- Konu Sahibi kirmizinci
-
bel / basen / bacak /göğüs toparlayıcı / kol / bölgesel incelme için beden inceltici yağı öneriyoruz ..
2 ayda düzenli kullanımda 1 beden incelme sağlıyor ..
Yağı masaj şeklinde sorunlu bölgeye yedirip streç filmle sarıp sporunuzu / yürüyüşünüzü yapıyorsunuz ...
Hemen emdiği için yıkanmasıda gerekmiyor aksine ertesi gün yıkanırsa çok daha iyi ..
aklınıza takılan her soruyu bana sorabilirsiniz ..
AKtarland/gizem
sevgili arkadaşlar ben üç yıl önce doğum yaptım,Allaha çok şükür bir kilom kalmadı ama göbeğim,belim asla eski halini almadı.şuanda 36 beden giymeme rağmen oturunca göbeğim fırlıyor.benneyaptımki
mekik çektim durdum aylarca ama oda fayda etmedi.bildiğiniz etkili bir spor hareketi olabilir,krem olabilir yada başka bir metod var mı????
paylaşımlarınızı bekliyorum....
Siz denediniz mi o yöntemi?En etkili hareket omzuna oklava veya vileda sapı koyarak sağa sola dönerek hareket etmek.
Bel bölgesindeki kalınlaşmanın asıl nedeni beslenme alışkanlığınızdan kaynaklıdır. Düzenli ve sağlıklı bir beslenme planı takip ederseniz; ama kısa süreliğine değil her zaman için; egzersizlerinize de devam ederseniz, yağlarınızdan büyük oranda kurtulursunuz. Ama hayat felsefeniz haline getirmeniz gerekiyor bu bahsettiklerimi!
Eğer spora ayıracak fazladan ne enerjim ne de zamanım var diyorsanız da bazı güzellik ve sağlık uygulamalarını deneyebilirsiniz. Gündemde olan son uygulamalara örnek; yeni nesil LPG, Hypoxi. Yağ parçalanmasında büyük rolleri olan uygulamaları spor öncesi de kullanarak hızlı bir yağ yakımı gerçekleştirebilirsiniz.
Bende 174 boyunda 53 kiloyum.Kiloyla alakası olmadığını düşünüyorum yağ değilde sıkı değilim diyebilirim . Benimki biraz pinpiriklilikten kaynaklanıyorda olabilir ama gittim yeni nesil lpg ye . seanslarına tam gitmek gerekiyormuş direk yararını görünce 4 seansına gidip bıraktım ben. Gereksiz olmadığına eminim diyebilirim araştır bir bence. Spora gelince tatlım :) şu ana kadar bana tek yararı bacak kaslarım oldu bide kolda ileride olacak sarkmalara karşı kas yaptım birazcık . kollarımı çirkinleştirmeyecek şekilde fena durmuyor dört bir yandan yardım almak lazım :)171 boyunda 57 kıloyum nereden cıktıgını neden cıktıgını anlamadım yan yaglarım öevcut 8 ayda 5 kılo aldım
benı cok rahatsız edıyorum
yanı yenı nesıl lpg dedıgınız nedır masajmı_?
krem yada bu masajların dısında sporla cozum bulabılen yokmu?
vbogazdan kısalım 2 kılo vermeyı dusunuyorum okeyde
yanlar nasıl gıdecek
Benim basenlerimde sorun var. Basenlerim yüzünden istediğim hiçbirşeyi giyemiyorum. Gözüm açık gidecek şu basenlerimi zayıf görmezsem. Bana bir çare, önerikrem aklına ne gelirse işte...
Bölgesel incelme de en etkili yöntem hypoxi artık bu üniversitelerce kanıtlanmış bir yontem ben denedim tam 37 cm kaybettim bel bölgesinden bilgi almak istiyorsanız Hypoxi | Bölgesel Zayıflama | Epilasyon | Kilo verme | İncelme | güzelliğin sırlarını keşfet adresine bakabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?