu.hala aldığım o dar pantolunu giyemiyorum.diyet yapmıyorum yanlız bunuda belirteyim.
haf if beslenmeye geçmem lazım sanırım.
merhabaBENDE ALDIM AMA DÜZENLİ YAPAMIYORUM ŞU ANDA GERÇEKTEN 3 DAKİKADAN SONRA ÇOK ZORLUYOR..BENİMDE ALETİMDE ÇATLAMA OLDU.SİZ NEREDEN ALDINIZ ACABA..VE DEĞİŞİM SÜRECİ NE KADAR SÜRÜYOR.BİRDE HALA DEVAM EDYORMUSUNUZ..YAZDIKLARINIZ BENİ ÇOK MOTİVE ETTİ VE DÜZENLİ Bİ ŞEKİLDE BAŞLAMAYA KARAR VERDİM :) BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM
canım benimde kilo fazlam var boyum 165 cm kilom 63 benimde bi 7-8 kg fazlalığım var.ama çokta aşırıya kaçmak istemiyorum..duruma göre bakıcam artık.istediğm kiloya gelince en azından haftada 3-4 kez yapsamda yeterl olur diye düşünüyorum..biraz da yediğime içtiğime dikkat etmem lazım tabi..çünkü çok zor kilo alıp çok zorda veren bir yapım var.ölçülerimizi alacamıyız başlamadan öncesüper ozaman :)
benim kilo fazlam çok olduğu için diyetle gitmem gerekiyor sadece bu aletle beceremedim ben.
senin kilo durumu nasıl?
ne kadar güzel..keşke benimde erken kalkma gibi bir alışkanlığım olsa..sabah güne başlarken yapmak en iyisi ama benim uyku tatlı geliğinden anca hazırlanıyorum işe.zaten alette çok terletiyor duş mebur sonrasında.ozaman dahada geç kalırım..akşamlarıda insanın enerjisi zaten işti yemekti derken akşam yemeği iyice ağırlaştırıyor insanı ama ben şöyle yapmaya karar verdim her akşam yapıcam eğer akşam yapamazsam sabah yapıcam..ben hiç ölçü hesabı yaparak gitmedim.
bende 15kg vermek istiyorum.
ama alete başlamak için biraz motivasyon ve enerjiye ihtiyacım var.
sabah 6:20 de kalkıyorum ve akşam 11:30 da yatıyorum yinede gün bana yetmiyor.bu zaman aralığında biryere bu sporu sıkıştırmalıyım.
10 dk da kaç kalori yakıyorsunuzgünaydın :) dün gece güç belada olsa 10 dakikayı tamamladım 610 adımla :) 2-3 gün 10 dakikada devam edip sonra 15 dakikaya yükselmeyi düşünüyorum.. hadi kızlar üşengeçlik yapmayalım :)
ben takip ediyorum cnm seni .yazmaktan bilgi vermekten vazgeçmesanırım artık bu aleti yapan yok.
ben yinede yazayım istedim.
aletimde çatlakoldu.değişim süreci uzun sürdü ve dün başlayabildim çalışmaya tekrardan.
3 hafta aradan sonra aslında işe yaradığını gördüm.kendimi daha iyi hissediyormuşum bu aleti yaparken.
10 dk da kaç kalori yakıyorsunuz[/QUkalori olarak hiç bakmadım canım..bi dahakine bakayım..bende bırakmış değilim ama ailede sağlık sorunları olduğu için eve gidemez oldum :) o yüzden yapamıyorum bu aralar